Unreal Paris: Το μέλλον του gaming σε ένα εντυπωσιακό video

Η Unreal Engine 4 είναι μια σουίτα εργαλείων για τους game developers να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν παιχνίδια, προσομοιώσεις και οπτικοποιήσεις. Αυτό έκανε ο designer Dereau Benoît, ο οποίος χρησιμοποίησε την Unreal Engine 4 για να δημιουργήσει ένα 3D περιβάλλον το οποίο ονόμασε “Unreal Paris” και πραγματικά είναι σαν να βλέπουμε video.

Ο Benoît σχεδίασε ένα διαμέρισμα με όλα τα δωμάτια τα οποία είναι σαν πραγματικές φωτογραφίες και μας δείχνει πραγματικά τι μπορεί να κάνει η Unreal Engine 4.

Δείτε το εντυπωσιακό video στο οποίο ο Benoît έχει προσέξει όλες τις λεπτομέρειες και πάρτε μια πρώτη γεύση για το τι είδους γραφικά περιμένουμε από τα video games στο μέλλον:

unreal paris, Unreal Paris: Το μέλλον του gaming σε ένα εντυπωσιακό video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Αν βγει grand theft auto στα επομενα χρονια με τετοια και καλυτερη μηχανη…Τελειο.

Kωνσταντινος

Tωρα νομιζω μπορουν να αλλαξουν και το ονομα σε reai engine.

Ανέστης

Ομως μόνο αυτό το δοκιμαστικό, που δεν έχει τόσες εντολές και animation, πόσα gigabytes θα είναι? Γιατί αν αυτό είναι κάνα 8 GB φανταστείτε ένα ολόκληρο παιχνίδι με τέτοια γραφικά πόσο χώρο θα πιάνει!

Kωνσταντινος

Φιλε Ανεστη,το μελλον του gaming ειναι cloud,οποτε η χωρητικοτητα δεν εχει καμια σημασια.

Dim

Κατ’αρχάς ο τίτλος του άρθρου είναι εντελώς άτοπος. Αυτό που παρουσιάζει ο Benoit δεν έχει καμία σχέση με την unreal engine και την χρήση της για παραγωγή video games. Αφορά κάτι που αρχίζει και συμβαίνει τα τελευταία τρία χρόνια και εμπλέκει μηχανές παραγωγής video games και τη δημιουργία real time αρχιτεκτονικών παρουσιάσεων. Για τους γνώστες, κάτι αντίστοιχο κάνει και η engine που έχει το Lumion και αλλά αντίστοιχα προγράμματα. Η παραγωγή φωτορεαλισμων μέσω vray για 3ds αν και παράγει υψηλής ποιότητας φωτορελισμους, υστερεί σε χρόνο παραγωγής και διαδραστικοτητας.

vladimiros

Πσσσ τη αναλυσαρα ειναι αυτη φανταστειτε παιδια να παιζουμε call of duty σε αυτην την αναλυση..η και το προ που κ αυτο οσο παει εχει πολυ καλα γραφικα..για να δουμε πως θα εξεληχθει η τεχνολογια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games

Το «League Of Legends» αποκτά mode τύπου «Vampire Survivors»

H Riot Games ανακοίνωσε σχέδια για μια λειτουργία παιχνιδιού τύπου Vampire Survivors στο League of Legends.

Games featured

Μερικοί gamers ίσως μπορούν να δουν περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο από εμάς τους υπόλοιπους

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, κάποιοι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να δουν τον κόσμο πιο γρήγορα από τους άλλους.

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.