LG G Flex 3: Επίσημα Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5″ QHD και Snapdragon 820;

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν το 2015 έλεγαν ότι το LG G Flex 3 θα ανακοινωθεί επίσημα τον Μάρτιο. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και το LG G Flex 3 έρχεται ξανά στο προσκήνιο με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την ημερομηνία ανακοίνωσης.

Αν και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, οι αναφορές κάνουν λόγο για οθόνη 5.5 ιντσών στο LG G Flex 3 με ανάλυση 1440×2560 pixels QHD, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 32GB/64GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα είναι 16 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Το λεγόμενο “self-healing” (θεραπεύει τις συσκευές από γρατζουνιές), δεν υπάρχουν πληροφορίες αν θα το βάλει η LG ή όχι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το LG G Flex 3 θα έχει αρθρωτό design, παρόμοιο με το LG G5. Όσο για την επίσημη ανακοίνωση, πιθανολογείται ότι θα γίνει στην IFA 2016, που θα πραγματοποιηθεί 2-7 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Μέχρι τότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις, και περιμένουμε περισσότερα leaks.

LG G Flex 2

lg g flex 3, LG G Flex 3: Επίσημα Σεπτέμβριο με οθόνη 5.5″ QHD και Snapdragon 820;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Το επόμενο μου κινητό!!! Αρκεί να είναι και όμορφο …!

Panoslast

Το έχω 2 βδομάδες τώρα τέλειο είναι.

kostas

@Panoslast εχεις το gflex 3??απο που βρε θηρίο??ακομα δεν ανακοινώθηκε

spyros

Χρονοταξιδιωτης…? Παντως περα απο την πλακα,εχω το πρωτο g flex,και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος.

παπαροκας tiamat

Θα φαει τα μουτρα της με αυτο το αρθρωτο κολπο που προσπαθει να πλασάρει!
Ο κοσμος δε νοιαζεται για τετοια τσιφτετελια!

Johnjohn

αν και ασχολουμαι με το να σχολιαζω, θα ηθελα να απαντησω σε εναν τυπα που εχει τη φωτογραφια βατραχου…
Φιλε μου π@π@ρακα, επειδη βλεπω δεν εχεις τι να κανεις στη ζωη σου και ριχνεις αρκετο hate (ξερω κατι μικρα παιδια να παραπονιουνται συνεχεια για τους μαρκαδορους τους που θελουν να παιρνουν καθε βδομαδα καινουργιους γτ δεν τους αρεσουν) θα ηθελα να σου απαντησω για αυτο το λεγομενο αρθρωτο design που αναφερεις…. αν υπαρχουν ακομα εταιρειες εκει εξω που θελουν να προσφερουν κατι στη τεχνολογια με καινοντομιες, τοτε μια απο αυτες ειναι η lg. καποιος πρεπει να τολμησει… ολοι οι ασχετοι που ξερετε εκ τους ασφαλους τι πρεπει να κανει ο καθενας, πραγματικα εχετε γινει παρα μα παρα πολλοι… και ειναι και ενας λογος που η χωρα παει εκ του ασφαλους στο διαολο… ευχαριστω και καλα μυαλα

υ.γ. ο κοσμος γενικα δεν εχει αναγκη απο κινητα τηλεφωνα φιλε μου καθε χρονο να τα αλλαζει και ποσο μαλλον να παιρνει κατι που ειναι ιδιο με το προηγουμενο (βλεπε crapple)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.