iPhone 6: Ποιες χώρες πληρώνουν τα περισσότερα για την αγορά του;

Η Deutsche Bank έδωσε την ετήσια λίστα με τις τιμές διάφορων προϊόντων ανά τον κόσμο και μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι τιμές του iPhone σε διαφορετικές χώρες. Ποιες είναι οι χώρες που πληρώνουν τα περισσότερα χρήματα για την απόκτηση ενός iPhone 6;

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε εμφανίζονται οι τιμές σε 26 χώρες και συγκρίνονται με τις αντίστοιχες στις ΗΠΑ. Συνήθως οι τιμές σε άλλες χώρες είναι περίπου 10-20% πιο ακριβές, αλλά όπως δείχνει ο παρακάτω κατάλογος υπάρχουν χώρες όπου το iPhone είναι πολύ πιο ακριβό.

Στο top 5 των χωρών με το πιο ακριβό iPhone 6 είναι Βραζιλία, Ινδονησία, Σουηδία, Ινδία και Ιταλία. Στην δεκάδα των χωρών που πληρώνουν τα περισσότερα βρίσκονται αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βραζιλία όπου το iPhone 6 κοστίζει 930 δολ., ενώ στις ΗΠΑ έχει τιμή 598 δολάρια.

Δείτε τον κατάλογο:

iphone 6 price, iPhone 6: Ποιες χώρες πληρώνουν τα περισσότερα  για την αγορά του;

iphone 6 price, iPhone 6: Ποιες χώρες πληρώνουν τα περισσότερα  για την αγορά του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
P@NOS

Εμείς με το Σκρουτζ είμαστε ποιο μάγκες και απο τους Αμερικανούς !!!

alien

sto skroutz einai refrubished apo slovakia (EU)

Chris_BMW

alien@ Τι λες ρε μεγάλε ;; Έτσι σου παν ;; Χαχα πήγαινε αγόραζε το εσυ απο τις μεγάλες αλυσίδες κ πλήρωνε το χρυσό …Αν έχεις μετρητό απο αυτά τα μαγαζιά αγοράζεις σε πολυ καλές τιμές .. Σε ευρωπαϊκές χώρες δεν ασχολούνται γιατι με τα συμβόλαια ,τους δίνονται οι συσκευές σχεδόν τζάμπα ..alien @ Απο συγκεκριμένο μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας έχω αγοράσει 1 Samsung galaxy S3 ,2 I phone 4s , 1 I pad air 2 ,1 MacBook Pro 2015 13″ κ 2 I phone 6s .. Με τη σειρά που στα έγραψα απο το 2012 .. Ολα σφραγισμένα με ολα τα αξεσουάρ κ πλήρως λειτουργικά κ χωρίς την παραμικρή αμυχή …..

kostas

το iphone 6 στα 16GB στο βελγιο κοστιζει 630 ευρω αυτην την στιγμη

Mary

Alien δεν ισχύει αυτό που λες. Καταρχάς τα περισσότερα καταστήματα του Σκρουτζ πουλάνε το αγγλικό μοντέλο, όποτε όπως καταλαβαίνεις καμία σχέση με Σλοβακία. Επίσης έχουν 2ετη εγγύηση από Apple και ΕΕ όποτε είναι καινουρια, διότι η Apple στα δικά της refurbished δίνει 3 μήνες εγγύηση και δεν τα πουλαει(μόνο για αντικατάσταση συσκευής υπάρχουν). Αν πάλι εννοείς ότι είναι refurbished από εταιρείες τρίτων πάλι δεν ισχύει διότι 1ον δεν θα είχαν εγγύηση από την Apple(έλεγχος με imei στο site της Apple) 2ον δεν θα τα δεχόντουσαν για service στα επίσημα καταστήματα και 3ον δεν θα μπορούσαν να κάνουν την ενημέρωση σε iOS 9.

Υ.Γ ψωνίστε άφοβα παιδιά από το Σκρουτζ, μια χαρά είναι τα κινητά απλά οι εταιρείες κινητής σπέρνουν τέτοιες φήμες μπας και πάει να κανείς να τα πάρει απ αυτούς! Σιγά μην σκάμε τα 800 να πλουτίζει η κάθε εταιρεία κινητής.

dialteo

@alien
Εισαγωγή από τον πλανήτη Άρη είναι. Έχουν και ραδιενέργεια

teslapple

@alien Εκεί στο Γερμανό, Πλαίσιο, Κωτσόβολο… ξέρεις το γνωστό λομπυ… μαλλον ούτε με το κιάλι δεν βλέπετε πωλήσεις και σας βάζουν στον ελεύθερό σας χρόνο να τα γράφετε αυτά;

eleni

@alien … σκρουτζαρα ολεεεεε

Νίκος

Στην δεκάδα των χωρών που πληρώνουν τα περισσότερα βρίσκονται αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Βραζιλία (wtf).

Solon

Δεν νομίζω ότι ο πίνακας λαμβάνει υπόψιν του καταστήματα τύπου skroutz. Το πιθανότερο είναι ότι αναφέρει τις τιμές λιανικής στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα. Και σε αυτό το επίπεδο είμαστε από ότι βλέπω κάπου μεταξύ Ιαπωνίας και Νότιας Αφρικής (πολύ καλή θέση) αφού μπορείς να αγοράσεις το iPhone 6 16gb από το Πλαίσιο στα 579 ευρώ που είναι 648,5 δολάρια, μόλις 50 δολάρια παραπάνω από ΗΠΑ. Είναι εξαιρετική τιμή αν σκεφτείς πως οι Αμερικάνοι πουλάν πάντα ακριβότερα στην Ευρώπη και ότι έχουμε 23% ΦΠΑ.

alien

xaxaxa gelasa poli me esas o allos m lei oti ime apo to germano xaxaxa.Ta thlefona afta eine evropaikis adiprosopias oxi elinikis .bori na exoun erthi apo padou gfto den k den ine episimos adiprosopos ta magazia pou ta fernoun sto skroutz ke arketes fores erxodde elatomatika . de ta petao etsi mi treleneste

Bloodmaster

@alien
Μισο λεπτο. Να πω και εγω την εμπειρία μου. Εχω αγορασει απο το skroutz πολλες φορες. Πριν 1.5 χρονο πηρα ενα samsung galaxy tab 4 στα 220€ απο skroutz την στιγμη που τα media markt,plaisio,public και αλλοι το ειχαν 350€. Σε 2 μερες ηρθε απο Αθηνα. Σε πληροφορω οτι ηρθε μεσα στις ζελατινες. Ολα μεσα και ουτε γρατσουνια. Και με 2 χρονια εγγυηση.Δηλαδη τα 130€ που ζητουσαν οι αλλοι παραπανω για το ιδιο πραγμα γιατι να τους τα δωσεις? Ποιο εξυπνοι ηταν? Οκ αμα δεν ξερεις λογικο ειναι να την πατησεις καποια στιγμη. Αλλα δεν μπορει το αλλο το καταστημα να εχει 4,5 μεσο ορο αξιολόγησεων και να εχει 200 αξιολογησεις και να ειναι μουφα.

alien

Μan δε λεω οτι ολα τα κινιτα ειναι refurbished.Μερικα κινητα ομως που εργοστασιακα παρουσιαζουν καποιο προβλημα επισκευαζονται και ξαναπωλουνται σε χαμηλοτερη τιμη .Πηγαινε στο σκρουτζ και διαβασε τις αξιολογησεις σε μερικα μαγαζια και θα δεις οτι πολλα κινητα ερχονται με ανοιγμενη συσκευασια η χωρις ταινιες και αρκετα παρουσιαζουν προβληματα συμφωνα με κριτικες των πελατων.Σε αντιθεση με γνωστες αλυσιδες οπως germanos πχ ή πλαισιο που αυτο δε συμβαινει.Αμα ρωτησεις σε ενα απο αυτα θα σου πουν περιπου το ιδιο πραγμα ( επειδη δεν εχουνε συμφερον αμα αγοραζουμε απο αλλα μαγαζια αλλα και επειδη εν μερη ειναι αληθεια) δες και εδω τους επισιμους μεταπωλητες https://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-s/galaxy-s7/where-to-buy/.Ουτε εμενα μου αρεσουν οι υψηλες τιμες σε αυτες τις αλυσιδες , καιι εγω αγοραζω απο skroutz απλα οταν αγοραζεις κατι και στη συγκεκριμενη περιπτωση ενα κινητο δεν δινεις λιγα λευτα γιαυτο καλυτερα να προσεχεις που τα δινεις και τι παιρνεις με αυτα. peace

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.