Xbox 360, Κίνδυνος μπλοκαρίσματος στην Αμερική μετά από μύνηση της Motorola

Απρόσμενοι μπελάδες για την Microsoft στην Αμερική! Δικαστής δικαίωσε σε πρώτη φάση την Motorola σε μήνυση που είχε κάνει στην Microsoft, κατηγορώντας τη για χρήση χωρίς άδεια τεσσάρων πατεντών της πρώτης στο Xbox 360, όπως η συμπίεση βίντεο H.264 και η συνδεσιμότητα Wi-Fi, και συνολικά για περίπου 50 παραβιάσεις πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η τελική απόφαση για το θέμα θα παρθεί τον Αύγουστο και αν είναι υπέρ της Motorola, η Microsoft θα πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό, ώστε να αποφύγει το μπλοκάρισμα της κυκλοφορίας του Xbox 360 στην Αμερική! Οι άνθρωποι της MS πάντως πιστεύουν ότι η εταιρία τελικά θα αθωωθεί. Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί κι αυτή η υπόθεση…

, Xbox 360, Κίνδυνος μπλοκαρίσματος στην Αμερική μετά από μύνηση της Motorola

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πανος.Λαστ

κλασσικες φλωριες των καθε εταιριων ειδικα τωρα που η motorola (απο τις αγαπημενες μου εταιριες λογω Milestone εποχης) δεν παει και τοσο καλα σου λεει κατσε να αρχισουμε τις μηνυσεις αντι να παμε μπροστα παμε συνεχως πισω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.