OnePlus 3: Το GeekBench δείχνει μνήμη RAM 6GB

Η Vivo ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε smartphone με μνήμη RAM 6GB, ακολούθησε η LeEco με το Le Max 2 και φαίνεται ότι αυτό θα είναι το επόμενο trend, τουλάχιστον μεταξύ των Κινέζων. Τη σκυτάλη ετοιμάζεται να πάρει η OnePlus με τη νέα της ναυαρχίδα.

Το OnePlus 3 εμφανίστηκε σε GeekBench και GFXBench, με το πρώτο να δείχνει ότι θα φορά μνήμη RAM 6GB. Ωστόσο, στο GFXBench η μνήμη RAM είναι στα 4GB. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δούμε μια δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 6GB.

Επιπλέον, το OnePlus 3 εμφανίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 820, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και τρέχει Android Marshamllow. Η οθόνη είναι 5 ιντσών full HD και όχι 5.5 ιντσών που είχε ακουστεί.

Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι το OnePlus 3 θα ανακοινωθεί στις 28 Μαΐου, οπότε ίσως να μην αργήσουνε να μάθουμε τι θα φορά το επόμενο “flagship killer”, μέχρι τότε κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.

oneplus 3 6gb ram, OnePlus 3: Το GeekBench δείχνει μνήμη RAM 6GB

oneplus 3 6gb ram, OnePlus 3: Το GeekBench δείχνει μνήμη RAM 6GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

και η ξεφτίλα με τα GB RAM συνεχίζεται για ένα λειτουργικό κινητού που ενώ θα έπρεπε να είναι ελαφρύ και χαλαρό οι εταιρείες το φορτώνουν με τόσο σκουπιδαριό που σε λίγο θα θέλει 10GB για να τρέξει… 🙁

micr0g

@Manolis οταν λες φορτωμενο τι εννοεις στην συγκεκριμενη συσκευη?

Geo pap

Αν ειναι οντως 5 ιντων τοτε απλα αντε γειά. Θα ειναι το κινητο της χρονιας για μενα

TJL

Αν διατεθει παλι με αυτο το αθλιο συστημα των προσκλησεων, δεν βλεπω να φτανει στα χερια μας νωριτερα απο Σεπτεμβριο- Οκτωβριο..

Kostas K.

@ Manolis κι όμως το λειτουργικό (marshmallow εκδοση) μια χαρά τρέχει και σε συσκευές με 1 GB Ram όπως το πενταετίας galaxy nexus μου ή το Moto g 2nd gen του 2014. Μπορείς να πάρεις και ένα τέτοιο αν θεωρεις ξεφτιλα να σου δίνει μια εταιρεία 6 gb Ram. Τα ίδια λεγατε και για το Νote 3 το οποίο το 2013 ήταν το πρώτο κινητό με 3 GB Ram και το έχω ακόμη 3 χρόνια μετά και για να φριζαρει εφαρμογή πρέπει να ανοιξω διψήφιο αριθμό εφαρμογών να τρέχουν στο παρασκήνιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χαλιεστε μερικοί πραγματικά.
Επίσης η συγκεκριμένη συσκευή φοράει ROM η οποια βασίζεται πάνω στο AOSP με καποιες παραμετροποιησεις που σημαίνει ότι το bloatware είναι ελάχιστο έως ανύπαρκτο.

Λευτέρης

Περισσότερο χάρηκα με το μέγεθος της οθόνης στις 5”.
Έχω το OPO και οι 5.5”, το καθιστούν υπερβολικά μεγάλο, ακόμα δεν έχω συνηθίσει τη μετάβαση από το G2.
Ελπίζω πάντως, οι τιμές να παραμείνουν προσγειωμένες και να μην αρχίσουν να παίρνουν την ανιούσα, όπως έκανε η LG πχ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.