iPhone 7: Νέες αναφορές για αντοχή στο νερό και touch home button

Εδώ και καιρό είναι πολλές οι φωνές που λένε ότι το iPhone 7 θα είναι αδιάβροχο και έρχεται να προστεθεί άλλη μια. Οι νέες πληροφορίες έρχονται από την Ταϊβάν και επικαλούνται πηγές από την γραμμή παραγωγής του μη ανακοινωμένου iPhone.

Το iPhone 7 αναφέρεται ότι ολοκλήρωσε την τρίτη φάση δοκιμών και είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό. Αν οι πληροφορίες αποδειχθούν σωστές, αυτή θα είναι η πρώτη αδιάβροχη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με την υπογραφή της Apple, ενώ η Samsung αποφάσισε να επαναφέρει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο Samsung Galaxy S7.

Επιπλέον, υπάρχουν prototypes του iPhone 7 τα οποία έχουν touch-sensitive capacitive home button, που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν θα πατά, αλλά θα ακουμπά το κεντρικό κουμπί. Ίσως εκεί δούμε την ενσωμάτωση του 3D Touch έτσι ώστε να αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε επίσης ότι το iPhone 7 θα είναι ακόμη πιο λεπτό (με πάχος 6.1 χλστ.), οι γραμμές για τις κεραίες θα είναι λιγότερο εμφανείς ενώ θα φύγει και η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά για να δώσει τη θέση της σε ένα δεύτερο ηχείο. Έχει ακουστεί ότι θα φέρει υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση, Smart Connector και dual-camera στο iPhone 7 Plus.

Όμως όλα τα παραπάνω προκύπτουν από διάφορες διαρροές και φήμες που δεν είναι επιβεβαιωμένες από την ίδια την Apple, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7 waterproof, iPhone 7: Νέες αναφορές για αντοχή στο νερό και touch home button

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παπαροκας tiamat

pos ginetai auto???

Durden

πως γίνεται αυτο???

Chris_BMW

Παπαροκας@ ,Durden@ Το 6s έχει αισθητήρες πίεσης στην οθόνη .. Πολυ απλα πιθανόν στο 7 να καταργήσουν το” κουμπί ” με μια γυάλινη επιφάνεια (στρογγυλή ) η οποία θα φέρει κ το 3D Touch έτσι ώστε σε εκείνη την επιφάνεια η οποία μπορει κ να φωτίζεται σε στρογγυλό σχήμα να πιέζεις με τη βοήθεια του 3D Touch κ να βρίσκεσαι στην οθόνη αφετηρίας .. Από κάτω από αυτήν την επιφάνεια μπορούν να ενσωματώσουν κ τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων .. Έχει καταθέσει κ σχετική πατέντα η Apple για αυτό αν θυμάμαι καλα..

Ανακιν

Αν δεν έχει καθόλου κουμπί εμένα ίσως με κερδίσει η apple

ChrisG

μου αρέσει που κάποιοι ρωτάνε πώς θα βγεί το home button και θα γίνει αφής…καλά στην ζωή σας δεν πιάσατε ποτέ συσκευή με κουμπιά αφής;αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και χρονια.σχεδόν όλες οι συσεκυές που εχω οικιακές και μή κουμπιά αφής έχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.