Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή 6 [18.12.2014]

Στο σημερινό επεισόδιο ο Κώστας και ο Βασίλης σχολιάζουν την τεχνολογική επικαιρότητα, ο Μάριος αναλύει τα καυτά gaming news και ο Βάιος τα καλύτερα φωτογραφικά νέα. Λαμπρίνα και Μαρίνα μας προτείνουν χρήσιμες εφαρμογές για τις γιορτές και ο Γιώργος μας στέλνει να δούμε τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες για τα Χριστούγεννα.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το Sony Xperia Z3. Δείτε εδώ το βίντεο του νικητή Μιχάλη Λαγουβάρδου.

Η εκπομπή μεταδίδεται live κάθε Πέμπτη 18:45 – 19:45 από το Web TV του Star.gr ενώ μετά από λίγες ώρες μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εδώ στο Techblog. Δείτε τις προηγούμενες εκπομπές συγκεντρωμένες στην ενότητα WebTV.

Επόμενο ραντεβού τον Ιανουάριο. Καλές γιορτές, χρόνια πολλά! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Επιμέλεια-παρουσίαση: Κώστας Βλαχάκης
Συνεργάτες: Ιάκωβος Μπελώνιας, Μάριος Δρακόπουλος, Βασίλης Μαστραπάς, Λαμπρίνα Κελαποστόλου, Μαρίνα Κελαποστόλου, Βάιος Βήτος, Γιώργος Καστανός
Αρχισυντάκτρια: Λορένα Σιούτη
Παραγωγή: Star Web TV

WebTV εκπομπή 6, Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή 6 [18.12.2014]

WebTV εκπομπή 6, Η τεχνολογία μας ενώνει, WebTV εκπομπή 6 [18.12.2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat (πρωην tiamat)

Φιλε κωστα πως θα σου φαινοτανε η ιδεα να παιζει μουσικουλα χαμηλα στο background κατα τη διαρκεια της εκπομπης!?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

WebTV

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [22-12-2016]

Για ακόμα μια εβδομάδα, η εκπομπή τεχνολογία του Techblog στο διαδικτυακό αέρα του Star Channel με τα πιο καυτά νέα από τον μαγικό χώρο των smartphones, games και αυτόνομων οχηματων, πάντα με πλούσιους διαγωνισμούς και δώρα. Επόμενο ραντεβού μέσα στο Ιανουάριου. Καλές γιορτές σε όλους, με υγεία και χαρά.

Reviews featuredtv

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [08-12-2016]

Η εκπομπή τεχνολογίας της ομάδας του Techblog κάθε Πέμπτη στο WebTV του Star Channel. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε τα καλύτερα gadgets, games και φωτογραφικό εξοπλισμό. Σε αυτή την εκπομπή special αναφορά στο πρόσφατο ταξίδι μας στην Κίνα με την Huawei.

Reviews featuredtv

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [24-11-2016]

Η εκπομπή τεχνολογίας της ομάδας του Techblog κάθε Πέμπτη στο WebTV του Star Channel. Σχολιάζουμε την επικαιρότητα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε τα καλύτερα gadgets, games και φωτογραφικό εξοπλισμό. Αυτή την εβδομάδα στο στούντιο της Αθήνα μαζί μας ο Βάιος Βήτος σε μια επετειακή εμφάνιση!

Reviews featuredtv

“Η τεχνολογία μας ενώνει” Star Channel WebTV [17-11-2016]

Η τεχνολογία μας ενώνει, είναι η εκπομπή τεχνολογίας του Star Channel σε συνεργασία με το Techblog.gr. Κάθε Πέμπτη στις 21:00 συζητάμε για τα πιο καυτά νέα τεχνολογίας και παρουσιάζουμε τα πιο hot gaming και photo news σε συνεργασία με τα partner sites Game20.gr, Pttl.gr και Autonomous.gr.