Viva Piñata: Trouble in Paradise | Επιστροφή στο μαγικό Piñata Island

, Viva Piñata: Trouble in Paradise | Επιστροφή στο μαγικό Piñata IslandΗ ομάδα της Rare Ltd. που βρίσκεται πίσω από το Viva Piñata ενώθηκε ξανά για να φέρει στους gamers το Viva Piñata: Trouble in Paradise, την ολοκαίνουργια περιπέτεια piñata που τους προσκαλεί να επιστρέψουν στο μαγικό Piñata Island. Δυστυχώς, δεν είναι όλα ρόδινα στο νησί, καθώς ο Professor Pester μαζί με την ομάδα του, τους Ruffians, έσβησαν τα αρχεία από τον υπολογιστή στο Piñata Central’s, πράγμα που αποτελεί κίνδυνο για όλα τα πάρτι παντού.

Προκειμένου να βοηθήσουν το Piñata Central, οι παίκτες πρέπει σταδιακά να ξαναχτίσουν την βάση δεδομένων του υπολογιστή στέλνοντας piñatas σε πάρτι σε ολόκληρο τον κόσμο. Ενώ οι παίκτες ανατρέπουν τα δόλια σχέδια του Professor Pester, πρέπει ταυτόχρονα να συνεχίζουν να χτίζουν και να διατηρούν κήπους για τα piñata τους — χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους για να προσελκύσουν, να παγιδεύσουν, να προστατεύσουν, να εκπαιδεύσουν και να διαχειριστούν περισσότερα από 100 διαφορετικά είδη piñatas. Με εκατοντάδες προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά, ο κήπος σας θα είναι μοναδικός, καθώς θα προσελκύετε piñatas ή θα επιλέγετε να πιάσετε εξωτικά είδη από άλλες χώρες, όπως την Dessert Desert ή την Piñarctic.

Αποκλειστικά διαθέσιμο για την κονσόλα του Xbox 360, το Viva Piñata: Trouble in Paradise ξαναζωντανεύει μια πολύχρωμη και μοναδική εμπειρία gaming στην πλατφόρμα του Xbox 360. Τώρα με δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των παικτών, το Viva Piñata ανοίγει τις πύλες του ακόμη περισσότερο με ένα νέο παιχνίδι που παρέχει ατελείωτες ώρες διασκέδασης για τους gamers όλων των ηλικιών, τους φίλους των animated σειρών και τους φιλόζωους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured

LORGAR: Η έξυπνη επιλογή για τους ετοιμοπόλεμους gamers

Lorgar, η νέα πρόταση για gamers που θέλουν να ξεχωρίσουν, με ποιοτικό και προσιτό gaming εξοπλισμό, έτσι ώστε να μη μείνει κανένας παίκτης από πολεμοφόδια.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.