Microsoft: Φέρνει τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One [E3 2015]

Κατά τη διάρκεια της Ε3 2015 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες, η Microsoft έδωσε καλά νέα για τους κατόχους της κονσόλας Xbox One. Στο press event που πραγματοποίησε, ανακοίνωσε ότι οι τίτλοι του Xbox 360 θα μπορούν να τρέξουν στο Xbox One. Στην Ε3 έδειξε αυτή την δυνατότητα με το Mass Effect να τρέχει στο Xbox One.

Απλά θα κατεβάζεις κάποιον τίτλο του Xbox 360 ή θα βάζεις το παιχνίδι στην κονσόλα και θα παίζεις. Επιπλέον θα έχεις χαρακτηριστικά του One, όπως τα screenshots, game streaming και το game DVR.

Όσοι είναι μέλη του Xbox Preview program, θα μπορούν να δοκιμάσουν αυτή την λειτουργία άμεσα, με παιχνίδια όπως Perfect Dark Zero, Gears of War, Super Meat Boy, Halo Reach, Halo 3, Shadowrun, and Borderlands.

Πάντως για να γίνει αυτό για όλους τους τίτλους οι developers θα πρέπει μόνο να εγκρίνουν το backwards compatibility και τίποτα άλλο, οπότε δεν θα αργήσουμε πολύ να δούμε περισσότερους τίτλους διαθέσιμους.

Η Microsoft υπολογίζει ότι αρχικά θα έρθουν περί τους 100 τίτλους από το Xbox 360. Φυσικά αν έχεις ήδη κάποιον τίτλο δεν θα χρειαστεί να τον ξανά αγοράσεις. Τέλος θα μπορείς να παίζεις multiplayer εναντίον παικτών που έχουν παλαιότερη κονσόλα.

Microsoft: Φέρνει τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One [E3 2015], Microsoft: Φέρνει τα παιχνίδια του Xbox 360 στο Xbox One [E3 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Μπράβο στην Microsoft. Πολύ καλή κίνηση για αυτούς που έχουν το 360 ώστε να μην πανε προς ps4 αλλα στο Xbox one. Έπρεπε να ειχε κάνει και η Sony κάτι παρόμοιο.

k.boug

Κινηση ΜΑΤ ..που σε φερνει πολυ κοντα στην αποκτηση του!!!
Μπραβο!!

Νίκος 31

Ε ναι, αφού θα μπορώ να παίξω Fifa 2009 στο Xbox One, έφυγα για άμεση αγορά. Δεν πα να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα σοβαρό παιχνίδι ενα χρόνο μετά για καμία απο τις 2 κονσόλες…

bill

Desperate move …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.