Xbox Live, Εύκολη δουλειά η παραβίαση λογαριασμού;

H εφιάλτης που βιώνει η Sony με τους hackers μπορεί κάλλιστα να γίνει και εφιάλτης για τη Microsoft (αν και με διαφορετικό τρόπο), σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «Predator». Πρόκειται για hacker που κατάφερε να παραβιάσει τον λογαριασμό του Stephen Toulouse στο Xbox Live, ο οποίος είναι το αφεντικό της υπηρεσίας!

, Xbox Live, Εύκολη δουλειά η παραβίαση λογαριασμού;

Ο Predator ισχυρίζεται ότι μπόρεσε να παραβιάσει τον λογαριασμό μέσω «social engineering», χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο πρόγραμμα, κάτι που αποδεικνύει και στο παρακάτω βίντεο. Αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του, όλοι οι λογαριασμοί στο Xbox Live είναι εκτεθειμένοι σε επιθέσεις από hackers. Ο συγκεκριμένος τύπος κάθε άλλο παρά απλός hacker είναι πάντως. Στο παρελθόν έχει κάνει πολλές παρανομίες στο Xbox και έχει φάει πάνω από 35 console bans (!), γι αυτό και για να εκδικηθεί παραβίασε τον λογαριασμό του Toulouse, όπως λέει. Και το κερασάκι στην τούρτα: προσφέρεται να βοηθήσει την Microsoft να κάνει το Xbox Live πιο ασφαλές!

update: το βίντεο κατέβηκε από το YouTube.
, Xbox Live, Εύκολη δουλειά η παραβίαση λογαριασμού;

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.