Xbox 360, Ευχάριστες ανακοινώσεις υπόσχεται η σύντομα Microsoft

Είναι γεγονός πως τον τελευταίο καιρό οι core gamers έχουν κάποια παράπονα από τη Microsoft, λόγω της (λογικής και αναμενόμενης) έμφασης που δίνει στο Κinect. Φαίνεται όμως πως η εταιρία αποφάσισε επιτέλους να ικανοποιήσει το κοινό που την έφερε εδώ που βρίσκεται σήμερα. Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν, θα γίνει press event στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η MS υπόσχεται ότι θα κάνει «ιδιαίτερα ευχάριστες» ανακοινώσεις.

Πιθανότατα θα αποκαλυφθούν επίσημα παιχνίδια των οποίων η ύπαρξη φημολογείται εδώ και καιρό, όπως το remake του Halo και το Gears of War Kinect. Ανυπομονούμε!
, Xbox 360, Ευχάριστες ανακοινώσεις υπόσχεται η σύντομα Microsoft

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zafiris

Εγώ εδώ και χρόνια περιμένω ένα xbox portable και ακόμα τίποτα 🙁

Προσωπικά δεν με προσελκύει η τεχνολογία kinect.Όταν παίζω games το κάνω για να χαλαρώσω καθισμένος στην αγαπημένη μου πολυθρόνα.

Μετά από μια εξαντλητική μέρα δεν έχω καμία όρεξη να κινούμαι πέρα δώθε για να παίξω ένα videogame!!

Γιώργος

Μπα , για φορητή κονσόλα δεν την βλέπω την microsoft.Υπάρχουν άλλες που έχουν τα ηνία εκεί.Αν και θα μου άρεσε σαν ιδέα να έχω ένα φορητό xbox! Ποτέ δεν ξέρεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.