Xbox 360 και Kinect στα 309 ευρώ

Η Microsoft ανακοίνωσε τον τρόπο για να ζήσετε τη νέα εμπειρία διασκέδασης χωρίς χειριστήρια με το πακέτο «όλα- σε- ένα» του Kinect, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αυτά τα Χριστούγεννα: η νέα κονσόλα Xbox 360 4GB, ο επαναστατικός αισθητήρας Kinect και το παιχνίδι “Kinect Adventures” θα περιέχονται όλα μαζί σε ένα πακέτο, στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 309 ευρώ.

, Xbox 360 και Kinect στα 309 ευρώ

Με το παιχνίδι “Kinect Adventures” οι παίκτες θα ζήσουν 20 διαφορετικές περιπέτειες — περνώντας μέσα από τα ορμητικά νερά ενός ποταμού ή σκύβοντας και πηδώντας τα εμπόδια που βρίσκονται στην διαδρομή τους προς την κορυφή ενός βουνού και άλλων εξωτικών τοποθεσιών — χωρίς να χρειάζεται η χρήση κάποιου χειριστηρίου. Επιπλέον, όσοι είναι ήδη κάτοχοι μιας κονσόλας Xbox 360 μπορούν να αγοράσουν τον αισθητήρα Kinect με το παιχνίδι “Kinect Adventures” στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 159 ευρώ. Ο αισθητήρας, που θα λειτουργεί κανονικά με τις 13 εκατομμύρια κονσόλες Xbox 360 που έχουν πουληθεί σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA), εντοπίζει κάθε κίνηση ολόκληρου του σώματος σας, ανταποκρίνεται στις φωνητικές εντολές σας και σας προσφέρει άμεσα την εμπειρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες (multiplayer).

, Xbox 360 και Kinect στα 309 ευρώ

Παράλληλα, η νέα κονσόλα Xbox 360 4GB, της οποίας η διανομή ξεκινάει από τις 20 Αυγούστου σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, θα διατίθεται στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 206 ευρώ. Με ένα νέο, κομψό σχεδιασμό, η κονσόλα Xbox 360 4GB έχει εκπληκτική εμφάνιση και περιλαμβάνει ενσωματωμένο Wi-Fi N, 4GB αποσπώμενη εσωτερική μνήμη, πλήκτρα αφής και μαύρο ματ φινίρισμα.

Περισσότερα από 15 παιχνίδια θα είναι έτοιμα να διατεθούν κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος. Ο χρήστης επίσης διασκεδάζει, έχοντας τη δυνατότητα να συγκεντρώσει την αγαπημένη του μουσική σε ένα μόνο σημείο και να τη διαχειρίζεται ανατρέχοντας στα κομμάτια που επιθυμεί, απλά με την κίνηση του χεριού του. Το Kinect προσφέρει νέους τρόπους στους φίλους και την οικογένεια για να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Με το Video Kinect μοιράζεστε ένα χαμόγελο με τους φίλους και την οικογένειά σας «ανοίγοντας» ένα παράθυρο στα καθιστικά όλου του κόσμου.

Τα παιχνίδια για το Kinect, συμπεριλαμβανομένων των “Kinectimals,” “Kinect Sports” και “Kinect Joy Ride”, θα πωλούνται στα καταστήματα στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των 51 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
REDODIN-7-

Tο Xbox μετα 4 Giga θα κυκλοφορηση μονο του και ποτε ???

MalFUNct10N

To kinect einai gia poli casual gamers.. Sovarologoun diladi me ta paixnidia pou deiksane? 2 an8rwpoi mesa se varkes na apofevgoun empodia? xoreftika sto saloni sou? proswpika den me pei8ei, kai dn to lew epeidi eimai katoxos ps3, alla epeidi den mporei na ipostiriksei to “hardcore” gaming me ta top grafika kai gameplay experience..

giannis

η κονσολες τα αξιζουν τα λεφτα τους αλλα οι τιμες των παιχνιδιων πρεπει κατα τη γνωμη μου να πεσουν στο μισο

simeon

γιατι εχουν ερθει στιν ελλαδα?

Tsabino

παιδια περιμεντε να κυκλοφορησει και θα δουμε αν θα βγουνε παιχνιδια hardcore.. παντως ειναι ενα πολυ καλο ξεκινημα.. προσωπικα το περιμενω πως και πως.. συμφωνω πως παιχνιδια αθληματων θα ειναι καπως δυσκολα να τα χειριστουμε στο kinect αλλα ποιος ξερει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.