Νέο Xbox το 2013 και PS4 το 2014 [φήμες]

Σύμφωνα με πηγές από διάφορους τομείς της βιομηχανίας, το next-gen Xbox αναμένεται να αποκαλυφθεί στην έκθεση Ε3 το 2013. Αν ισχύει αυτό, η χρονική διαφορά του 360 με τον διάδοχο θα είναι οκτώ ολόκληρα χρόνια! Από την άλλη πλευρά, η Sony απέχει πολύ από το να καταλήξει στις προδιαγραφές του επόμενου PlayStation, ειδικά από τη στιγμή που το PS3 ακόμα θεωρείται δυνατό από τους developers.

, Νέο Xbox το 2013 και PS4 το 2014 [φήμες]

, Νέο Xbox το 2013 και PS4 το 2014 [φήμες]

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bakos360

Δηλαδή το 360 δεν θεωρείτε δυνατό από τους developers..?
οπότε ας φανταστεί κάνεις πόσο πιο εξελιγμένο θα είναι το επόμενο (φήμες λένε πως η ονομασία του θα συνεχίσει τις “μοίρες” και ίσως να είναι 540 η 720)
Το 360 ήταν από την αρχή μια τρομερή κονσόλα και ειδικά όταν έβγαλε το kinnect πήρε την πρωτιά και σε άλλους τομείς με τα καινούρια features της.βέβαια το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι το xbox live θέλει συνδρομή έναντι του PSN του ps3 που είναι free.

αναμένουμε τις next gen κονσόλες λοιπόν.

Karma

Bakos360, πήρε την πρωτιά με το Kinect ?????? ahahah

Και στα Shooter κάνεις “piou piou” που λέει και ο Kevin Butler ??????

Move Gaming Sucks, ειδικά στο Kinect με το LAAAAAAAG του αιώνα …
Μπορεί να επέλεγα το Move γιατί συνδυάζει και PS Eye & Move Controller αλλά και αυτό fail, είναι gaming, όχι σωματική δραστηριότητα …

Silender

Karma πως φαίνεται ότι δεν έχει δει kinect ούτε από κοντά…

lag… να χαμέ να λέγαμε.

α και να σου πω ένα μυστικό τα κέρδη και το boost στις πωλήσεις που είδε η MS από το Kinect ακόμη τα ονειρεύεται η Sony. Μάλλον το lag πουλάει…

Καλά που μας θύμησες ότι υπάρχει και το Move διότι μέχρι και η Sony το έχει ξεχάσει.

Karma

Silender,γιατί αρπάζεσαι ???? Μην κολλάς ταμπέλες μόνος σου … Αδιαφορώ για τις πωλήσεις και για τα κέρδη της κάθε επιχείρησης, κοιτάζω κάθε προϊόν όταν αυτό με συμφέρει … Το Kinect, ως κάτοχος 360, το έχω δοκιμάσει στα Public στο Σύνταγμα … Και ναι, μπορεί να είναι εντυπωσιακό για την πλειοψηφία των ατόμων, όπως και το Wii, αλλά παραμένουν fail για μένα που θεωρώ τον ευατό μου hardcore gamer, έχουν περάσει πολλές κονσόλες και πολλά παιχνίδια από τα χέρια μου και τα video games έχουν ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινότητάς μου … Δεν δύναται σοβαρός καταναλωτής να πάει να αγοράσει τόσα λεφτά περιφερειακό για ελάχιστα games τα οποία αξίζουν και για να παίζω με τεντωμένα χέρια Forza … Όταν το πρωτοείδα στην Ε3 κατάλαβα (this is gonna be EPIC – wait for it – FAILURE !!!!) Τουλάχιστον το Move & WiiMote έχουν κουμπιά …. Ναι, είναι “επιδεικτικό” να ανοίγω το MSN μου έτσι, να παίζω παιχνίδια απλά no way !!!!!!!!! Και μία συμβουλή : Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αποφασίσεις να την πεις σε κάποιον, είναι ρεζιλίκια να του την λες για εταιρία … Για παράδειγμα τώρα για την Sony …. Δεν με λένε Kaz και δεν είμαι η Sony,… Συνέχεια »

Silender

“πρωτιά με το Kinect ?????? ahahah”
αλλά αδιαφορείς για τις πωλήσεις…

“ειδικά στο Kinect με το LAAAAAAAG του αιώνα …”
εγώ βάζω ταμπέλες ε?

Bakos360

wow…ένα σχόλιο μου έφερε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση.. σε καμία περίπτωση δεν λέω πως το Kinnect είναι για hardcore gamers (τα games είναι και μένα μεγάλο μέρος τις ζωής μου οπότε δεν είσαι ο μόνος) και λέω πως πήρε την “πρωτιά” γιατί εκεί που ο κόσμος χάρηκε και ενθουσιάστηκε με το Wii και έλεγε “αχ πόσο τέλειο και σουξου μουξου” μετά βγήκε το kinnect και ύστερα το πολλά υποσχόμενο move αλλά δεεεν… σε καμία περίπτωση δεν λέω πως θα πάρεις το kinnect για να παίξεις fps,forza η ακόμα και skate αλλά ναι θα το πάρεις αν θέλεις να παίξεις διάφορα mini games με παρέα που εκεί είναι η πλάκα η ακόμα και για να πλοηγηθείς στο xbox live. στο θέμα lag που αναφέρεις μην ξεχνάς ότι το kinnect θέλει αρκετό χώρο για να το ευχαριστηθείς που και χώρος να μην υπάρχει πάλι έχει λιγότερο “lag” από το wii (από το move δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει σχεδόν καθόλου.) νομίζω πως αδίκως απάντησες με επιθετική στάση.εδώ είναι χώρος για να μοιραστούμε απόψεις με σεβασμό στην κάθε άποψη και όχι για τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις. καταντάει σαν το battle android fanboys vs ios fanboys και πάει λέγοντας που καμία πλευρά δεν… Συνέχεια »

Karma

Bakos360 το μήνυμά μου ήταν περισσότερο σαν αστείο, σίγουρα δεν είχε ειρωνικό χαρακτήρα και συγγνώμη αν έδωσα κάτι τέτοιο να εννοείται !!!!!!

Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι πως το 360 δεν είχε ανάγκη κανένα Kinect, τόσο αυτό όσο και το Ps3 είναι θεσπέσιες κονσόλες, αυτό που απεχθάνομαι είναι η μόδα του Motion Gaming … Με εξαίρεση φυσικά δύο τρία παιχνίδια, όπως εκείνο με τον “Harry Potter” (εντάξει ειρωνία ήταν – δεν θυμάμαι πως λέγεται) που το Move είναι ραβδί και το άλλο με το Resident Evil στο Wii … Στο Gaming δεν χωράνε fanboyσμοί, όπως προφανώς ο φίλος από πάνω, αλλιώς χάνεις άλλα 30 – 50 καλά παιχνίδια που έχει η κονσόλα που δεν θα αγοράσεις ποτέ … Αλλά ελπίζω (μέσα από τυφλό μίσος για αυτή την μόδα) να μην έχουν οι next gen κονσόλες αυτό το ηλίθιο πρόσθετο που λέγεται Motion Gaming και σκοπό έχει να μας αρμέξει προκειμένου να βάλουμε στο παιχνίδι μητέρα πατέρα ή γκόμενα …

Κατά τα άλλα, Peace και καλό κάψιμο … : )

md03582

δεν εχετε παιξει μαλλον κανενας το zelda twilight of princess στο wii.. το μονο που αξιζει μεχρι στιγμης με κινηση.

Bakos360

δεκτά αυτά που λες φίλε karma και συμφωνώ και εγώ στο θέμα μόδας ,έχουν όμως και αυτά την πλάκα τους αλλά μέχρι εκεί.
οι next gen πιστεύω θα έχουν απλά βελτιωμένα features (cpus,gpus,rams,roms) και λογικά θα αρχίσουν να καθιερώνουν το 3D gaming.(έχουν γίνει απόπειρες σε μερικά games στο 360 και στο ps3 να έχουν επιλογή για 3D (παράδειγμα το avatar που ήταν όπως και να χει fail) αλλά δεν έχω κάποια γνώμη μιας και δεν έχω παίξει κάτι 3D ακόμα)
όπως και να χει κάποια στιγμή θα μάθουμε τι θα μας παρουσιάσουν αργά η γρήγορα.
μέχρι τότε συνεχίζουμε να λιώνουμε τις κονσόλες μας.

@md03582 έχω δει gameplay video και έχω ακούσει γενικά καλά σχόλια για το παιχνίδι αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και ο ίδιος ακόμα (οφείλω να πω πως δεν είμαι λάτρης των zelda games 🙂 )

giorgaras

Εγω 1 πραγμα ζηταω οταν βγει playstation4 να εχει τελειοσει οι οικονομικι κρηση αλλα που να γινει αυτο θα ερθει το 2049 και δεν θα εχουμε ξεχρεωσει ακομα!

geov85

Καλά, giorgara, σκότωσες την ελληνική γλώσσα φίλε μου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.