PayPal: Τέλος οι εφαρμογές για Windows Phone, BlackBerry & Amazon

Στις 30 Ιουνίου οι εφαρμογές του PayPal για Windows Phone, BlackBerry και Amazon θα σταματήσουν να λειτουργούν, παραμένοντας έτσι διαθέσιμες εκείνες για iOS και Android.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το PayPal στις 30 Ιουνίου το αργότερο οι χρήστες των εφαρμογών του για Android & iOS θα πρέπει να έχουν αναβαθμίσει τις εφαρμογές τους στην έκδοση 6 για να συνεχίσουν να τις χρησιμοποιούν.

Αναφορά για τους χρήστες των εφαρμογών για Windows Phone, BlackBerry και Android Fire δεν υπάρχει κάποια πληροφορία στην ανακοίνωση επειδή το PayPal θα σταματήσει την περαιτέρω αναβάθμιση των εφαρμογών του για τις παραπάνω πλατφόρμες.

Μέσα από το post της ανακοίνωσης η VP του PayPal Joanna Lambert ανέφερε ότι όλοι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο mobile website του PayPal και θα έχουν τη δυνατότητα για αποστολή πληρωμών τόσο P2P μέσω του BBM όσο και μέσω του inbox του Outlook.

Τέλος το PayPal αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση να μην υποστηρίζουν πλέον αυτές τις mobile πλατφόρμες, αλλά με αυτό το τρόπο θα εξασφαλίσουν ότι επενδύουν τους πόρους τους για την δημιουργία της καλύτερης δυνατής εμπειρίας για τους πελάτες τους.

PayPal, PayPal: Τέλος οι εφαρμογές για Windows Phone, BlackBerry & Amazon

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

λογικό είναι….. το μεριδιο αγοράς των win phones έχει πέσει πλέον κάτω του 1% έπονται και οι υπόλοιποι…..

mixtri

Κρίμα το WP να πάει τόσο άπατο. Κανένας dev δεν επενδύει χρόνο. και καμία κινέζικη εταιρεία δε τα ενσωματώνει.

ggkk

το λαθος στα WP εγινε απο την αρχή. Πολυ κλειστη πλατφόρμα… δεν προσελκυσε power users. Επρεπε να ειχε καλυτερη προσεγγιση τοτε. Τώρα νομιζω πως πλεον ειναι αργα.

Επι της ειδησης, αν κρινω απο την εφαρμογη της Paypal στο android, δεν ξερω τι ρολο βαραει ακριβως.

NikosAr

Γιατί πρέπει να έχουμε εγκατεστημένες στο κινητό μας τέτοιες εφαρμογές?? Αναρωτιέμαι , εφόσον η δουλειά γίνεται μέσα απο το site ? Μερικοί θα πουν * μα για να τρέχει γρηγορότερα… αλλη μια μακακία που μας έχουν περάσει υποσυνείδητα … Μην εγκαθιστάτε στο κινητό σας εφαρμογές που τρέχουν κανονικά απο το site είτε είναι Facebook, Twitter κλπ γεμίζετε το κινητό σας με σαβούρα που δεν χρειάζεστε…

nikolasV

Το PayPal δεν ανακοίνωσε όμως κάπου ότι ΔΕΝ θα φτιάξει εφαρμογή για την Windows 10 Universal πλατφόρα. 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business PayPal

PayPal: Περικοπή του προσωπικού της κατά 7%

Ακόμη μία εκ των μεγαλύτερων εταιρειών τεχνολογίας, η PayPal προχωρά σε περικοπές προσωπικού κατά 7%, που αντιστοιχεί σε περίπου 2.000 εργαζομένους.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Internet featured PayPal

Paypal: Παραβιάστηκαν σχεδόν 35.000 λογαριασμοί

Σχεδόν 35.000 λογαριασμοί χρηστών PayPal έχουν παραβιαστεί από το λεγόμενο “credential stuffing”, σύμφωνα με το Bleeping Computer.

Internet PayPal

To PayPal επιτρέπει τις απευθείας πληρωμές στην Ουκρανία

Το PayPal ανακοίνωσε ότι επιτρέπει πλέον την απευθείας μεταφορά χρημάτων σε έναν χρήστη της υπηρεσίας στην Ουκρανία.