Samsung Galaxy Note 6: Με μπαταρία 4200mAh και χωρητικότητα 256GB;

Στο νέο τους phablet, Samsung Galaxy Note 6, οι Κορεάτες αναμένεται να βάλουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με χαρακτηριστικά που θα το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση δεν γνωρίζουμε τι θα φορά και βασιζόμαστε στις διαρροές.

Μια από αυτές έρχεται μέσω του κινέζικου Weibo και λέει ότι το Samsung Galaxy Note 6 θα φορά οθόνη 5.77 ιντσών (άρα 5.8) με ανάλυση 1440×2560 pixels (QHD). Μέσα φορά επεξεργαστή Snapdragon 823 (που θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Snapdragon 820) ενώ αναμένεται να υπάρξει και μια δεύτερη έκδοση με τον δικό της Exynos 8890. Επιπλέον, το νέο Note 6 φημολογείται ότι θα φορά μνήμη RAM 6GB, κάτι που αναμένεται να γίνει σύνηθες χαρακτηριστικό μέσα στο 2017.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το Samsung Galaxy Note 6 φορά μπαταρία 4200mAh, που πρέπει να δίνει διάρκεια ζωής τουλάχιστον 48 ώρες. Για πρώτη φορά η σειρά Note λέγεται ότι θα έχει πιστοποίηση IP68 για προστασία απέναντι σε νερό και σκόνη, ενώ αναμένεται να δούμε και μια έκδοση με χωρητικότητα 256GB.

Τέλος, υπάρχουν αναφορές που λένε ότι το Samsung Galaxy Note 6 έχει δυο εκδόσεις, μια με κυρτή οθόνη και την ονομασία “edge” και μια με κανονική flat οθόνη. Βεβαίως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα και κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, η οποία λέγεται ότι μπορεί να γίνει μέσα στον Ιούλιο.

note 6 battery storage, Samsung Galaxy Note 6: Με μπαταρία 4200mAh και χωρητικότητα 256GB;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panos

Το απόλυτο υπερκινητό!!

ΚΝ

Πράγματι κορυφαίο κινητό επιδόσεων και ένα πολύ καλό επαγγελματικό εργαλείο. Αναμένουμε να το δούμε

NtinosMD

Τα 4200 καθολου απιθανο σαν σεναριο. Το παει γερα στον τομεα της μπαταριας φετος. Ενα IR blaster να του δωσει και θα ειναι σουπερ.

Eleni

Έβγαλε το δρεπάνι η Samsung …. βασιλιάς έρχεται να εκθρονίσει τους υπόλοιπους και να πάρει για άλλη μια φορά τα σκήπτρα! Εύγε! Και ένα 3d touch και είμαστε κομπλέ

Panos

Αν δεν βάλει ir blaster θα πάει άπατο.. Πέρα από την πλάκα για αυτούς που θέλουν phablet τα note είναι ότι καλύτερο. Και προφανώς αυτό θα συνεχίσει με το 6.

Ιωάννης jb

Και ρωτάω εγώ τώρα, το απόλυτο υπερκηνιτο γιατί να μην έχει minimum 128 gb rom??
Το απόλυτο υπερκηνιτο γιατί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα έχει 2k ανάλυση και όχι κάτι παραπάνω??

anwnymous

Τοο good to be true…

Γιώργος Κ.

Γιατί Ιωάννη πολύ απλά αυτά που ζητάς κοστολογούνται 1000+ ευρώ. Ήδη θα είναι ακριβό. Είπαμε να κάνουν τα πάντα τα κινητά αλλά την ανάλυση 4Κ τι τη θές; Εδώ δε βλέπουμε διαφορά ανάμεσα σε 1080Ρ και σε 2Κ.

Dapitium

..να αρχίσω τις οικονομίες δηλαδή!

ΚωσταςD.

Ειναι αλλη κατηγορια τα note!! Αλλο ειναι να το βλεπεις στο καταστημα και αλλο να εχεις και να το δουλεψεις λιγο να δεις τι εστι note!! (το εχει φιλος μου και το δοκιμασα) Το μονο προβλημα ειναι να καταφερεις να το κουβαλας μαζι σου μιας και ειναι παντοφλα!! χαχαχαχα!! Και να εχεις και τα φραγκα να το παρεις εννοειται… Για να δουμε το 6αρακι ποσο τελειο θα ειναι…?

Ιωάννης jb

@Γιώργος Κ.. Δε θα έχει διαφορά αλλά να σου πω το άλλο…
Απο το note 2 με ανάλυση hd γιατί μέσα σε 2 χρόνια πήγε στο note 4 με ανάλυση 2k???
Γιατί κάθε χρόνο ανέβαζε την ανάλυση???
Τώρα γιατί 3 συνοχόμενα μένει στάσιμη η super duper ουαου samsung???

Καλά αυτό με το οτι θα εκτοξευόταν η τιμή στα χίλια ευρώ εμένα μου προκαλεί τον εκνευρισμό..
Μα καλά είναι δυνατόν ολόκληρη samsung electronics να μη μπορεί να βρει σε καλή τιμή rom για τα κινητά τις???

Δε μπορεί να μου το λεν όλοι οι φανμποις εργαλείο και να έχει μνήμη rom όσο και όλα τα άλλα ή και λιγότερη!!!!
Και να σου λέει θες παραπάνω rom πλήρωνε!!
Ε οχι ρε φίλε δε πάει έτσι.. τη κλεψιά της apple τόσα χρόνια που έκραζες έρχεσαι και την εφαρμόζεις!!!!!
Μια έκδοση ή το πολύ 2… Με rom 128 γιγα και 256 αν επειμένει να έχει 2 εκδόσεις και διαφορά το πολύ 50 ευρώ η μια με την άλλη

panos`

Έχεις γίνει γραφικός απλά πάρε sony και άσε εμάς να πάρουμε οτι θέλουμε!!!

anwnymous

Ρε τι θα διαβάζαμε αν η ίδια ακριβώς συσκευή αντί για Samsung έγραφε Sony….
Κρίμα χάνονται επικά σχόλια…

dimitris

Ιδια συσκευή δεν θα ήταν ετσι και αλλιώς απλά μια φορά ας απολαύσουμε τα smartphone και ας πάρει οτι θέλει ο καθένας

παπαροκας tiamat

@anwnymous νταξ η μπηχτη σου λεμε εγραψε!

Υπαρχουν ακομα ευχαριστημενοι ενεργοι χρηστες του note2 !
Δηλαδή το note 6 με usb. C αδιαβροχοποιηση τοση μνημη τετοια οθονη και τετοια καμερα θα μπορεις να το καρατησεις 8 χρονακια ανετα!

@ελενη δε περιμενα τετοιο σχολιο απο γυναικα! No offence και μπραβο σου!!

giannis

κλασσικη συζητηση στο techblog

ο ιωαννης jb ειρωνευεται τους πάντες
κανει επιδειξη ασχετοσυνης
και πετάει και προσωπικους χαρακτηρισμους οπως γελοίος.

Παρολαυτα τα σχολια του δεν σβηνονται. ειναι φαινεται η Μασκωτ εδω μεσα..
Εμενα μου χουν σβηστει σχολια χωρις να βρισω καποιον.

παπαροκας tiamat

@giannis γινεσαι ολιγουλακι αδικος διοτι ο ιωαννης παντα προκαλειται οσο κανεις αλλος πριν πει τις ιδεες του ακομψα οπως τις λεει!
11 στις 10 φορες!λεει @@@ες αλλα!νταξη το παιδι εχει το δικο του θεο τι να κάνουμε!
Μασκοτ παντως ειναι σιγουρα!!
Δεν ειναι προσβολη αυτο! Εδω!ο Πετρος ειναι ακομα και τωρα η σημαια της μυκονου παρα οτι τα κακαρωσε μετα το περιστατικο με τον μεθυσμενο τουριστα

Γιώργος Κ.

@ΙωαννηςJb Σου δίνει το περιθώριο να πάρεις μια φτηνή κάρτα micro sd που λογικά θα έχει και το note 6 σε σχέση με το s7 (που την έδωσε κι εκει εννοώ). Και τα 32gb μια χαρά ειναι για κινητο. Εμένα παντως (note 4) μου εχουν μείνει τα μισά ελεύθερα με όλες τις εφαρμογές περασμένες στη μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα. Όποτε θεωρώ οτι ειναι αρκετά.

Τέλος, όσον αφορά στην ανάλυση κτλ να πω οτι το τέλειο κινητο δεν υπάρχει η δεν έχει βγει ακόμη. Πάντα θα του λείπει κάτι αν και δε νομίζω το να παραμείνει στη 2Κ ανάλυση και να μην πάει 4Κ ειναι έλλειψη

Φωτης

Παρτε ρε mate 8 να δειτε τη σημαινει κινητο..ΠΑΝΤΟΣ κ τα note ειναι μοναδικα λογου πενακιου

Mike89

Με 1000 μAh παραπανω απο το note 4 μου ιδια σχεδον οθονη, ιδια αναλυση, καλυτερο επεξεργαστη / πιο καινουριο οποτε και λιγοτερο ενεργοβορος απορω τι αυτονομια θα εχει… στην πραγματικη ζωη εννοω και οχι αυτα που λενε τα σαιτ. Το κινητο βλεπεις τι κανει απο θεμα αποδοσης και μπαταριας καθημερινα και οχι στα benchmark και στα test των διαφορων site. Παντως ειναι το μοναδικο κινητο που μαζευω λεφτα απο πριν βγει για να το παρω εκτος και αν κανει καμια πατατα που δεν μπορω να προβλεψω απο τωρα. Long live the king….

ν. ζ. κ.

Το note είναι μια κατηγορία μόνο του.Μεγαλύτερος εχθρός όμως του ñote είναι η ίδια η Samsung. Αυτή που δεν το άφησε να κυκλοφορήσει στις μισές αγορές Κ αυτή που του αφαίρεσε χαρακτηρηστικα που είχε .Δε νοείται το απόλυτο κινητό να έχει ελλείψεις Αν διορθώσει κάποια σφάλματα η sam όπως απουσία sd,removable battery,ir,θα σταματήσει τη διαρροή σε άλλες αξιόλογες συσκευές όπως mate8,mi pro5,g5 .Ήδη το κατάφερε με τοs7 αλλά με το ñote επιβάλλεται να το κάνει μιας Κ είναι μια κατηγορία μόνο του.

Gio

Φίλε Ν. Ζ. Κ συμφωνώ σε όλα. Είναι έτσι η φάση που οποία εταιρεία κάνει λάθη, ο καταναλωτής έχει πια τόσες επιλογές, που μπορεί να στραφεί αλλού. Εγώ να σου πω ότι ενώ ήθελα από το note4 να πάω στο Note5, κατέληξα στο mate 8 γιατί η άλλη επιλογή ήταν το note4, κοντά 2 χρόνια κινητό. Κι ενώ είχα αμφιβολία, δεν το μετάνιωσα καθόλου Κ Είδα ότι κακώς κολλάμε σε μάρκες. Πάντα υπάρχουν καλές εναλλακτικές.

nick

Ήρθε η ώρα να αλλάξω συσκευή. Ο Βασιλιάς επιστρεύφει μετά το Note 3, τα 4 και 5 δεν κλέψαν τις εντυπώσεις το Note 6 θα κερδίσει πάλι τις εντυπώσεις και θα είναι ένα κλίκ μπροστά απο τον ανταγωνισμό. Συσκευή που μια 5ετια θα αντέξει άνετα στον χρόνο με τέτοια χαρακτηριστικά 😉

ChrisG

@nick τα Note 3,4,5 να κλεψουν εντυπώσεις απο πού;ειδικά τα 3,4 με αποσπωμενη,sd κλπ ήταν τα πιο υπερπλήρη Notes.το 5 δεν το είδαμε εδώ και χωρίς αποσπωμενη έριξε λίγο ξενέρωμα.
πήγαινε να δείς 3 και 4 πώς πάνε με Marshmalow σε ταχύτητα και τα ξαναλέμε…

Ανδρέας Γεωργίου

Χαιρετω την παρέα ,έχω το Samsung Note 3, είχα το Samsung Note 4,είχα και το Samsung Note Edge,απο προσωπική πείρα τα Note τηλέφωνα είναι τα καλητερα με μεγαληηηη Διάφορα.

Sotiris

Note>everything Μακάρι να ισχύσει η μπαταρία για άνω των 4000mha.

ΔημήτρηςHotel

Αν βγεί τελικά edge εκδοσή πρώτον το χω πάρει με κλειστά μάτια και δεύτερον φαίνεται ότι οι edge οθόνες ήρθαν για να μείνουν!

chris

Αδιαβροχοποιηση με το πενακι; λιγο δυσκολο μου φαινεται.εκτος και αν βαλουν κανενα καπακι πανω στην θηκη της πενας

Φάνης

Έχω το note 3 και είμαι υπέρ-ευχαριστημένος.Σκέφτομαι σοβαρά για το 6 εάν βγει με edge οθόνη και dual sim.

Bloodmaster

@ΙωάννηςJb
Φιλε τι την θες την 4k στο κινητο. Θες 2 μερες μπαταρια με 2k ή 1 με 4k. Ηδη ειναι πολυ το 2k σε 6 ίντσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.