Xbox 360, Καταφθάνει το dashboard update

Κύριοι, έφτασε η μεγάλη ώρα. Το πολυαναμενόμενο update του Χbox 360 είναι από σήμερα διαθέσιμο και αλλάζει δραστικά το dashboard της κονσόλας για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά το update του 2008. Μόνο που αυτή τη φορά, οι προτεραιότητες της Microsoft είναι εντελώς διαφορετικές. Από τη μία το Kinect, στα μέτρα του οποίου είναι κομμένο και ραμμένο το νέο – όμορφο είναι η αλήθεια – interface.

Από την άλλη η… εμμονή της εταιρίας να κάνει το 360 το κέντρο του σαλονιού, με έμφαση σε λειτουργίες εκτός gaming. To dashboard update φέρνει μεταξύ άλλων δυνατότητα αναζήτησης περιεχομένου μέσω Bing, περισσότερη υποστήριξη Kinect, Xbox Live Beacons, μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με το Facebook, και οnline αποθήκευση των saves και του προφίλ ώστε να τα χρησιμοποιείτε σε οποιοδήποτε Xbox 360. Πάρτε μια γεύση από το νέο dash με το παρακάτω βίντεο (κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν στο ελληνικό Live), κατεβάστε το update μόλις βγει και πείτε μας εντυπώσεις! Αξίζει τον ντόρο;

, Xbox 360, Καταφθάνει το dashboard update

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christos K.

Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως έχω ενθουσιαστεί με αυτά που έχω δει στα διάφορα video για το νέο dashboard. Δηλώνω υπεύθυνα πως είμαι μεγάλος fan του MetroUI και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω την MS να το ενσωματώνει σε όλο και περισσότερα προϊόντα της…

Επίσης χαίρομαι που βλέπω διαρκείς προσπάθειες από μεριάς MS να βελτιώσει όσο μπορεί περισσότερο το dashboard, αναβαθμίζοντας κάθε φορά την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας αρκετά ουσιαστικές αλλαγές.

Ένα πράγμα μόνο με χαλάει και βλέπω πως το συνεχίζει, γιατί δεν βάζουν έναν web browser, έστω βασικό (χωρίς ιδιαίτερες πρόσθετες λειτουργίες, μόνο να μπορείς να τον ανοίγεις χωρίς να χρειαστεί να κλείσεις το game), είναι πολύ εκνευριστικό να θες να δεις κάτι και να πρέπει να τρέχεις στο PC…

hayatevo9

Η κίνηση στο μενού δεξιά-αριστερά και τούμπαλιν μου θυμίζει το ΧΜΒ του playstation 3. Christo συμφωνώ ότι είναι απαράδεκτο κονσόλα της ΜΣ να μην έχει έναν υποτυπώδη Web browser!! Κι επίσης όταν είχα το 360(τώρα το πούλησα λόγω έλλειψης αποκλειστικοτήτων) μερικά βίντεο δε μου τα έτρεχε ενώ στο ps3 ο,τι και να του πετάξω το διαβάζει μια χαρά!!

md03582

Christos K. συμφωνω απόλυτα μαζί σου.

hayatevo9 η κινηση του μενου ευτυχώς δεν θυμιζει σε τιποτα το ΧΜΒ του playstation 3 το οποιο προσωπικα το βαριεμαι απίστευτα.. έχω το ps3 και ενώ απο χαρακτηριστικά ειναι καλύτερο του xbox, το μενου του ειναι ιδιο με του psp και βαρετο. μου αρεσει απιστευτα το metroUI, έχω windows phone κινητο και μου αρεσει παρα πολυ που σιγα σιγα η microsoft το ενσωματώνει στα προϊοντα της. To MetroUI ειναι ολοζώντανο!! αναμενω windows 8 σε pc και tablet. ιδανικη κονσολα για μενα θα ηταν αυτη με τα χαρακτηριστικα του ps3, το μενου και το network του xbox360 (δωρεαν ομως!) και τους αποκλειστικους τιτλους του wii

θα ηταν καλο να εχει browser αλλα αυτο ειναι το τελευταιο. το ps3 εχει και δεν μπαινω ποτε. απο που να πρωτομπεις στο internet??? απο το λαπτοπ? τον σταθερο? την τηλεοραση? το κινητο? το αλλο κινητο? το ταμπλετ? to ipod??? ολα συνδεονται με το internet πια!!!

hayatevo9

Εμένα δε με πειράζει που οι 2 κονσόλες psp και ps3 έχουν το ίδιο μενού, ίσα ίσα που δε μπερδευόμαΐ κιόλας! συμφωνώ ότι του 360 είναι πιο εφετζιδικο αλλά του 3 μου φαίνεται πιο εύκολο να βρεις κάτι.

nikos

εχει παει 21¨30 και ακομα δεν μου εχει βγαλει το update τι να κανω?

argyriadis

πέρασα το update…είναι υπέροχο φανταστικό δεν έχω λόγια,και επιτέλους μπορούμε να χρησιμοποιούμε το kinect καλύτερα!δείτε μια φωτογραφία του xbox μου
https://p.twimg.com/AgC9GuuCIAAhnOc.jpg:large

kostas

ti ennoeis nikos

Κώστας

τι εννοεις νικο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.