Κυριακή
06/07/2008

pda.noob.gr | Το Pocket Pc σε απλά ελληνικά

pdanooggrΜια από τις σελίδες που επισκέπτομαι πολύ συχνά όταν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με προγράμματα και αναζητάω λύση είναι το noob.gr. Από την προηγούμενη Πέμπτη ξεκίνησε η λειτουργία της θυγατρικής ιστοσελίδας pda.noob.gr που περιέχει οδηγούς χρήσεις για διάφορα προγράμματα κινητών τηλεφώνων και PDA με λειτουργικό Windows Mobile.

Μέσα από το pda.noob.gr θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρίσκει αναλυτικούς οδηγούς, βήμα προς βήμα, για κάθε ρύθμιση, κάθε κατηγορία προγράμματος και κάθε λειτουργία που θέλει να κάνει με το Pocket PC του.

Επίσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα προτείνονται κάποια tricks για την ευκολότερη και πιο λειτουργική χρήση του Pocket PC. Αυτή τη στιγμή, το pda.noob.gr αποτελείται από 25 γενικές κατηγορίες προγραμμάτων, με περισσότερους από 100 διαφορετικούς οδηγούς λειτουργίας προγραμμάτων, ρυθμίσεων και υπηρεσιών, οι οποίοι εμπλουτίζονται και αυξάνονται καθημερινά.

Όσοι λοιπόν διαθέτετε κάποιο Pocket Pc και θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας πάνω στις βασικές του λειτουργίες αλλά και να ενημερωθείτε για τον τρόπο εγκαταστάσεις πολλών γνωστών προγραμμάτων, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το pda.noob.gr.

Συντάκτης: .


4 Σχόλια

 1. Ο/Η Γιώργος λέει:

  Πολύ καλή δουλειά και χρήσιμη για τους νέους κυρίως χρήστες το noob.gr , καλή επιτυχία!!!

 2. Ο/Η pegasus λέει:

  Ευχαριστούμε Γιώργο για το σχόλιο και Τάσο για την αναφορά.

 3. Ο/Η tasosvel λέει:

  τπτ :) Περιμένω να μου στείλεις την επιταγή στο σπίτι :) χχεχε :) Α και να μην είναι ακάλυπτη .

 4. Ο/Η alexandros λέει:

  Γιατι όλοι ζητάνε λεφτά; Μθανε οτι δώσαμε στον Μπαρδάκη και γίνεται χαμός τώρα! :PppPp

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.