OnePlus 3: Με δυο εκδόσεις και τιμή 310 δολάρια;

Το μη ανακοινωμένο OnePlus 3 είχε περάσει από GeekBench και GFXBench, τα οποία όμως είχαν δείξει διαφορετικές εκδόσεις, μια με μνήμη RAM 4GB και μια 6GB. Αυτό έδειχνε ότι είναι πολύ πιθανό η OnePlus να λανσάρει δυο εκδόσεις της ναυαρχίδας.

Αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση, οι πληροφορίες που έρχονται από την Κίνα, αναφέρουν ως πηγή υπάλληλο της OnePlus και υποστηρίζουν ακριβώς αυτό. Αναφέρεται ότι θα δούμε δυο διαφορετικές εκδόσεις με μνήμη RAM 4GB και 6GB. Και οι δυο θα φορούν επεξεργαστή Snapdragon 820, αλλά η χωρητικότητα θα είναι διαφορετική, στα 32GB και 64GB αντίστοιχα.

Μια ακόμη σημαντική πληροφορία αφορά στην τιμή του OnePlus 3, η οποία λέγεται ότι θα είναι στα 310 δολάρια. Αν ισχύουν οι πληροφορίες, το OnePlus 3, θα είναι πιο φθηνό από τον προκάτοχό του OnePlus 2 που είχε τιμή 329. δολάρια. Λογικά η τιμή των 310 δολαρίων αναφέρεται στην έκδοση με 4GB RAM.

Όπως είπαμε τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο, επομένως κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για τις διαρροές. Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 3 έχει ακουστεί ότι μπορεί να γίνει 18 Μαΐου.

oneplus 3 price specs, OnePlus 3: Με δυο εκδόσεις και τιμή 310 δολάρια;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

Έχεις κάνεις κάποιο One plus να μας πει εμπειρία χρήσης?

smp

oneplus one: super κινητο, πεταει και δεν κολλαει πουθενα 20 μηνες τωρα, ποιοτητα κατασκευης αριστη.
το two δεν αξιζε την μεταβαση, δεν προσεφερε κατι διαφορετικο σε hw/sw.
To 3 το κοβω για τον αντικαταστατη του (αλλα να δουμε και τι θα βγαλουν οι vivο και letv, υπαρχει ανταγωνισμος στα flagship killers: αλλα πρωτη επιλογη η oneplus)

azriel84

Η γυναίκα μου έχει One Plus X. Καταπληκτικό μηχάνημα για τα λεφτά του, near stock Android εμπειρία, γρήγορο, χωρίς κολλήματα και πολύ καλή υποστήριξη με σχεδόν μηνιαία updates. Πέταξε τις σαβούρες της Samsung και σώθηκε.

vasilist

Δηλαδή κάπου 500 στον τελικό χρήστη με μεταφορικά και το καπέλο του μεταπωλητή , εντός και κερδίσεις το τζόκερ και πάρεις πρόσκληση.

Themis

Ρε vasilist και κάθε vasilist πριν μιλήσετε για κάτι που δεν ξέρετε, ψαχτείτε. Δεν υπάρχει μεταπωλητής όπως λες, το παίρνεις κατευθείαν από την εταιρεία. Και επίσης έχεις δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες πάνω από 100€ οπότε έξω έπεσες και εδώ. Το μόνο πρόβλημα όντως είναι οι προσκλήσεις, που καθυστερούν την αγορά του κινητού.

KostasB

“Λογικά η τιμή των 310 δολαρίων αναφέρεται στην έκδοση με 3GB RAM.”
@Λορένα νομίζω θέλεις να πεις “με 4GB RAM.”

@panos νομίζω πως θα ακούσεις ανάμεικτα συναισθήματα. Εγώ έχω το OnePlus 2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ερχόμενος από Galaxy S4 και έχοντας δουλέψει και S5, Huawei P8, LG G3/G4 μπορώ να πω πως είναι αρκετά καλύτερο από όλα αυτά σε εμπειρία χρήσης. Από τον Σεπτέμβριο που το έχω μου κόλλησε μόνο μία φορά πριν λίγες μέρες που πήγα να κάνω κάτι αλλαγές στη λειτουργία του dual sim. Με τα samsung ειδικά είχα αγανακτήσει από θέμα προβλημάτων. Πλέον (φτου φτου) έχω βρει την υγειά μου.
Βέβαια στην κοινότητα της OnePlus θα ακούσεις διάφορα προβλήματα, τα οποία όμως τα ακούς και στα άλλα φόρουμ.
Επίσης, φίλος με OnePlus One μου λέει τα καλύτερα και προς το παρόν είναι τόσο ευχαριστημένος που δεν το αλλάζει.

KostasB

@vasilist όχι ακριβώς. Ψάξτο λιγάκι καλύτερα..

panos

Ευχαριστώ πολύ παιδιά μόλις έρθει θα το δούμε

panos

Εχω το Oneplus One δυο χρονια και δεν το αλλαζω!Και για κανενα κινητο της Oneplus δεν χρειαζεσαι προσκληση.Ουτε υπαρχει μεταπωλητης κλπ.Απευθειας απο την μαμα το αγοραζεις.δυο χρονια μετα και ακομα λες ανακριβειες!

panos

Το σχόλιο αφορά τον vasilist….

TJL

Αγορασα το Oneplus one λιγο μετα την εμφανισή του, τον Αυγ. του 2014. Προκειται για συσκευη που εκανε πραγματικα τη διαφορα (ειχα Galaxy S4 και S3 παλαιοτερα). Περσι τον Σεπτεμβριo εκανα την μεταβαση στο Oneplus 2, το οποιο ναι μεν με ικανοποιει σχεδον απολυτα, ομως με θεματακια στο software (λυνονται γρηγορα με τα updates που παρεχονται απο την Oneplus) . H αληθεια παντως ειναι οτι η Oneplus εχασε πολλα οταν τα τσουγκρισε με την Cyanogen.

Μάκης

Καλημέρα και από εμένα έχοντας το oneplus one περίπου 1,5 χρόνο στην κατοχή μου μόνο θετικά λόγια έχω να πω είναι μια εξαιρετική συσκευή που δυσκολα την αποχωρίζεσαι και θα εξηγήσω γιατί το λέω αυτό, επειδή λόγω μεγέθους δεν με εξυπηρετεί να το έχω στην τσέπη μου το έχω κρατήσει στο σπίτι και το χρησιμοποιώ σαν “tablet” χωρίς αυτό βέβαια να υποτιμά την αξία της συσκευής σαν κινητό τηλέφωνο ή οποία είναι καταπληκτική ακόμα θυμάμαι την πρώτη κλήση που έκανα στον αδερφό μου ο οποίος με ρώτησε όλο απορία “από το κινέζικο μου μιλας;” και όταν του απάντησα καταφατικά μου είπε με εμφανή έκπληξη “ρε αυτό ακούγεται πολύ καλά” η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ακόμα και σήμερα είναι μια συσκευή που βάζει τα γυαλιά σε πολλές καινούργιες συσκευές και τώρα ειδικά που μπορείς να βρεις ένα μεταχειρισμενο ίσως και με λιγότερο από 200 ευρώ άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς που ασχολούνται με το αντικείμενο γνωρίζουν πολύ καλά πως όσο καλά και να είναι τα χαρακτηριστικά ενός κινητού την τελική αξιολόγηση θα την κάνει ο τελικός χρήστης στην καθημερινότητα του σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

tolkien

@panos Δεν ξερω τι λενε οι παραπανω αλλα εγω και αλλοι 2 φιλοι μου ειχαμε αγορασει το νεπλθσ 2 64gb και μπορω να πω οτι σε κανεναν δεν αρεσε και ολοι τα πουλησαμε. Εμενα με ειχαν πεισει να το αγορασω οταν θα αγοραζαν κι αυτοι γιατι ηταν πολυ ικανοποιημενοι με το oneplus 1 που ειχαν αγορασει παλια. Βεβαια τωρα αντι για CM εχει λειτουργικο Oxygen ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ εχουν κανει την μπαταρια αισχος. Απορω δεν εχετε διαβασει ποσα αρνητικα σχολια γινονται ακομη και στο επισημο site? Οσο για τα μηνιαια updates που αναφερει ενας παραπανω ειναι fail. Ειναι καποια μεγα λαθοι που ειχαν κανει πχ στο 2 και προσπαθουσαν να τα βελτιωσουν και οχι μηνιαια updates. Μην μπερδευομαστε. Και τελεια τιμη να εχει το oneplus 3 απο την στιγμη που εχει oxygen λειτουργικο και ΟΧΙ ΑΜΕΣΑ αναβαθμισεις (το τονιζω γιατι μερικοι λενε αλλα ντ αλλων εδωμεσα) εγω θα περιμενω καιρο να δω τι σχολια θα πουν οι χρηστες. Δεν ειναι τυχαιο οτι οσοι αγορασαν oneplus 2 περιμενουν πως και πως να βγει η final εκδοση android 6 απο την CM. Αρα μην λετε οτι να ναι και μπερδευεται αυτους που μπορουν να αγορασουν ενα κινητο μονο και μονο για να υποστηριξεται… Συνέχεια »

tolkien

νεπλθσ 2 = Oneplus 2 (το ξεχασα στα ελληνικα απ οτι καταλαβες @panos)

vladimiros

@ tolkien συμφωνω μαζι σου..το Oneplus 1 για τοτε ηταν απο τις καλυτερες επιλογες..αλλα με το Oneplus 2 δεν τα πηγαν και τοσο καλα και αυτη που ειχαν το 1 για κανενα λογο δεν επρεπε να παρουν το 2..
Ορισμενοι να μην λενε ψεματα και ας εχουν το Oneplus 2,χανει σε καμερα,δεν παιρνει SD,9,9 παχος,κατασκευη πλαστικο… στα χαρτια 3300 μπαταρια που μια αλλη με 2800 κραταει περισσοτερο..δε λεω μακαρι να βγαλει Oneplus 3 που να ειναι καλο για την τιμη που θα ζηταει..αυτη η εταιρια εκανε το μπαμ στην αρχη και μετα τιποτα την ξεχασαμε,να δουμε αν τωρα την ξαναθυμηθουμε,εγω παντος το κοβω δυσκολο!

KostasB

@vladimiros είχες OnePlus 2;

Γιώργος Χ.

Πρώην κάτοχος OnePlus1, δεν προχώρησα στην αγορά του νούμερο 2 μοντέλου αφού όταν η τιμή του έπεσε στα 345 ευρώ (μια λογική τιμή) υπήρχαν με λιγότερα χρήματα καλύτερες επιλογές. Πιστεύω επίσης βλέποντας το 2 από φίλους ότι παρόλο που έχει συνθέσει η OnePlus ένα πάρα πολύ ισχυρό σύνολο hardware, από την άλλη “χαντάκωσε” τη συσκευή της με το φτωχό software (Oxygen) και εδώ ίσως αρχίζει να γίνεται ορατό το απότέλεσμα του τερματισμού της συνεργασίας της με την Cyanogen. Με το μοντέλο υπαριθμόν 3 θα πρέπει να μπει ξανά στην αγορά με πολύ ανταγωνιστική τιμή αλλιώς πιστεύω θα χάσει γρήγορα τα κεκτημένα. Έχει ήδη ανακοινωθεί το ZUK Z2 Pro με Snapdragon 820, 6GB RAM, 128GB ROM και οι μεταπωλητές έχουν ήδη βγάλει τιμές γύρω στα 420 ευρώ…

vladimiros

@KostasB οχι δεν το εχω αλλα ξερω υπαρχουν καλυτερα κινητα με αυτα τα λεφτα..λες το OnePlus 2 ειναι καλυτερο απο το G4,για πες μου σε τι ειναι καλυτερο? μην πεις τιποτα σε καμερα θα πηδηξω απο το μπαλκονι..απο S5 και G3 αντε και αυτα με το ζορι τα νικαει

KostasB

@vladimiros πήδα και από μπαλκόνι και από ταράτσα και από όπου θέλεις. Μόνο μην κατηγορήσει εμένα. ;P
Ένα κινητό δεν είναι μόνο κάμερα. Αν θέλεις καλή κάμερα παίρνεις.. κάμερα.
Δεν είπα ότι το OP2 είναι τέλειο. Και το G4 έχει ένα σωρό προβλήματα. Μπες σε κάνα φόρουμ να διαβάσεις. Επίσης είπα την δική μου εμπειρία από το κινητό μου. Είπα επίσης ότι στην κοινότητα αναφέρουν διάφορα. Γι’ αυτό είπα και για τις ανάμεικτες απόψεις. Για την sd, προσωπικά δεν την χρειάστηκα. 64 γίγα εσωτερική μου είναι υπεραρκετή. Έχω και άλλα 64 γίγα σε otg στικάκι για τα πολλά. Πλαστική κατασκευή;;; Μάλλον για άλλο μιλάμε τελικά.
Θα προτιμούσα να μου το είχες συγκρίνει με το S6. Αν και τα σιχάθηκα τα samsung, νομίζω πλέον άρχισε να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Αν βγάλει και την γυάλινη πλάτη στο S8 θα είναι ακόμα καλύτερα.

Στο θέμα του άρθρου τώρα, το OnePlus 3 από hardware θα έχει ότι και όλες οι φετινές ναυαρχίδες. Με έξτρα 2 γίγα ram ίσως. Από software επιδέχεται βελτίωσης..

panos`

θα το δούμε δεν είχα ποτέ να εκφέρω άποψη για αυτο ρώτησα!!

KostasB

@smp όντως δεν αξίζει το 2 για αντικατάσταση του One. Αλλά γνώμη μου κανένα flagship εταιρείας δεν αξίζει να πάρεις για να αντικαταστήσεις το flagship της ίδιας εταιρείας της προηγούμενης χρονιάς. Και γω δεν πιστεύω πως θα βγει το OnePlus 3 και θα αντικαταστήσω το 2 με αυτό.

Giannis

Παίδες καλησπέρα κι από μένα και χρόνια πολλά!
έχω στην κατοχή μου περίπου 2 χρόνια την κινητούμπα αυτή και μπορώ πλέον με ασφάλεια να πω οτι είναι το καλύτερο κινητό τιμής-απόδοσης που έχει πέσει στα χέρια μου. Το δικό μου πήρε την 6.0.1 πριν λίγες μέρες και το χρησιμοποιώ ξανά μετά απο μία 8μηνη παρένθεση με το LG gflex 2 που αγόρασα μετά το Oneplus. Είναι μακράν το πιο απροβλημάτιστο , smooth, ταχύτατο κινητό και μετά την marshmallow έχει διπλάσια αυτονομία μπαταρίας!! Δυστυχώς το lg με απογοήτευσε με τα λαγκαρισματα και τα σκαλώματα του 810. Οπότε επιστρέφω περιχαρής στο oneplus μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.