OnePlus: Ρίχνει την τιμή σε όλα τα smartphones

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του OnePlus 3, η OnePlus ανακοίνωσε ότι ρίχνει τις τιμές σε όλα τα μοντέλα που έχει διαθέσιμα και η έκπτωση είναι μόνιμη. Τα OnePlus One, OnePlus 2 και OnePlus X είναι όλα διαθέσιμα σε χαμηλότερες τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, το OnePlus One με χωρητικότητα 64GB κοστίζει 249 δολάρια (249 ευρώ), το OnePlus 2 με την ίδια χωρητικότητα έχει τιμή 299 δολάρια (319 ευρώ) ενώ το OnePlus X (Onyx) διατίθεται με τιμή 199 δολάρια (239 ευρώ).

Όσοι αγόρασαν κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα τις προηγούμενες 14 ημέρες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρεία και να ζητήσουν πίσω τη διαφορά στην τιμή.

oneplus price drop, OnePlus: Ρίχνει την τιμή σε όλα τα smartphones

1, 2, 3, 4

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
PiXel

Γουστάρω τις ισοτιμίες!

Manthos S

Το onePlus one είναι πολύ δελεαστικό στα 250€ !!!

Χρηστος

οπα Κωστακη τι εγινε με τη μετατροπη ευρω δολαριου…???!!!!!

KostasB

Ποιος ξέρει τι γίνεται με τους φόρους την Αμερική; Λένε ότι και καλά τα χρήματα σε $ θα γίνουν περισσότερα μετά όταν κληθούν να πληρώσουν τον ανάλογο φόρο στην πολιτεία. Και κάπως έτσι φτάνουν τις αντίστοιχες τιμές σε €. Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει;

the new

ρε παιδια θα μας τρελανει αυτος τι λεει?178.19 ευρω κανουν 199$ για το one plus X!ενω στο σαιτ λεει πως κανει 239ευρω…ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΟΜΩΣ Η’ ειναι γτπ αυτοι που εκαναν τον υπολογισμο…

Λευτέρης

Η τιμή στην Αμερική είναι χωρίς φόρο. Αγόρασα από bestbuy στο Houston το moto x pure και ενώ ή τιμή έλεγε 399$ πλήρωσα σχεδόν 450. Και ακόμα και σε σουπερμάρκετ για να αγοράσει κανείς πατατακια ή τιμή δεν περιλαμβάνει φόρο, αλλά βλέπεις στο ράφι, αλλα πληρώνεις στο ταμείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.