iPhone 7 Plus: Σχέδια δείχνουν dual-camera και Smart Connector

Μιας και το 4ιντσο iPhone SE είναι πλέον στα ράφια των καταστημάτων και όπως λέει η ίδια η Apple, καταφέρνει να ξεπερνά τις προσδοκίες της, όλο το ενδιαφέρον των leaks στρέφεται στα επερχόμενα iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Σήμερα διέρρευσαν κάποια σχέδια, τα οποία λέγεται ότι ανήκουν στο iPhone 7 Plus ή iPhone Pro. Τα σχέδια δείχνουν τις διαστάσεις του κινητού, οι οποίες μάλλον δεν θα αλλάξουν συγκριτικά με το υπάρχον μοντέλο.

Είναι εμφανής η μεγαλύτερη εγκοπή για την κάμερα, κάτι που συμφωνεί με τις φήμες που κάνουν λόγο για την τοποθέτηση dual κάμερας στην πλάτη της μεγαλύτερης έκδοση του iPhone. Ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι είναι το Smart Connector, το οποίο πρωτοείδαμε στο iPad Pro και προσθέτει κάποιες επιπλέον δυνατότητες στη συσκευή, όπως η προσθήκη πληκτρολογίου ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την φόρτιση.

Αυτό που περιμένουν οι αναλυτές από το επόμενο iPhone 7 δεν είναι δραστικές αλλαγές εξωτερικά, αλλά σημαντικές βελτιώσεις. Προς το παρόν εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και ακούγεται. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, όπως συνηθίζει η Apple.

iphone 7 plus schematics, iPhone 7 Plus: Σχέδια δείχνουν dual-camera και Smart Connector

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris_BMW

Μεχρι τωρα δεν έχω ασκήσει ποτε μου αρνητική κριτική στην Apple κ τα προϊόντα της μιας κ στα δικά μου γούστα , θέλω κ ανάγκες ήταν κ παραμένουν top.. Αλλα αυτό που βλέπω κ φημολογείται οτι θα είναι το νέο I phone προς το παρόν με αφήνει ψιλό αδιάφορο … Οκ ουτε καν stereo ηχεία ;; Πραγματικά με σχεδόν ίδιο ντιζάιν θα πρέπει να παρουσιάσει σε κάμερα κ λειτουργικό κάτι πραγματικά ουαου γιατι βλέπω τις πωλήσεις της να συνεχίζουν την κατηφόρα .. Apple σοβαρέψου ..

vladimiros

Πραγματικα αν βγαλει η Apple το 7αρι σαν το 6s δηλαδη ιδιο σχεδιαστικα απλα με 2 καμερες πισω..ε τοτε πραγματικα αξιζει να πατωσει..
Κατι πρεπει να κανει απο εμφανισει ειδικα απο μπροστα να μην ειναι το ιδιο,ανετα μπορει να βαλει στερεοφωνικα ηχεια μπροστα με τετεια μπεζελ που εχει..αν δεν μπορει ας συμβουλευτει απο την Sony,η αδιαβροχοποιηση που ισως το κανει,μια καλη μπαταρια,καμερα με χαμηλω διαφραγμα κ.τ.λ..ειναι πολλα που πρειπει να κανει αυτη η εταιρια,ας μην σκεφτεται μονο τα εσοδα που βγαζει,και ας δωσει πραγματα στον λαο!!
Το μονο που πιστευω θα εχει σιγουρα καλο επεξεργαστη..αλλα φτανει δωσε και κατι αλλο…

One

Άμα η Dual Camera προεξέχει πολύ τότε να μη το βγάλει καθόλου…

vasilist

Καλά ας βγει πρώτα και βλέπουμε,
Και αν το 6αρι έπιασε σαν design γιατί να μην το ακολουθήσει

chris

@vladimiros

καταλαβαινω το ξενερωμα σου αλλα ας ειμαστε και λιγο σοβαροι
η apple θα μπορουσε να παρει μαθηματα αισθητικης απο την sony
μονο αν ηταν να βγαλει καμια mirroless καμερα η καμια tv…
αλλα μεχρι εκει…
το θεμα ειναι η γραμμες και το σχεδιο
(που ειναι τελειως υποκειμενικο για τον καθενα)
η να σπερνει εσωτερικα?
τα macbook εχουν τον ιδιο σχεδιασμο με απειροελαχιστες αλλαγες τα τελευταια
7-8 χρονια
και τα σπανε…

Mary

Vladimiros σοβαρέψου η apple να συμβουλευτεί την Sony? η μόνη συμβουλή που μπορεί να δώσει αυτή τη στιγμή η Sony είναι το ‘πως να βάλετε λουκέτο στην εταιρεία σας μέσα μια μερα’.

Αποστολος

Σαν κατοχος 6s plus, το ελαχιστο που περιμενω ειναι αδιαβροχο, stereo(δυο ηχεια κατω),dual camera με βελτιωση σε χαμηλο φωτισμο,smart connector.Με Α10 και 2gb ram απο θεμα ταχυτητας θα πεταει

vladimiros

@Mary Να συμβουλευτει απο την Sony εννοουσα στο θεμα για τα στερεοφωνικα ηχεια,επειδη εχει αρκετα μπεζελ θα μπορουσε να βαλει ανετα,δεν ειπα σχεδιαση η κατι αλλο..
Μην με πειτε δεν πρεπει να αλλαξει σχεδιασμο η apple,εχει 2 χρονια ακριβως το ιδιο κινητο εξωτερικα,ακομα και εσωτερικα παλι ελαχιστα πραγματα..γιαυτο τα ειπα ολα αυτα πιο πανω..
Παντος εγω βλεπω ολο και πιο πολυ παιρνουν Samsung S6 – S7 π.χ,εκει που συνεχεια εβλεπα μηλοφωνα…
Και η σαμη εβγαλε σχεδον ιδιο κινητο με περσι (εξωρτερικα) αλλα εβαλε οτι ελειπε απο το S6,και την παραδεχομαι,γιαυτο τα νωτα σου apple,γιατι βλεπω να τρως την σκονη απο μια εταιρια που αρχιζει απο S ( την sony εννοω ετσι χαχα!!)

John N

Ενταξει δεν πιστευω η apple να μην αντεπεξελθει των προσδοκιων μας. Κακα τα ψεματα στο θεμα design κανει παπαδες. Σαφως δε θα ναι μεγαλες οι αλλαγες διοτι ποσο καλυτερο να γινει το design. Δειτε την htc με το htc 10 που ειναι σδεδον ιδιο απο πισω με τις προγενεστερες ναυαρχιδες απλα διαφερει στην καμερα και γυρω γυρω που αυτα τα κοψιματα το καθιστουν πραγματικο διαμάντι.

@Mary τωρα μ αυτα που λες υποβιβαζεις τον εαυτο σου. Οκ ολοι μας κλινουμε προς καποια εταιρεια αλλα οχι σε βαθμο φανατισμου. Ναι ισως μοιαζει ακραιος ορος αλλα ετσι είναι. Διοτι δεν αναγνωριζεις την αξια της sony οπου το z5 ειναι απλα κομψοτεχνημα. Ναι το καινούριο χ performance ουτε εμενα μ αρεσει. Και ναι καθε εταιρεια θα μπορουσε να απευθυνθει σε καποια αλλη για καποια ζητηματα. Αμα εισαι τοσο μαζοποιημενη που η θεα apple ειναι αψογη και απαραμιλλη τοτε τσαμπα τα λογια. Γι αυτο μαθε να σεβεσαι μερικα πράγματα γιατι αμα θες να ξερεις η sony διευρυνεται σε δεκαπλασιους τομεις απο οτι η εκθειασμενη apple σου

Ιωάννης jb

@zois.. Δλδ θα πτωχεύσει σαν την nokia επειδή δεν θα ανεβάσει την ανάλυση?? Τα λες και τα πιστευεις?? Εντάξει παιδιά μη το πάμε και στο άλλο ακρο τόσα πράγματα έχει και το iphone… Και το κυριότερο όλων που είναι πολύ δημοφιλές αυτό δεν θα αλλάξει ευκολα… Ούτε το κορυφαίο λειτουργικό του θα αλλάξει είναι και θα παραμείνει κορυφαίο… κάτσε μη γίνει και το καλύτερο και μετά το ρίξετε στη κλάψα μερικοί εδω μέσα… Η κάμερα που λες είναι μια χαρά… απο τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν ποτέ είναι… Οι οθόνες ποιός σου είπε οτι θα μείνουν με αυτές τις αναλύσεις??? Αρα αδικα κλαψουρίζεις και εδώ.. Το 99.99% των καταναλωτών είμαι σίγουρος οτι το τελευταίο που θα σκεφτεί είναι αν φαίνονται τα pixel οταν συνδεθεί με vr!!!! Του χρόνου αντε να πέσει το ποσοστό στο 99.9% Αρα πάλι λάθος είσαι διότι τα smartphones βγαίνουν για την πλειοψηφία του κόσμου και όχι για 0.01% Το θέμα είναι να κάνει σωστά την δουλειά τις μια οθόνη… και στα iphone μια χαρά είναι το θέμα οθόνη… Τα αδύνατα σημεία του iphone είναι άλλα… Δεν είναι αδιαβροχο, δε παίρνει micro sd, είναι ακριβό, δεν έχει καλη μπαταρία, δεν έχει στέρεο ηχεία, δεν έχει nfc, είναι άβολο… Συνέχεια »

ChrisG

O Carl Icahn πάντως δισεκατομμυριούχος μέτοχος της Apple πούλησε όλο το χαρτοφυλάκιο του έναντι 48,5 εκ δολλαρίων(σήμερα βγήκε η είδηση).αν αυτό είναι προ-μήνυμα για κάτι…η apple δεν μπορεί να πουλήσει στην Κίνα και να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους ώστε σύντομα,σε λίγο καιρό να έχουμε ανάλογες ανακοινώσεις.
ένα τόσο κλειστό οικοσύστημα και με αρκετές ελλείψεις έναντι του Android η επιβίωση θα είναι δύσκολη στα δύσκολα θα όλους χρόνια.Πάνε οι εποχές που κάποιος αγόραζε apple products σαν τα πουκάμισα.η apple θα ξεφουσκώσει πολύ πιό γρήγορα απο όλους καθως δεν είναι κατασκευάστρια εταιρεία.

panos

Ότι να ναι θα κλαίμε για το λειτουργικό της Apple λένε.Οταν δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτα άλλο από το να σκεφτώ την Samsung Sony και Apple να βγάζουν δις έλεος δηλαδή..
Και εμείς να τσακωνομαστε για ποιο είναι καλύτερο καλά μας κάνουν αφού είμαστε πρόβατα!!

thanosgr13

chrisg εν μερη εχεις ενα δικιο αλλα να πτοχευση λιγο δυσκολο γιατι βγαζει παρα πολλα λεφτα μονο απο της πωλησεις στην Αμερικη αλλα οτι θα εχει μειωση στης πωλησεις ειναι λογικο γιατι οπως ειπες και εσυ πανε η εποχες που αγοραζε ο κοσμος apple products σαν τα πουκαμισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.