Windows 8 PCs, Θα είναι συμβατά με παιχνίδια του Xbox 360 [φήμες]

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι next-gen κονσόλες και τα νέα Windows, θα αρχίσουν να σκάνε όλο και περισσότερες φήμες-μπόμπες. Φημολογείται, λοιπόν, ότι τα PCs με Windows 8, θα είναι συμβατά με παιχνίδια του Xbox 360! Υποτίθεται ότι οι δίσκοι του 360 θα φορτώνουν στο PC όπως στην κονσόλα, και μάλιστα θα έχετε πρόσβαση στο Xbox 360 dashboard και στο Xbox Live.

Θα απαιτείται επίσης η πληρωμή κάποιου ποσού για την ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητα, αν και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για συνδρομή στο Xbox Live ή κάτι άλλο. Δυστυχώς, cross-platform multiplayer μεταξύ PC και Xbox 360 δεν θα υποστηρίζεται, αρχικά τουλάχιστον. Τονίζω και πάλι ότι όλα αυτά προς το παρόν είναι φήμες και τίποτε περισσότερο. Όμως αν έχουν βάση, φαίνεται πως η Microsoft έχει βρει έναν ιδιοφυή τρόπο να κάνει τα Windows 8 ακόμα πιο ελκυστικά, αλλά και να επεκτείνει τον κύκλο ζωής του Xbox 360. Θα μου πείτε, έτσι δεν υποβαθμίζεται το 360; Φυσικά, αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αν το next-gen Xbox είναι διαθέσιμο στην αγορά…

, Windows 8 PCs, Θα είναι συμβατά με παιχνίδια του Xbox 360 [φήμες]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέλιος

Πόση πειρατεία έχει να
πέσει αν αυτό είναι αλήθεια.

Βαγγελης

Σε phones και tablets με τη light εκδοση των windows 8 λενε αν υποστηρίζεται;Τα quad core tegra 3,του ngp,κ.τ.λ. υποστηρίζουν next gen γραφικα αρα ποιος ξερει τι εχουμε να δουμε στο μελλον.Αντε να πεσουν και τα nm στους επεξεργαστες να το δουμε ακομα ποιο γρηγορα…

Ax0R7aG0z

ΑΝ ισχύσει κάτι τέτοιο, και είναι μεγάλο το ΑΝ, θα είναι ένας τρόπος να ξανά-πουλήσουν παιχνίδια
του xbox 360 ακόμα και εκτός κύκλου ζωής της κονσόλας. Πάνω που έψηνα ένα xbox, με κάνουν
να σκέφτομαι να παραμείνω PC Gamer!!

Ax0R7aG0z

Όπως λένε στο engadget, μπορεί να είναι κάτι τόσο μικρό όσο ο απομακρυσμένος έλεγχος του
xbox από το pc και όχι τρέξιμο εφαρμογών του.

Anonymous

Νέα γενιά λειτουργικού για πέταμα . Η Microssoft θα προσπαθήσει να προχωρήσει την τραγωδία χωρίς να βελτιώσει τίποτα και προσθέτοντας νέες εφαρμογές με νέα bugs και errors .
Η μικρομαλακή ούτε τα λάθη των προηγούμενων εκδόσεων απο τα αδιόρθοτα σκουπίδια σε δισκάκι θα προσπαθήσει να φτιάξει , ούτε και θα προσπαθήσει να φτιάξει κάτι καινούργιο χωρίς προβλήματα . Η Microssoft είναι αδιόρθωτη και έχει το μονοπώλειο απλά και μόνο για τη συμβατότιτα μερικών προγραμμάτων και παιχνιδιών τα οποία δεν είναι άμεσα συμβατά (τουλάχιστον χωρίς κάποιο πρόγραμα-πλατφόρμα όπως το wine) σε μερικά 100% ανότερα λειτούργικά συστήματα όπως το Debian , OpenSuse , Ubuntu , Slackware και άλλα συστήματα με πυρήνα Linux . Η Microssoft έχει είδη χάσει τη μάχη με τον ανοιχτό κώδικα στα κινητά και στα tablets (Google + Linux = Android) και αν συνεχήσει έτσι και ο κόσμος δει τις εναλακτικές , σε μερικά χρόνια θα χάσει και το μονοπώλειο στους desktops στα laptops και στα netbooks …

Βαγγελης

Χθες περασα mint και η θυρα ethernet τα χει παιξει, ο kernel θα κανει κανενα μαγικο ή θα μεινω χωρης internet;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.