deli.gr | Παρήγγειλε έτοιμο φαγητό μέσα από τον υπολογιστή σου

, deli.gr | Παρήγγειλε έτοιμο φαγητό μέσα από τον υπολογιστή σουΤο deli.gr, το νέο site που συγκεντρώνει τα πιο λαχταριστά delivery της Αθήνας, ήρθε για να βάλει τέρμα στην πείνα και τα φυλλάδια! Με το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε… πεινασμένος βρίσκει τη γεύση που του ταιριάζει, στην τιμή που του ταιριάζει, γρήγορα και εύκολα, χωρίς καν να σηκωθεί από την καρέκλα του. Ιδανικό για όλους εμάς που περνάμε αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μας.

Το deli.gr προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να δει on-line τα menu πολλών διαφορετικών delivery, τις τιμές τους, την αξιολόγηση των άλλων χρηστών και βέβαια τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να κάνει την παραγγελία του. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει αναζήτηση με βάση το είδος της κουζίνας που τον ενδιαφέρει (π.χ. ελληνική κουζίνα, υγιεινή διατροφή, burgers κ.λπ.) ή την περιοχή που ζει και εργάζεται.

To deli.gr ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να προσφέρει στον επισκέπτη όλες τις νέες γαστρονομικές προτάσεις της περιοχής του.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fractalbit

Ενδιαφέρον είναι, δυστυχώς μόνο για όσους μένουν Αθήνα απ’ ότι είδα;

tasosvel

Για την Αθήνα πάντως είναι εξαιρετικό και απ ότι είδα ανανεώνεται συχνα και προσθέτει νέους καταλόγους.
Πολύ καλή δουλειά!!

Παύλος

kalo ine to kserw edw kai arketo kero to sigekrimeno sait.apla lipoun arketa estiatoria,pizzaries ktl.. elpizw sidoma na to emploutisoun..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνικό Web webb

ilikeu.gr | To νέο site εξπέρ στις σχέσεις είναι online

Το ilikeu.gr είναι το καινούργιο νεανικό community portal που αποτελεί τον ιδανικό τόπο συνάντησης και συζήτησης για όλα όσα αφορούν στις σχέσεις και στα προσωπικά ζητήματα. Φλερτ, έρωτες χωρίς ανταπόκριση, προβλήματα, διλήμματα, διαφορά ηλικίας, πρώτα ραντεβού, μεγάλες αποφάσεις, υποσχέσεις, χωρισμοί, σχέσεις από απόσταση, ζήλια, απογοητεύσεις – τα μέλη του ilikeu.gr συζητάνε ήδη μεταξύ τους όχι […]

Ελληνικό Web webb

zoo.gr | Απέκτησε το δικό του τραγούδι

Το www.zoo.gr είναι το πρώτο ελληνικό web site που αποκτά το δικό του τραγούδι! Τους στίχους και τη μουσική έγραψε το Hip-Hop συγκρότημα Loopology. Το www.zoo.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό web meeting point. Ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και σύντομα έγινε η δημοφιλέστερη διαδικτυακή κοινότητα στο ελληνικό internet. Σήμερα πια το επισκέπτονται περισσότεροι από 700.000 […]

Ελληνικό Web webb

eBike.gr | Το πρώτο digital περιοδικό μοτοσυκλέτας

Το eBike είναι ένα μηνιαίο περιοδικό που καλύπτει τον κόσμο της μοτοσυκλέτας σε όλες του τις εκφάνσεις. Φτιαγμένο από μια ομάδα δημοσιογράφων με μακρόχρονη εμπειρία στα μεγαλύτερα Ελληνικά περιοδικά μοτοσυκλέτας στοχεύει στο να αποτελέσει το απόλυτο όχημα επικοινωνίας όλων των μοτοσυκλετιστών και μια αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για όλα τα τεκταινόμενα της μοτοσυκλέτας έτσι όπως την […]

Μικρά νέα webb

sport24.gr | Οι καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ του EURO 2008

To sport24.gr εξασφάλισε και σας παρέχει τη πρωτοποριακή υπηρεσία που χρησιμοποιούν ειδησεογραφικοί κολοσσοί όπως το BBC, το VIRTUAL REPLAYS για το EURO 2008. Η νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε χωρίς κανένα περιορισμό τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2008 σε VIRTUAL REPLAY.