Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή ΙΙ [20.11.2014]

Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου βγήκαμε για δεύτερη φορά live στον ιντερνετικό αέρα του Web TV του Star.gr με την εκπομπή “Η τεχνολογία μας ενώνει”! Συζητήσαμε για Nokia N1, αναβαθμίσεις Android, Windows Phone 10, iOS και Mac OS και κάναμε live unboxing στο πακέτο της Τράπεζας Πειραιώς που από το νέο έτος σε συνεργασία με τη WIND φέρνουν τις ανέπαφες συναλλαγές μέσω smartphone στη χώρα μας.

Στο στούντιο είχαμε μαζί μας τον Μιχάλη Καλαμαρά από το eAnagnostis.gr και ανοίξαμε τη συζήτηση για τα ηλεκτρονικά βιλία και περιοδικά. Μαζί μας στο στούντιο και ο Μάριος Δρακόπουλος από το Game20.gr με όλη την καυτή επικαιρότητα από τον χώρο του gaming!

Η εκπομπή μεταδίδεται live κάθε Πέμπτη 18:45 – 19:45 από το Web TV του Star.gr ενώ μετά από λίγες ώρες μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εδώ στο Techblog. Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές συγκεντρωμένες στην ενότητα WebTV.

Επόμενο ραντεβού Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επιμέλεια-παρουσίαση: Κώστας Βλαχάκης
Συνεργάτες: Ιάκωβος Μπελώνιας, Μάριος Δρακόπουλος
Αρχισυντάκτρια: Λορένα Σιούτη
Παραγωγή: Star Web TV

Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή ΙΙ, Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή ΙΙ [20.11.2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris Ch.

Κώστα μπορείς να μας πεις πόσοι παρακολούθησαν τις 2 πρώτες εκπομπές?

Steve

Μπράβο!Σημερα είδα την εκπομπή γιατί χτες δεν μπορούσα.Μια πολυ καλή εκπομπή εξέλιξης της τεχνολογίας της βδομάδας!Συνεχιστε έτσι!!

dimK

καλη προσπαθεια,αλλα λιγο καλυτερη παρουσιαση ρε παιδια!!
οχι αλλα ααα,εεε,οοοο,μμμμ,ναι
καλυτερο συντονισμο ισως και ενα υποτυπωδες σεναριο να βοηθησει.
Μην αυτοσχεδιαζετε,προς το παρον δεν το “εχετε” λογω τρακ πιθανον.
Και μια προταση..λιγοτερα θεματα αλλα καλυτερη και σε βαθος αναλυση.
ειτε παιχνιδια ειτε νεα προϊοντα,ειτε τασεις της τεχνολογιας και των εταιρειων,
Βλεπουμε την εκπομπη να μαθουμε κατι και ισως ενα θεμα να μας κινησει την περιεργεια να ψαχτουμε παραπανω.
Καντε ερευνα και μην διαβαζετε απλα ανακοινωσεις
Καλοπροαιρετα παντα,συνεχιστε την προσπαυθεια!

MrkRo

Μπράβο Κώστα παρα πολυ καλη δουλεια στο ολο θέμα. Συνεχίστε ετσι και ακομα καλύτερα. Επίσης εγω παρατήρησα μεγαλη βελτίωση απο την πρώτη εκπομπή στην δεύτερη. Στο gaming θέμα αν γινεται να επικεντρωθείτε λιγο περισσοτερο, δηλαδη να λέτε λιγο περισσότερα. Πάρολα αυτά μια χαρα. (Και μια αφιέρωση στην εκπομπή εαν γινεται. Επίσης να προτείνεις και αυτο με το gaming που ανέφερα παραπάνω αν γινεται)… 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

WebTV

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [22-12-2016]

Για ακόμα μια εβδομάδα, η εκπομπή τεχνολογία του Techblog στο διαδικτυακό αέρα του Star Channel με τα πιο καυτά νέα από τον μαγικό χώρο των smartphones, games και αυτόνομων οχηματων, πάντα με πλούσιους διαγωνισμούς και δώρα. Επόμενο ραντεβού μέσα στο Ιανουάριου. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και χαρά.

Reviews featuredtv

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [08-12-2016]

Η εκπομπή τεχνολογίας της ομάδας του Techblog κάθε Πέμπτη στο WebTV του Star Channel. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε τα καλύτερα gadgets, games και φωτογραφικό εξοπλισμό. Σε αυτή την εκπομπή special αναφορά στο πρόσφατο ταξίδι μας στην Κίνα με την Huawei.

Reviews featuredtv

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [24-11-2016]

Η εκπομπή τεχνολογίας της ομάδας του Techblog κάθε Πέμπτη στο WebTV του Star Channel. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε τα καλύτερα gadgets, games και φωτογραφικό εξοπλισμό. Αυτή την εβδομάδα στο στούντιο της Αθήνα μαζί μας ο Βάιος Βήτος σε μια επετειακή εμφάνιση!

Reviews featuredtv

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [17-11-2016]

Η τεχνολογία μας ενώνει, είναι η εκπομπή τεχνολογίας του Star Channel σε συνεργασία με το Techblog.gr. Κάθε Πέμπτη στις 21:00 συζητάμε για τα πιο καυτά νέα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε τα πιο hot gaming και photo news σε συνεργασία με τα partner sites Game20.gr, Pttl.gr και Autonomous.gr.