Xbox 360 | Lost Odyssey

, Xbox 360 | Lost OdysseyΤο Lost Odyssey είναι το πιο εντυπωσιακό επικό παιχνίδι ρόλων (RPG) στο Xbox 360
, το οποίο θα αποτελέσει μέτρο σύγκρισης για το πώς διαδραστικές και συναισθηματικές ιστορίες θα εμφανίζονται σε έναν κινηματογραφικό κόσμο. Δημιουργός του τίτλου είναι ο Hironobu Sakaguchi του Mistwalker game studio.

Ο διάσημος δημιουργός παιχνιδιών Hironobu Sakaguchi του Mistwalker game studio, μαζί με την feelplus Inc. και τη Microsoft Game Studios, είναι επικεφαλής μίας ομάδας με ταλέντο στην ανάπτυξη παιχνιδιών και μαζί φέρνουν μία πραγματική εμπειρία επόμενης γενιάς σε παιχνίδι ρόλων στο Xbox 360, με το Lost Odyssey.

Το Lost Odyssey είναι η ιστορία του Kaim, ενός αθάνατου χαρακτήρα που έχει ζήσει περισσότερα από 1.000 χρόνια, ο οποίος δεν θυμάται το παρελθόν του και δε γνωρίζει που θα τον οδηγήσει το μέλλον του. Μέσα από το ταξίδι του Kaim, μία ομάδα χαρακτήρων θα τον συνοδεύσει σε μία οδύσσεια για την ανακάλυψη του περίπλοκου παρελθόντος και της μοίρας του, οδηγώντας τους παίκτες μέσα σε μία δραματική ιστορία τεραστίων διαστάσεων. Το Lost Odyssey έχει συναρπαστικά γραφικά και μία επική περιπέτεια που πραγματοποιείται μόνο μέσα από την ισχύ του Xbox 360.

Πλατφόρμα: Αποκλειστικά στο Xbox 360
Είδος: RPG
Τιμή: 69,99 ευρώ
Ημ/νία κυκλοφορίας: 29 Φεβρουαρίου 2008

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Games Xbox Xbox One Xbox Series S

Palworld: Πούλησε 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε τρεις μόλις μέρες

Τώρα το Palworld σημειώνει νέο ρεκόρ, τόσο προσωπικό, όσο και για τον κόσμο του gaming γενικότερα. Πούλησε 4 εκατ. αντίτυπα σε τρεις μέρες.

Games Microsoft Xbox

Η Microsoft απαγορεύει τα ‘μη εξουσιοδοτημένα’ χειριστήρια και αξεσουάρ τρίτων για το Xbox

Η Microsoft αποφάσισε να αναλάβει δράση και έχει αρχίσει να απαγορεύει χειριστήρια και αξεσουάρ Xbox τρίτων.