Xbox Live, Συναγερμός για phishing

Μπορεί η Microsoft να μην αντιμετωπίζει τα τεράστια προβλήματα που έχει η Sony με το PSN, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα ρόδινα στο Xbox Live. Σύμφωνα με το πιο πρόσφατο status update της υπηρεσίας, υπάρχει συναγερμός για phishing, δηλαδή για απόπειρα αγνώστων να «ψαρέψουν» προσωπικά στοιχεία χρηστών μέσω μηνυμάτων, στο Modern Warfare 2. Προσοχή στα ύποπτα μηνύματα.

, Xbox Live, Συναγερμός για phishing

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis.

Ενταξει,phising γινεται παντου και παντα.
δεν εχω προσεξει κατι αν και δεν παιζω mw αλλα αν εισαι τοσο ανοητος να σε ψαρεψουν μεσα απο μηνυμα ειτε απο μειλ με το να δωσεις προσωπικα στοιχεια…
καμμια σχεση με ο,τι συμβαινει στο psn παρα την φιλοτιμη προσπαθεια 😛 να το εξισορροπησετε με πρωτο θεμα κατι που συμβαινει χρονια και παντου.
τωρα σε λιγο θα μπουν και θα μας πουν,να ειδατε,τα ιδια γινονται.
facepalm 🙂

Terminator

Που είδες ότι προσπαθούμε να τα εξισορροπήσουμε; Απλά συνδέσαμε θεματικά το ένα θέμα με το άλλο λόγω επικαιρότητας 🙂

NikosVolos

Η ενημερωση δεν εβλαψε ποτε κανεναν,οποτε μια χαρα κανουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business games Ubisoft

Οι μετοχές της Ubisoft υποχωρούν 20% μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα

Με ισχυρές απώλειες που την οδηγούν σε χαμηλό άνω των 7 ετών διαπραγματεύεται η μετοχή της Ubisoft, μετά την προειδοποίηση για τα έσοδα που εξέδωσε χθες.

Games games PC

To Gran Turismo 7 θα έρθει στο PC;

H Sony «σκέφτεται» να μεταφέρει τo Gran Turismo στο PC, σύμφωνα με τον δημιουργό της αγωνιστικής σειράς Kazunori Yamauchi.

Games games

To “Deus Ex Go” και άλλα παιχνίδια για κινητά της Square Enix κλείνουν

Οποιαδήποτε πρόσβαση στο “Deus Ex Go”, ένα από τα πιο κλασικά puzzle game για το κινητό, πρόκειται να εξαφανιστεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Games games Microsoft video games

Age of Empires II DE: Νέο expansion μετά από 21 χρόνια [video]

Το κλασικό real-time παιχνίδι στρατηγικής Age of Empires II συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη και 21 χρόνια μετά την κυκλοφορία του αρχικού τίτλου το 1999.