iPhone 7: Hands-on φωτογραφία με κάμερα που προεξέχει

Οι μεγαλύτεροι Android κατασκευαστές όπβως Samsung, LG. HTC, Sony, έχουν ανακοινώσει τις ναυαρχίδες τους για φέτος και τα βλέμματα στρέφονται στην Apple που ανακοινώνει iPhone 7 τον Σεπτέμβριο (ενώ λίγο πιο νωρίς αναμένουμε και το Samsung Galaxy Note 6).

Υπάρχει πληθώρα διαρροών και φημών για το πως θα μοιάζουν και τι θα φορούν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, και δεν είναι πάντα εύκολο να ξεχωρίσουμε τι ισχύει και τι όχι, γι’αυτό κρατάμε πάντα τις επιφυλάξεις μας.

Σήμερα το γαλλικό NowhereElse δημοσίευσε μια hands-on φωτογραφία που λέγεται ότι ανήκει στο iPhone 7. Λογικά πρόκειται για το μοντέλο με οθόνη 4.7 ιντσών μιας και το iPhone 7 Plus αναμένεται με dual-camera στην πλάτη.

Παρατηρούμε ότι ο φακός της κάμερας είναι μεγαλύτερος και προεξέχει, ενώ οι γραμμές για τις κεραίες είναι τοποθετημένες στην άκρη της πάνω και κάτω πλευράς, όντας λιγότερο εμφανείς. Το γεγονός ότι το flash έχει μαύρο χρώμα, δείχνει ότι μάλλον δεν πρόκειται για ολοκληρωμένη συσκευή, αλλά κάποιο early prototype στο οποίο η Apple φαίνεται πως θα χρησιμοποιήσει και πάλι μέταλλο.

Εμείς κρατάμε αρκετές επιφυλάξεις για τη διαρροή, αλλά είναι πολλές οι αναφορές που λένε ότι εξωτερικά η Apple δεν θα κάνει σημαντικές αλλαγές συγκριτικά με τα iPhone 6/ 6s, κάτι που φαίνεται και στην συγκεκριμένη εικόνα.

iphone 7 photo, iPhone 7: Hands-on φωτογραφία με κάμερα που προεξέχει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis

Νομίζω ότι βλέπουμε το τελικό σχέδιο. Αν και αλλάζω iphone ανά 2 χρόνια φέτος μάλλον δεν θα το κάνω. Οι διαφορές στο σχέδιο δεν με ενθουσίασαν αλλά και τα οικονομικά πλέον είναι δύσκολα.

Chris_BMW

Giannis @ θα αναγκαστείς φίλε μου .. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλα η δομή του iOS 10 θα είναι βασισμένη στα 2 GB ram .. Οποτε αν εισαι κάτοχος του 6 σιγά σιγά τα χρονια του κ η έλλειψη ram θα φανούν κ το τηλέφωνο θα πάθει οτι κ το 4s σε σχέση με 5 ,5s ,6 που είχαν 1 GB…

giorgosx

μόνο έμενα μου φαίνεται photoshop κοντά στην κάμερα? ένα ολόκληρο τετράγωνο κομμάτι ;;

One

Το μόνο καλο που ειχε η Apple είναι το design και αυτό το εχασε. Ελπίζω να μη κανει την ιδια βλακεία και η Sony. Προτιμώ τις επίπεδες επιφάνειες από τις κουρμπες.

Nikos

Photoshop !!

nick2010

αν είναι έτσι…. ugly.

Giannis

@chrisbmw και τα 800€ όμως είναι πολλά. Όσο πάει το 6 και βλέπουμε.

petros

το design ειναι φοβερό!!!! μια πλακα αλουμίνιο με ενα μηλο πανω, χαχαχαχα

Γιώργος κ.

Τι ειναι αυτό.

Chris966

Εάν τελικά θα είναι έτσι ή κάπως έτσι όπως και στη φωτό τότε είναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ. Αίσχος κύριοι της APPLE. Αίσχος!

ΑΝΔΡΕΑΣ

Είστε όλοι haters !!!!! ΖΗΛΕΥΕΤΕ !!!!!!! Δεν είναι καρούμπαλο αυτό! ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ είναι γιατί έχει κάμερα ΚΑΝΟΝΙ που θα διαλύει τον ανταγωνισμό ακόμη και στις DSLR!!
APPLE RULES THE GAME!!!!!!!!!!!!!!! Το θέλω σε ROSE GOLD να πάω για selfi στα live του X FACTOR!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.