Zero Devices Z6C, Έρχεται νέα Android μικροκονσόλα

Η εταιρεία Zero Devices ανακοίνωσε τη νέα “microconsole” που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android, Z6C. Η εταιρεία διαφημίζει την συσκευή ως Z6Center Entertainment Box ωστόσο οι περισσότεροι που θα αποκτήσουν τη “μικροκονσόλα” της εταιρείας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα την χρησιμοποιήσουν πρωτίστως για gaming. Θα κυκλοφορήσει με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, Android 4.4.2 και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα παρέχεται πρόσβαση στο Google Play.

Βασίζεται στο τετραπύρηνο SoC της Rockchip, RK3188 (Cortex-A9, 1.8-2.0GHz, 28nm, Mali-400MP) και διαθέτει 2GB RAM και 8GB επεκτάσιμου μέσω microSD αποθηκευτικού χώρου.

Επίσης είναι εξοπλισμένη με microUSB2.0 υποδοχή (υποστηρίζεται OTG), τρεις USB υποδοχές, έξοδο HDMI ενώ δεν απουσιάζουν τα χαρακτηριστικά Bluetooth 4.0, WiFi 802.11a/b/g/n και Ethernet. Η ημερομηνία διάθεσης της κονσόλας Zero Devices Z6C και η τιμή της δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Zero Devices Z6C, Zero Devices Z6C, Έρχεται νέα Android μικροκονσόλαZero Devices Z6C, Zero Devices Z6C, Έρχεται νέα Android μικροκονσόλα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bgfd5

Για ποσο ομως?
Ενα dongle και κανα χειριστηριο ισως.

PANOS_M

Αν υποστηριζει και ολα τα επικαιρα formats εικονας και υποτιτλων σε μια καλη τιμη εγω χαλαρα θα το αγοραζα σαν media player και θα κου καθοταν και ως κονσολα για τις διακοπες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 4.4.2 Android 4.4.2 KitKat Android Smartphones

Sony Z Ultra Google Play Edition, Αναβάθμιση σε Android 4.4.2

Πρίν λίγες μέρες, οι κάτοχοι των συσκευών HTC One Google Play Edition, LG G Pad 8.3 Google Play Edition και Samsung Galaxy S4 Google Play Edition έλαβαν ειδοποίηση για αναβάθμιση σε Android 4.4.2 KitKat. Στο Sony Z Ultra Google Play Edition παρατηρήθηκαν πολλά προβλήματα αρχικά, επειδή οι χρήστες του δεν μπορούσαν να απεγκαταστήσουν εφαρμογές.

Smartphones Android Android 4.3 Android 4.4

App Ops, Η Google αφαίρεσε την διαχείριση permissions στα Android apps

Θυμάστε το χαρακτηριστικό “App Ops” που ήρθε με την αναβάθμιση σε Android 4.3 (όσοι από εσάς τέλος πάντων το έχετε); Ωραία. Τώρα μπορείτε να το ξεχάσετε σαν να μην υπήρξε. Με το Android 4.4.2 εξαφανίζεται. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ήταν “κρυφό” ωστόσο μόλις μαθεύτηκε η ύπαρξη του, πολλοί είναι οι χρήστες που έσπευσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Software Android Android 4.4.2 Android 4.4.2 KitKat

Android 4.4.2, Διαθέσιμα για download τα “factory images” για συσκευές Nexus

Όσοι από εσάς έχετε κάποια συσκευή Nexus και δεν μπορείτε να κάνετε… υπομονή για να λάβετε την αναβάθμιση Android 4.4.2 OTA (Over-The-Air), μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση σε “image” από την επίσημη ιστοσελίδα της Google. Διαθέσιμα είναι όλα τα εργοστασιακά “images” για τις συσκευές Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7, Nexus 7 2013 και Nexus […]

Software Android 4.4.2 Android 4.4.2 KitKat Google Nexus

Android 4.4.2 KitKat, Ξεκίνησε η αναβάθμιση στις συσκευές Nexus

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές μέρες αφότου η Google διέθεσε την αναβάθμιση Android 4.4.1 KitKat, και ήδη ξεκίνησε την διανομή της αναβάθμισης Android 4.4.2 KitKat στις Nexus συσκευές. Ενώ στην πρώτη περίπτωση, η εταιρεία είχε επικεντρωθεί στην βελτίωση της κάμερας για το Nexus 5, στην δεύτερη περίπτωση η αναβάθμιση περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο διορθώσεις και […]