Windows 10 Mobile: H Microsoft δηλώνει αφοσιωμένη και ετοιμάζει νέες συσκευές

Μπορεί οι αριθμοί πωλήσεων να μην είναι αυτοί που θα ήθελε η Microsoft, όμως η ίδια δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις προσπάθειές της όσον αφορά στα smartphones. Υπενθυμίζεται ότι το τρίτο οικονομικό τρίμηνο πούλησε 2.3 εκατ. Lumia smartphones, σημειώνοντας 73% πτώση από το 2015.

Όμως το Windows 10 Mobile ήρθε για να μείνει και αυτό φαίνεται από το email που έστειλε ο Terry Myerson, επικεφαλής των Windows και Devices Group, σε στελέχη και συνεργάτες της εταιρείας.

Στην επιστολή του ο Myerson κάνει ξεκάθαρο ότι η Microsoft παραμένει αφοσιωμένη στο Windows 10 Mobile και ότι ετοιμάζει νέες συσκευές. Ο ίδιος τονίζει ότι η Microsoft θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να υποστηρίζει το Windows 10 Mobile

Το επόμενο βήμα που περιμένουμε από τη Microsoft και για το οποίο υπάρχει πολύ έντονη φημολογία, είναι το Surface Phone. Για την ακρίβεια, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για την κυκλοφορία 3 μοντέλων το 2017.

Κομμάτι από το email του Myerson:

windows 10 mobile, Windows 10 Mobile: H Microsoft δηλώνει αφοσιωμένη και ετοιμάζει νέες συσκευές

windows 10 mobile, Windows 10 Mobile: H Microsoft δηλώνει αφοσιωμένη και ετοιμάζει νέες συσκευές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotos

Ή Microsoft δεν είχε πει ότι τα Windows 10 mobile δεν είναι προτεραιότητα της για φέτος; (και προφανώς ούτε και τον developers.)

kostasb16b

Δικαιώνομαι δεν πρόκειται να τα αφήσεικαι όπως έχει σήμερα να μην πετυχουν θα ξανάπροσπαθήσει αλλιώς
Και όχιδεν είναι προτεραιότητα φέτος αλλα το HoloLens and Xbox αφού αν φτιάξει κάποιος για αυτά από σπόντα φτιάχνει και για mobile αλλα όχι το αντίθετο

Vai

kostasb16b@ Επικο σχολιο!!! Μηπως σε λενε Θωμα Ματσιο?

Sotosr35tc

Η Microsoft μπορεί να δηλώνει αφοσιωμένη και να ετοιμάζει νέες συσκευές αλλά από την στιγμή που δεν έχει καθόλου αφοσιωμένους πελάτες,κοινό δεν υπάρχει καλό μέλλον δεν λέω ότι θα μπορεί να σταματήσει να βγάζει άλλες συσκευές αλλά δεν θα έχει από ότι πιστεύω εγώ ποτέ τις αναμενόμενες πωλήσεις με το λειτουργικό που έχει από την στιγμή που έχει ένα ios με τοσο φανατικό κοινό χωρίς κανεναν ουσιαστικό λόγο αλλά και ένα Android που μπορείς και κάνεις τα πάντα που στην ουσία έτσι έπρεπε να ήταν τa Windows Phone και να πρόσφερει ακόμα περισσότερα

tech21man

Πανω που ηταν σε ενα ανοδικο επιπεδο (οχι μεριδιο αγορας αλλα για μια αγορα που αυξανεται ουτως η αλλως και εχει μια κινα που ρουφαει τα android κυριως πριν τα παραγει καν…και καθολου winphone) ηταν σαν καποιος απο μεσα να ειπε, αστο στον παγο για λιγο.

Οχι για τις εφαρμογες (προσφατα εδειξαν οτι οσοι devs εχουν πετυχει στα winphone βγαζουν διπλασια χρηματα απο τους αλλους…τι αλλο κινητρο ρε γμτ) αλλα και για το ιδιο το hardware.

Το 520 εδωσε απροβληματιστο τηλεφωνο στην εποχη του…

Ποσο καιρο μετα, αντι να δεις μια συσκευη πρωην nokia σε κατασκευη (με την καλη εννοια) και ενα snapdragon 615 σε καλη τιμη με καλη καμερα κτλ βλεπεις snapdragon 215 και 212 η τι !@#$α βαζει…ελεος.

Με τα 950 XL και 950 (αληθεια τοσες “ειδησεις” εδω μεσα, που ειναι η ειδηση για το bogo sale 950XL και δωρο το 950 εν οψει του surphace phone η οποιο ετοιμαζουν με τον 830 οπως αποκαλυφθηκε προσφατα?) δεν μπορεις να αυξησεις πωλησεις…τελος. Θελεις και midrange. Οχι low σε τιμη mid.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.