Samsung Galaxy Note 6: Με κυρτή οθόνη 5.8″ και μπαταρία 4000mAh;

Από την Samsung πέρσι είδαμε το Samsung Galaxy S6 Edge+, το οποίο ήταν ουσιαστικά μια κυρτή έκδοση του Samsung Galaxy Note 5, αλλά χωρίς S Pen. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν οι Κορεάτες φέτος, θα δούμε τον διάδοχο του Galaxy S6 Edge+;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Samsung σκέφτεται να κυκλοφορήσει μια μόνο συσκευή και αυτή θα είναι το Samsung Galaxy Note 6 με οθόνη 5.8 ιντσών, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα είναι flat ή κυρτή η οθόνη του.

Πέρα από την οθόνη, το Samsung Galaxy Note 6 λέγεται ότι θα έρθει με τεράστια μπαταρία 4000mAh, η οποία θεωρητικά θα πρέπει να δίνει αρκετά μεγάλη διάρκεια μεταξύ των φορτίσεων. Μέχρι στιγμής έχει ακουστεί ότι το μη ανακοινωμένο phablet μπορεί να είναι αδιάβροχο, να φορά μνήμη RAM 6GB, κάμερα 12 Megapixel και σκάνερ ίριδας.

Τέλος, η επίσημη ανακοίνωση μπορεί να γίνει τον Ιούλιο με Android N.

Διαβάστε επίσης: Samsung Galaxy Note 6: Ο κωδικός μοντέλου δείχνει κυκλοφορία Ευρώπη

samsung galaxy note 6 curved display, Samsung Galaxy Note 6: Με κυρτή οθόνη 5.8″ και μπαταρία 4000mAh;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

84 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tek nick

Ότι και να κάνουν πάντα αδιάφορο θα είναι………!

panos

Αδιάφορο το note πάντα μάλιστα πως φαίνεται ότι δεν είχες ποτέ

petros

tek nick@ ενδιαφέροντα ποια εναι? letv, zuk, oppo κλπ φαντάζομαι

VasiliS7edge

Note και μετά πολύ πιο κάτω είναι όλα τα άλλα. Τι να λέμε τωρα, ο αρχηγός είναι το Note.

Iwannhs

o basilias twn kinitwn pro twn pilwn xaxaxa exei na rixei skonh se nauarxides pali tha klene pou tha tous patane ta note

Nikolasss

μολις εβαλα android 6 στο note 4 μου και με εξαιρεση τις καμερες που με χαλανε λιγο σε χαμηλο φωτισμο, το κραταγα μαζι με το s7 edge και πραγματικα αισθανομουν οτι εχω κατι ανωτερο ενω η συσκευη μου ειναι 2 και πλεον ετων!
Ανυπομονω για αυτο το θηριο και δεν μπορω να φανταστω ποσο μπροστα θα ειναι απ οτιδηποτε αλλο!!

NtinosMD

Phablet υπαρχουν πολλα …. note ομως μονο ενα. Και οσο για την οθονη …. flat θα ειναι. Ολα τα υπολοιπα ειναι απλα φημες για να κυλαει το θεμα.

ioannis

Πιστεύεται ότι μας κοροϊδεύει λίγο η Σαμυ που με το έτσι θέλω δεν έφερε το note 5 στην Ευρώπη και τώρα ζαχαρωνουμε το 6 ?

Asxoliasto

Tek nick μην το πάρεις!!! Για τους υπόλοιπους που ξέρουν τι σημαίνει note πιστεύω ότι η sammy θα καλύψει αρκετά τις ανάγκες των νοτάδων-επαγγελματιών. Εάν ισχύσουν οι φήμες και μας δωσει ένα τούμπανο κινητό, με αποσπώμενη μπαταρία, μεγάλη αυτονομία και sd card πιστεύω ότι δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Ίσως να ήρθε η ώρα μετά την απογοήτευση που ποτέ δεν είδαμε στο note 5 να μας αποζημιώσει…

ΓιώργοςMclaren

θα μας ρωτησει αν θα το φερει δηλαδη? οτι θελει θα κανει φυσικα. απλος εμεις σαν καταναλωτες πρεπει να τα βλεπουμε αυτα και να πρατουμε αναλογα.

Agnostos13

Απο τη μια wacom designing specified digitizer, απο την αλλη edge gimmick οθονη…
Αβυσσος η ψυχη της Κορεας…

Κώστας Ζ.

Αν και λατρης Sony…θα συμφωνήσω οτι το Note 4 ειναι ενα φοβερό τηλεφωνο…οχι ομως το καλύτερο ρε παιδια…που ειναι το ραδιόφωνο…; απαραίτητο….

Μικρή ερώτηση : υπαρχει αλλη συσκευή που να έχει χρησιμοποιησει τον Snapdragon 805?

anergos13

Η λιστα με συσκευες που ειχαν τον 805
List
Samsung Galaxy S5 LTE-A (Korea), LG G3 Cat.6, Samsung Galaxy Note 4 LTE, Samsung Galaxy Note Edge, Amazon Fire HDX 8.9, Motorola Droid Turbo, Nexus 6, Inforce IFC6540,[243] Samsung Galaxy Note 4 Duos

Gio

Θεωρώ τη σειρά Note την καλύτερη σειρά τηλεφώνου που υπήρξε ποτέ, το θέμα είναι οτι. Με τις ανοησίες της πέρυσι η Samsung. (αφαιρωντας sd, αποσπώμενη, ir, fm Κ με την πατάτα του αιώνα, να μην το φέρει Ευρωπη) έκανε τη σειρά note4 να χάσει το 50% των πιστών της. Ακόμα Κ εγώ που ορκιζομουν μεταπηδησα στο φοβερό mate 8 και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Κι όταν οι εταιρίες δε μας σεβονται:ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΎ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ Κάνουν ΠΟΡΤΟΚΆΛΙΑ!!!

NA. T

Ελπίζω οι καταναλωτές να κάνουν αυτό που οφείλουν. Να δείχνουν στις εταιρίες αυτοί τι θέλουν. Όπως έκαναν με το s6 που δεν το τίμησαν γιατί είχε πολλές ελλείψεις αλλά το s7 πάει καλύτερα αφού κάποιες τις διόρθωσε. Έτσι και το Note 5 που ειδικά αυτό δεν πρέπει να έχει ούτε μια έλλειψη, αλλά έφτασε να έχει λιγότερα από κινητά των 200€.Ποιο,το Note που είναι η επιτομή των κινητών.

Mike89

Εγω δε καταλαβαινω πως καποιος που ειναι πιστος στη σειρα νοτε μπορει να παει αλλου με το σκεπτικο οτι τα υπολοιπα δεν εχουν το πενακι το οποιο κανει να ξεχωριζει τη σειρα νοτε. Δε λεω οτι δεν εκανε μαλ… η σαμμυ περσυ αλλα να πεις οτι αλλαζεις νοτε, αν σαρεσει το πενακι που προφανως θα σου αρεσει αν το εχεις παρει, με καποιο αλλο δε ξερω.. απλα μετα το νοτε 4 ολα τα υπολοιπα τα βλεπω μισα κινητα κ ας εχουν καλυτερα σπεκς. Ενα ειναι το σιγουρο πως το νοτε 6 φετος θα κανει την διαφορα μετα το, ας πουμε, αποτυχημενο νοτε 5 με τις ελλειψεις του. The king is coming…

Tek nick

Επειδή είχα το λέω αυτό που λέω………. Η αδερφή μ είχε τότε το Xperia z3 και ήταν πολύ ανώτερο από το note. Πολύ καλύτερη κάμερα πιο βολικό στο χέρι φώτο μέσα από πισίνα και άλλα πολλά………

Tek nick

Α τώρα έχω το Xperia z5…… Στη δουλειά ακόμα και παιδιά που έχουν note το ζηλευουν………… Δεν είναι κακό να παραδεχτεί κάποιος πιο είναι το καλύτερο!!!!! Εσείς να πάρετε το note αυτό σας αξίζει…………….

Χρήστος

Και ποιος ειπε οτι το NOTE 5 εχει ελλειψης μιλατε ολοι εσεις που οχι δεν εχετε πιασει καν το κινητο αλλα ουτε το εχετε δει κιολας και μιλατε…

Chris

Έχουν note και ζηλεύουν το Sony. Οκ.. είναι μια άποψη και αυτό.

petros

ειχαν note και ζηλευαν sony… πολυ καλό παραμύθι αλλα λείπει ο δράκος 🐉

Paschalis

Ο άλλος λέει κρατούσε στο χέρι του το note 4, στο άλλο το S7 και με το note αισθανόταν ότι κρατούσε “κάτι ανώτερο” στα χέρια του….Μάλλον ανώτερο μεγέθους θα εννοεί. Φίλε, είχα Note 4, πήρα S6 και ήταν ΑΝΩΤΕΡΟ του Note…Πήρα S7 που είναι ανώτερο του Note 5…Κρατώντας s7 και note 4……Δύσκολα να κρατούσες κάτι ανώτερο εννοώντας το note…

Paschalis

Υ.Γ. Αυτό που λέω παραπάνω σε σχόλιο δεν είναι ότι τα S είναι καλύτερα από τα note. Αυτό που λέω είναι ΌΠΟΙΟ θα βγαίνει ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, θα είναι και πιο καλό.

Nick

Σχόλια τύπου “είχαν Note και ζηλευαν Sony” έχουν τόση αξία όση και το να σχολιάζει κάποιος “έχουν Porsche και ζηλευουν Maserati ” κλπ. Θέλω να πω, όσο περίεργο και να φαίνεται σε μερικούς, υπάρχουν τόσα διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις όσο και οι διαφοτετικοι άνθρωποι. Εμένα φερ’ειπειν ανέκαθεν όλα τα Samsung μου φαίνονταν – και εξακολουθούν ακόμα και οι ναυαρχιδες της – άσχημα ακαλαισθητα και γενικά κακογουστα – σε αντίθεση με τα Sony, άποψη και γούστο που με την σειρά τους έρχονται σε αντίθεση με την πλειοψηφία του κόσμου. Σημαίνει ότι πρέπει να μπω στην διαδικασία να τους αλλάξω ή να μου αλλάξουν μυαλά και προτιμήσεις; Καταναλωτές είμαστε, ο καθένας παίρνει ο,τι του αρέσει και του κάνει καλύτερα.

Tek nick

Χαχαχαχαχαχα ωραία τα λέτε!

panos`

Οχι βέβαια χρήματα σου είναι και να πάρεις οτι θες άλλα όταν λέει ανακρίβειες για πολλά πράγματα και επιμένει για αυτά..Τα γούστα σίγουρα είναι διαφορετικά

Chris

Συμφωνώ απολύτως με Nick στο πνεύμα του ποστ του. Tek Nick να σου αρέσει κάτι άλλο δεκτό ή να μην είσαι κολλημένος και να αναγνωρίζεις επίσης κάτι καλό. Αλλά δεν ζηλευεις κάτι που ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΈΧΕΙΣ. Να σου αρέσει ναι, να το θαυμάσεις ναι αλλά όχι να το ζηλεψεις. Επίσης μιλάμε για κινητά. Χαλάρωσε….

Ιωάννης jb

Γιατί τόσο κράξιμο την άποψή του λεεί ο άνθρωπος! Και νομίζω πως έχει απόλυτο δίκιο…. έναν ανθρωπο αν του βάλεις μπροστά του το note 4 και το z3…. εμφανισιακά νομίζω πως το z3 είναι πολύ καλύτερο θα πει!!!! Τωρα για τα υπόλοιπα και τα δυο τούμπανα είναι με το sony να κερδίζει αυτούς που είναι λάτρεις τις μουσικής, του όμορφου design, του καλαίσθητου ui και γενικά τους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν απο το κινητό τους και οχι αυτούς που ζητάν απο το τηλ τους να κάνει και κολοτούμπες.. να κάνει multitasking με 200 παράθυρα λες και χάθηκαν οι υπολογιστές για αυτήν τη σοβαρή δουλεια… Με συγχωρείτε αλλά όποιος πάει να κάνει σοβαρή multitasking δουλειά απο το κινητό του δεν είναι σοβαρός ανθρωπος… θα κάνει κάτι που θα δείχνει πρόχειρο και αντιεπαγγελματικό… Αυτό με το οτι το note 5 δεν ήρθε ευρώπη ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω!!!! Μια συσκευή που θα μπορούσε να κάνει μέχρι και 50 εκατομμύρια πωλήσεις δλδ κάτι σαν τα iphone, να μην έρθει στην πλουσιότερη και πιο ανεπτυγμένη περιοχή του πλανήτη!!! Ακόμα έχει υποστηρικτές μια εταιρία που κάνει κάτι τέτοιο?? Ακόμα έχει υποστηρικτές μια εταιρία που εκραζε για το αλουμίνιο τα iphone και τώρα κατάντησε… Συνέχεια »

αγγελος

επειδη ειμαι κατοχος s7 edge και πρωην κατοχος note 5 και note 4 εχω να πω τα εξης.πρωτον οποιο αλανι ηθελε να βρει το note 5 το εβρισκε ανετα οποτε τζαμπα γκρινιαζετε.το τηλεφωνο ηταν απο αλλο πλανητη αλλα οντως εκαναν πατατα με την sd.απο κει και περα επειδη η samsung φετος εμαθε και στο s7 edge κλαινε μανες με τη δουλεια που εχει κανει ειναι απλα το καλυτερο κινητο ever πιστευω οτι το note 6 θα ειναι πολυ ασχημο κλαματακι.επισης γι αυτους που λενε οτι δε θελουν να ειναι curved η οθονη δε μπορω να σας καταλαβω.εκτος του οτι ομορφαινει το κινητο κατα πολυ εγω που εχω ενα πενακι σιλικονης στο edge μια χαρα γραφω.(γελαμε να ξερετε εμεις που ειχαμε νοτε με συγκρισεις τυπου sony iphone κτλ,αυτα που κανεις με νοτε δε τα κανεις με τιποτα αλλο)

anwnymous

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θυμώνεται με τον @Tek Νik, τo trolling δεν είναι κακό.

Κώστας Ζ.

@αγγελος, εσυ φιλε που γελας με τα Sony,κοιτα να τα σκας μηνιαια με τις πακεταρες MB που προσφέρουν ολες οι εταιρίες στην Ελλάδα για να ακους ραδιόφωνο….(παντα φιλικά )

Δεύτερον, οταν η Sony είχε αδιάβροχοποιηση, η samsung δεν ηξερε τι σημαίνει (πήγαινε πισω,αρκετά πίσω, στο Ζ)

Τρίτον, μου βάζει καρτα μνήμης η Sammy χωρίς να μου δίνει τη δυνατότητα να τη λειτουργήσω σαν mass storage device.Αν θέλω να το κανω,θα πρέπει να rootαρω,και αν rootαρω εχω το ηλιθιο knox….ουτε iPhone να είχα ρε παιδί μου!
Υ.Γ η καμερα του S7 ειναι εκπληκτική για κινητό

Φωτης

@Κωστας Ζ το phonearena έβγαλε του lg g5 καλυτερη την καμερα απο του s7 σε τεστ με φωτο..Βεβαια με μικρη διαφορα γιατι κ του s7 ειναι φοβερη

Φωτης

@Gio!!!!Απο το στόμα μου το πήρες κ ήθελα να μου πεις εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι κ γω να παρω αυτο το ΚΟΣΜΗΜΑ!!!!Δεν λεω η σειρα note ειναι μοναδική στο είδος κ το πενάκι ειναι που κανει την διαφορα για μενα..Αλλα αν το πάρουμε καθαρα σαν σκέτο phablet δεν εχει να ζηλέψει σε τιποτα απο το mate 8..Κ αυτο οθοναρα κ μπαταριαρα!!!Καλυτερο λευκό κ πιο φυσικα (μπορει να κάνω λαθος)χρωματα..Σε αυτο που ξερω υστερεί στην καμερα..

Dapitium

@Nikolassss
Φίλε μου,
Την αναβάθμιση στο note την έκανες ota, official? Ποια έκδοση έχεις;

anwnymous

@Κώστας Ζ.
Ευτυχώς που η Samsung δεν υλοποίησε το adaptive storage.
Πρέπει κάποιος να είναι πολύ άσχετος για να έχει 32gb εσωτερική και να πήγαινει να βάζει εφαρμογές στην sd.
Μετά θα λαγκαρει η συσκευή σαν κινέζικο του 50ρικου και θα φταιει η κακιά Samsung.

Γιώργος Κ.

Μερικά σχόλια εδώ μέσα αγγίζουν τα όρια της προπαγάνδας. Το να λέει κάποιος οτι το multitasking στο κινητό και το οτι μπορει να ανοίγει 200 παράθυρα παράλληλα ειναι μη σοβαρό, τοτε ο ίδιος ειναι μη σοβαρός. Εγώ, όντας δημοσιογράφος, εχω Note 4 , το οποίο ειναι το απόλυτο εργαλείο για αυτή τη δουλειά. Επειδη θέματα μπορούν να τύχουν ανα πάσα στιγμή, με το note στην τσέπη μου δεν εχω να φοβάμαι τίποτα. Γιατί απλά έχει multitasking και μπορει να ανοίγει 200 παράθυρα παράλληλα όποτε με βοηθάει να ανεβάσω ένα θέμα χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω πάνω μου υπολογιστές. Πράγμα το οποίο κανένα Ζ Xperia δεν μπορει να κάνει γιατί ναι κι αυτο έχει multitasking (υποτυπώδες του note βέβαια, αλλα το έχει) ωστόσο υστερεί στην πένα που χρειάζεται για την λεπτεπίλεπτη χρήση του κινητού για να ανεβεί στο σάιτ ένα θέμα όπως πρέπει. Κανένα μα κανένα κινητο δεν μπορει να συγκριθεί με τη σειρά note. Γιατί κι αλλα βέβαια εχουν πένα αλλα το ui τους τους επιτρέπει μόνο να κάνει τα βασικά με αυτήν. Ενώ στο note το spen “χτίζεται” γύρω από το ui του.

Gio

Φώτης, όπως τα λες. Το mate 8 είναι απίστευτο Κ αν κάπου θεωρώ το note4 που έχω επίσης, καλύτερο, είναι το πένακι Κ η πίσω κάμερα κι αυτή όχι μεγάλη διαφορά ενώ στη μπροστινή τα 8mp του mate είναι απίστευτα κσλυτερα . Οθοναρες οι δύο, πιο καλά χρώματα το Note αλλά πιο φωτεινή Κ ειδικά σε εξωτερικούς χώρους το mate. Σε ότι Αφορά τις εφαρμογές το mate 8 τις ανοίγει στο μισό χρόνο ενώ κρατάει πάντα 1 g ram free όταν το note4 περίπου 600mb.Πολυ πιο γρήγορο το mate με εφαμιλλη ποιότητα. Όσο για το μέγεθος, μηδενικά bezels.

Kostas K.

Το Ζ3 καλύτερο από το Νote 4. Το διαβασαμε κι αυτό εδώ μέσα. Ρε τι άλλο θα ακουσουμε!
Φτάσαμε στην 6η γενιά Note και ακόμη δεν έχει παρουσιαστεί καμία αξιόλογη πρόταση από άλλη εταιρεία για να το αντιμετωπίσει. Εδώ και 6 χρόνια παίζει μπάλα μόνο του σε μια κατηγορία όπου η ίδια η σειρά note δημιούργησε(phablets) και καμία άλλη εταιρεία δεν έχει καν δοκιμάσει να κοντραρει ( το lg stylus δεν το λαμβάνω καν υπόψη) και το συγκρίνετε με το Ζ3 το οποίο δεν είναι καν phablet( συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια δηλαδή). Ρε το άλλο θα ακούσω

Tek nick

Τι άλλο θα ακούσουμε……………..!!!!

Tek nick

Κάνει το note πράγματα που δεν κάνουν αλλά κινητά………….. Μάλλον αυτός μαγειρεύει κιόλας και δεν μας το λέει ας το κρατήσει μυστικό……… Έχουν πολύ πλάκα!

anwnymous

Αχαχαχαχαχα tek nik keep going.!!!

Y.γ. Μ’αρέσει που το ψες κιόλας! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Chris

Το note καλώς ή κακώς ειναι κινητό ορόσημο.. Με το να το μειώνεις δεν κερδίζεις κατι. Λυπάμαι αλλα σε τέτοια blog υποτίθεται ότι μπαίνουν άνθρωποι που αγαπούν την τεχνολογία και κάθε εξέλιξη της. Αντιθέτως σε κάθε ποστ σφίζουμε απο φανατισμό και οπαδιλικι. Θλιβερό. Το δικό μας καλυτερο και βουρ.

Γιώργος Κ.

Chris, δεν βλέπεις οτι μιλάμε για κλασική περίπτωση ανίδεου; Το συγκεκριμένο τρολ παίζει να έχει πάνω του ένα Nokia 3310 ενώ νομίζει οτι το scrolling είναι θεραπεία για ασθένεια. Άσε το τρολ να χαρεί. Πάσχα έρχεται.

Ευάγγελος*

To note είναι εργαλείο εργασίας οποίος δεν το κατάλαβε δεν είναι για note !!!!

Ιωάννης jb

Οταν βλέπω σε site τεχνολογίας να εκθειάζουν συσκευή που έχει πενάκι αυτό με προσπερνάει σαν ανθρωπο που του αρέσει η εξέλιξη!! Εχετε καταλάβει κάποιοι οτι πενάκι είχε και το p1 μοντέλο 10ετίας????? Εχετε καταλάβει οτι οι οθόνες αφής είναι το μέλλον?? όλα να γίνονται με το χέρι και τις φωνητικές εντολές??? Το πενακι είναι ζήτημα αν χρησιμεύει στο 0,1% των καταναλωτών!!! Και πραγματικά ακόμα και αυτό το ελάχιστο ποσοστό άνετα θα έκανε δουλειά και χωρίς αυτό δλδ όχι δουλειά προχειροδουλεια ήθελα να πω διότι δουλειά το ξαναλέω δε κάνεις απο το κινητό… Θέλεις πληκτρολόγιο, θέλεις μεγάλη οθόνη, θέλεις ισχύ και πολλά ακόμα για να κάνεις κάτι σωστά Θα μπορούσε να με κερδίσει η σειρά note αλλά δεν το έχει κάνει…. Εργαλείο θες να λέγεσαι ε?? ok!!!! Κατ εμε θα έπρεπε να μεγαλώσει η οθόνη να είχε πάει τουλάχιστον στις 6-6,5 ίντσες… Να είχε πάει την rom απο το note 4 minimum στα 64gb και στο 5αρι minimum 128…. Nα είχε δώσει έμφαση σε περισσότερες καινοτομίες και φυσικά να μην είχε πάει να γίνει κάτι που δεν είναι Αν είχε κάνει αυτά και κανα 2 ακόμα πραγματάκια θα είχα αλλάξει την κακή αποψη που έχω για την συσκευή-ες Ναι την διπλή… Συνέχεια »

Tek nick

Απλώς γελάω με το τρολ που λεν κάποιοι!

Κώστας Ζ.

@anwnymous προφανως δεν κατάλαβες για τι μιλάω, άλλο το adaptive storage και άλλο το mass storage…καμία σχέση το ένα με το άλλο…

Κώστας Ζ.

@anywnymous, η samsung, για τις δικες μου απαιτησεις, ειναι πολυ κακια…

anwnymous

@Ιωάννης jb, για σένα δεν ανησυχουμε, πενάκι και edge οθόνη θα γίνουν χρήσιμα κάποια στιγμή (όταν τα βγάλει η sony).

Όσο για την οθόνη του note, εγώ θα πρότεινα …..6.44 ίντσες. (Και μια mini έκδοση ακριβώς στις …..5.5)

Υ.γ. Ακριβώς αυτά που περιεγραψες κάνει το s-pen. Έχεις άριστη γνώση των λειτουργιών του.

anwnymous

@Κώστας Ζ.
Άσχετη η απάντηση σου, μ’αυτό που εγραψα.
Καρφί δεν μου καίγεται αν αγοράσεις ή όχι, δεν είμαι υπάλληλος της Samsung. Δεν σου κάνει, καλά κάνεις και δεν αγοράζεις. (Οτιδηποτε άλλο θα ήταν παράλογο)

anwnymous

@Κώστας Ζ.
Δεν είδα την αρχική σου απάντηση, συγγνώμη.
Εγώ μιλάω για τη λειτουργία που η sd γίνεται μέρος τη εσωτερικής μνήμης.
Αυτή η λειτουργια καλά έγινε και απορριφθηκε.

Γιωργος

Ιωάννηjb η σειρά note έχει γίνει γνωστή λόγω του spen κι αν δεν είχε επιτυχία η αν το χρησιμοποιούσε τόσο μικρό ποσοστό όπως λες τότε είτε η σειρά θα είχε σταματήσει είτε θα είχε άλλο όνομα. Και κάνει αυτό ακριβώς που λέει και η διαφήμιση της “do you note?” , δηλαδή η λήψη και η αποθήκευση σημειώσεων. Εκτός από αυτό όμως η Samsung έχει βάλει μέσα άλλες πόσες εφαρμογές που είναι συνυφασμενεςε το πενακι. Πιάσε ένα note, κράτησε το για μέρες και δες τι μπορείς να κάνεις και τι όχι με το spen.

Τώρα για το edge δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν έχω πιάσει ποτέ.

Κώστας Ζ.

@anwnymous, σου μίλησα για mass storage και εσυ για adaptive.Τι εννοείς άσχετη απάντηση μου;

Υ.Γ για να πω και γω τη γνώμη μου για τις οθονες edge,ο,τι πιο άχρηστο εχω δει ποτέ, ειλικρινά δεν χρησιμεύει που-θε-να(πάλι σε μενα)….ουτε στο s6edge, ουτε στο + ουτε στο s7 δεν μου αρέσει. ..τα εχουν και τα 3 φιλοι μου…

Κώστας Ζ.

@anwnymous, οκ δεν το κατάλαβα οτι δεν την είχες δει…για το adaptive κι αν γω κατα ειμαι,αλλα κακως την εβγαλε τη λειτουργία…υπάρχει και κοσμος πουβθα τη χρησιμοποιεί,σίγουρα…αθλια η Samsung που σε αναγκάζει να rootαρεις για μια βασική λειτουργία (mass storage) και,αφου rootαρεις,να σου λεει ξεχνα τις αναβαθμίσεις και την εγγύηση αφου εκανες root…ειρωνεία…

Υ.Γ. ειμαι με ενα s4 mini γιατι έσπασε το Z1 compact μου…οι διαφορές μεταξύ αυτών χαοτικες…στα mini-compact η Sony παιζει μπαλα μονη της,δυστυχώς…θα θελαμε κι’αλλες δυνατες σε τετοια μεγέθη για να υπάρχει σύγκριση κινητών και οχι phablet μοναχα…

anwnymous

@Κώστας Ζ.
Σου έγραψα και 2ο post, δες την τελευταία μου απάντηση αν θες.

Όσο για την γκρίνια για την edge οθονη, είμαι ότι πιο άχρηστο έχω δει και δείχνει αλλά κινητρα και όχι ότι απλά δεν σας βολεύει, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν κατάργησε τα flat μοντέλα και μάλιστα είναι και φθηνά.

Πείτε έναν λόγο που γκρινιάζετε για την edge οθόνη?

Αλέξανδρος

Έχω εδώ και 2,5 χρόνια το note 3..Ακόμα και σήμερα είναι πολύ ανώτερο απο αρκετές καινούριες συσκευές και δεν το αλλάζω με τίποτα..Τώρα αν το 6αρι είναι έτσι όπως λένε μάλλον θα κάνω κίνηση…Το σίγουρο είναι οτι μετά το note είναι το χάος!!!

anwnymous

*είναι ότι πιο άχρηστο έχω δει εννοώ παραπάνω.

Για τα mini, s4mini με Ζ1c δεν συγκρίνονται. Χαίρω πολύ. Αυτονόητο είναι. Η Samsung δεν βγάζει καλά μικρά. Βλακεια της.

Για το mass storage ή όπως αλλιώς το λένε, καλά έκανε και δεν τι ενσωμάτωσε.
Με 32gb που έχουν οι τελευταίες ναυαρχίδες, ποιος ο λόγος να μεταφέρεις εφαρμογές στη sd?
O μόνος που θα το κάνει είναι ένας άσχετος χρήστης, που θα χει και μια sd σκουπίδι και μετά θα μυξοκλαιει που η συσκευή του σερνεται.

Για το root η Samsung είναι απαράδεκτη.
Δεν διαφωνώ.

Κώστας Ζ.

@anwnymous φιλε μου τα εχεις μπερδέψει…καμια σχέση το adaptive mode με το mass storage mode…mass είναι να συνδέεις το κινητό σε μια συσκευή και να το αναγνωρίζει σαν στικακι και οχι σαν συσκευή πολυμεσων…adaptive mode ειναι αυτο που ξερεις και δεν σου χρειάζεται…

Για την edge οθόνη δεν γκρινιαξα!σε οποιον αρεσει,αρέσε! Σε εμενα καθολου…το βλέπω απλα σαν μια αχρείαστη προέκταση της οθόνης που φτιάχτηκε για να χαλαει μπαταρία! Μονο για εμενα ισχύει αυτο…
Γκρινιαξα ομως για την απουσία mass storage (πράγμα το οποίο δινει η κυρα-Sony by-default) και για το root…

petros

Εδω δείχνει οτι άλλαξε σελιδα η Samsung μετα τα edge , οταν βλεπεις 56 σχόλια

anwnymous

@Κώστας Ζ.
Είτε σαν στικακι συνδεθεί, είτε σαν συσκευή πολυμεσων, τι διαφορά έχει? (Στην πράξη? )
Ειλικρινά ρώταω, γιατί έχω συνδέσει συσκευή Samsung με ΜΜ, και δεν είχα κάποιο θέμα.
Έκανα τη δουλειά μου, όπως παλιά, όπως έχω κάνει με κάθε Android συσκευή.

Κώστας Ζ.

@anwnymous,να σου πω! Εγω συνδέω (τουλαχιστον το εκανα συνέχεια με το Z1 compact) το κινητό μου με την τηλεόραση ,η οποία αναγνωρίζει μονο στικακια…οπως και το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου…αν δεν ειναι σε mass storage mode η συσκευή δεν θα αναγωνιστεί απο την αλλη συσκευή…οι υπολογιστές αναγωριζουν το κινητό σου(και την κάρτα μνηνης του) με οποιονδήποτε τρόπο το συνδέσεις. Ελπίζω να σε βοήθησα

anwnymous

@Κωστας Ζ.
Ναι βοήθησες φίλε μου, δεν μου έχει τύχει καποιο από τα 2 σενάρια και δεν είχα καταλάβει αυτήν την έλλειψη/διάφορα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Εχεις δίκιο σε αυτό.

Κώστας Ζ.

@anwnymous, ελπίζω να κατάλαβες τωρα γιατί η Sammy δεν ειναι για μένα….ή οπως συνηθίζω να λεω…μονο Sony!

anwnymous

@Κωστας Ζ.
Το ότι η Samsung, δεν σου κάνει είναι δική σου απόφαση και δεν με αφορά. Εφόσον, συνειδητοποιημενα γνωρίζεις ότι τα μείον της Samsung είμαι deal breaker για σένα, καλά κάνεις και την αποφεύγεις.
Αυτό που ανέφερες πααραπάνω είναι μείον και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Απλά.

Το “Μόνο Sony” υποθέτω αφορά μόνο εσένα, γιατί αν κάθε φορά που κάποιος σε ρώτα τη γνώμη σου για μια συσκευή, εσύ απαντάς μόνο Sony, τότε κάνεις λάθος.

giannis

@Ιωάννης JB

αν ειχες ποτε note και χρησιμοποιουσες το κινητο σου επάγγελματικα θα καταλαβαινες οτι το πενακι του note δεν εχει σχεση με του P1.
μεχρι τοτε με την ασχετοσύνη και τον φανατισμο σου απλα κανεις κακο στο techblog γιατι τα σχολια σου η αναγκαζουν καποιον να σου απαντησει ασχημα η τον νευριάζουν τοσο που δεν ξαναμπαινει για να μη συγχυστει.
ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.
ΜΙΣΕΊΣ ΤΗ SAMSUNG ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ
ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟ, ΑΝΑΓΩΓΟ ΑΓΕΝΗ και ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΗΠΙΟΥ.
ΒΡΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣ ΤΟ TECHBLOG.GR

Κώστα Βλαχακη λυπαμαι αλλα καποιοι εδω μεσα διωχνουν ηθελημενα αναγνώστες.
Καλή επιτυχία σε οτι κανεις.

Gioo2739

Αυτό που κράζεται το note 5 δεν το καταλαβαίνω το τηλεφώνω απλά φυσάει και duos όσο για χώρο με ένα usb που έχουμε όλοι κάνεις την δουλειά σου κάτοχος από note 2 και μετά ολα

Κώστας Ζ.

@anwnymous, να σου πω παλι! Μπορώ σε καθε μοντέλο της samsung να αντί προτείνω ενα της Sony,φυσικα πάντα έχοντας επιχειρήματα…με δυσκολια μεν στο s7,αλλα και εκεί μπορω! Δεν είναι οτι είμαι απόλυτος και δεν ακούω τίποτα….αντίθετα, οπως ειπα κσι πιο πανω,η καμερα του s7 ειναι τρομερή! (ΟΜΩΣ το stabilisation που εχει το Ζ5 δεν το έχει κανενα κινητό ακομη! Να το + της Sony εδω…στις φωτογραφίες όμως της τον φορεσε η Sammy)

anwnymous

@Gioo2739
Κοίτα, για να μην το κουράζουμε αν τα επόμενα note, είναι σαν το 5, καλύτερα να καταργήσει τη σειρά.

@Κώστας Ζ.
Καταρχάς δεν είναι μόνο sony/Samsung, υπάρχουν και άλλες εταιρίες.
Κατά δεύτερον η μόνη συσκευη της Sony, που έχει λογο ύπαρξης είναι το compact.
Στις υπόλοιπες σειρές, υπάρχουν μακραν καλύτερες προτάσεις, δεν είναι τυχαίο που ούτε οι fan δεν αγοράζουν πλέον.
Περιμένω τις προτάσεις σου, πάντως.

Κώστας Ζ.

@anwnymous, τα compact της οπως σου ειπα ειναι τα καλυτερα, γιατι δεν υπαρχει αλλη εταιρεια που να ασχολειται με compact

Πριν διαβάσεις παρακάτω, να σου πω πως δεν υπάρχει τελειο τηλέφωνο, ολα καπου θα χάσουν σε κάτι, και θα είναι καλύτερα σε κάτι άλλο…κάτι θα έχει το ένα που θα απουσιάζει απο το άλλο… ολα ομως! (κόλπο των εταιρειών για να υπάρχει κατανάλωση και κόντρα…)

Όσο για την αντιπρόταση στο S7 σου είπα, είναι το Ζ5 για 2 λόγους
1)το Ζ5 εχει το καλύτερο stabilisation ever,
2)δεν έχει ραδιόφωνο το S7
3) αν και λίγο αδικο αν το συγκρίνουμε τωρα, η τιμή!
Είναι όμως SD820 θηρίο που σε κάνει να ξανασκέφτεσαι να δωσεις τα παραπανω χρηματα για το S7! Τα 4GB δεν νομίζω οτι είναι απαραίτητα…3 ειναι ,πιστεύω, υπερ-αρκετα..

Για το S6, αδιαφορώ, καθώς δεν έχει micro sd,ραδιόφωνο, δεν είναι αδιαβροχο και η καμερα του ειναι πολυ, παρα πολυ μετρια( μου φαίνεται πως τα δείχνει ολά ψευτικα, και ειδικα η μπροστινή! )

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας θα πρέπει να σκεφτεί αν χρειάζεται να κάνει root για να έχει λειτουργίες όπως mass storage mode, αφου η Sammy δεν σκέφτηκε για τον καταναλωτή! Να τα λέμε όλα

Κώστας Ζ.

@anwnymous, ξέχασα να συμφωνήσω πως σε όλους τις σειρές, εκτός της Ζ, η Sony δεν μου αρέσει, ούτε λίγο!

anwnymous

Ρε συ Κώστας Ζ, πραγματικά λύσε μου μια απορία, Για σένα μόνο sony & samsung υπάρχει? Πραγματικά και χωρίς παρεξήγηση μου απαντάς σαν πωλητής της bmw ή της mercedes, όπου εξαιρεί τα καλά του δικού του μοντέλου, φωνάζει για τα κακά του αντιπάλου και όλοι οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι. Λοιπόν, αν θες να τα συζητήσουμε σοβαρά χωρίς παρωπίδες, συνέχισε την ανάγνωση.(Διαφορετικά αγνοήσε το υπόλοιπο της απάντησης μου, τζάμπα θα σπαταλήσεις και το δικό μου & το δικό σου χρόνο, το λέω ειλικρινά και χωρίς ίχνος ειρωνίας) 1) Στην Compact κατηγορία, η sony έχει σοβαρή πρόταση (Ζ5c) κυρίως λόγω ανυπαρξίας όλων των υπολοίπων. Το 6s με μέγεθος ίσο με g2, δεν το θεωρώ μικρό, αλλά μεσαίο με μικρή οθόνη. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν mid προτάσεις, εξ’ου και ο λόγος που το Ζ5c ξέφυγε λίγο και δεν είναι τόσο καλό, όσο θα έπρεπε. Παραμένει όμως η μόνη σοβαρή επιλογή στην κατηγορία. 2) Στη mainstream κατηγορία, υπάρχουν αφενός τα φετινά s7 edge, m10, s7, g5 (Η σειρά που έβαλα παραπάνω δεν είναι τυχαία) & τη sony απούσα. (Τα Χ δεν υπάρχουν για μένα, υποτιμά τη νοημοσύνη μου αν τα συγκρίνει με τα παραπάνω, και ελπίζω η sony να βγάλει και κάτι άλλο ως το… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

@giannis.. Κοίτα να δεις δε σε ξέρω δε με ξέρεις.. Δε προσβαλα κανέναν την τεκμηριωμένη αποψη μου λέω… Μη τολμήσεις να ξαναγράψεις χαζομάρες για μένα.. Δε θα το πω και δευτερη φορά

Κώστας Ζ.

@anwnymous,
Ακομη και αν ο ένας ειμαι εγω,μου προσφέρει κάτι που για μενα ειναι χρήσιμο και δεν το βρίσκω σε καμια αλλη εταιρεία. Οσο για το ποσοι το εχουν και γιατί είναι μια αλλη,μεγάλη ιστορία…(φταίει το marketing,φταίει οτι στην Αμερική δεν υπάρχουν τα κινητά της κλπ…)
Φωναξα για τα κακα της Samsung (ποια κακα δηλαδή,ενα ειναι και ειναι το root ) γιατι υποτίθεται αγοράζω android και ειναι open source,αν θέλω να το πειραξω θα το πειράξω , αν θέλω να το επαναφέρω θα το επαναφέρω,δεν μπορεί να με πετάει εκτός των αναβάθμισεων σαν να ειμαι iLocked.

Για τη mainstream κατηγορία τωρα που παρουσίασες, μπορείς να αφησεις εκτος το θεμα design και να μου αιτιολογησεις την απόφασή σου αυτή; οτι το X Performance δηλαδή ειναι εκτός; (γιατί τα αλλα 2 της σειράς ειναι οντως off).

aptalikos

Ας δώσει το Τechblog στην πρώτη ευκαιρία ένα μη κινέζικο τηλέφωνο στον Tek nick για να νιώσει λίγο και από τεχνολογία.

Ιωάννης jb

@anwnymous.. Σε παρακαλώ ρε φίλε τη είναι αυτά που λες τι φανμποισμός και κουραφέξαλα???
Τι παραπάνω έχει το s7 απο το xperformance θα τρελαθούμε δλδ??
Για ποιά απόσυρση μιλάτε μας έχετε πρίξει εδώ και 3 χρόνια με αυτό το παραμύθι??
Για ποιά απόσυρση μιλάτε τη στιγμή που ακούγεται οτι θα φέρει hdr τεχνολογία στις οθόνες??
Ποια απόσυρση που είναι η μοναδική εκει έξω με 4k??
Μα καλά τώρα τα λέτε και τα πιστεύετε?? ΕΛΕΟΣ!!!!!!
Την apple κατηγορούσατε τόσα χρόνια οτι κάνει πλύση εγκεφάλου με το μάρκετινγκ και τσουπ μια μέρα το γυρνάει σε αλουμίνιο και η samsung, σας πετάει και μια διαφήμιση που το λέει όμορφο και τέλος.. το χάψαμε το παραμύθι ε?? Αιντε αιντε

NLS

ΟΚ όπως φαίνεται καλά κάνω και απέχω από εδώ. Συνεχίζει το ίδιο πνεύμα που άφησα με ποιανού είναι το μακρύτερο.
Συνεχίστε εσείς να τα μετράτε, μάλλον είναι της ηλικίας σας των περισσότερων.
Γι’ αυτό το λόγο δεν θα τικάρω και να παρακολουθώ τα σχόλια, ακόμα και πιθανές απαντήσεις στο post μου.

Εμένα το μόνο τηλέφωνο που φαίνεται να μπορεί να με γυρίσει στο Android είναι το Note 6 ΑΝ πάρει απόφαση να ξαναγυρίσει στο πνεύμα της σειράς (δηλ. έως Note 4).

Δυστυχώς βλέπω ο 820 να φοριέται πολύ φέτος, αλλά νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο, η Qualcomm μάλλον “την έχει δει” και καλό είναι κάποιος να της δώσει κάνα χαστούκι να σοβαρευτεί. Λογικά το Note 6 κλασικά θα έχει και έκδοση με τσιπάκι της ίδια της Samsung.

Να δούμε.

Bloodmaster

Παιδια εγω ενα ξερω. Με sony μεγαλωσα. Περασε δυσκολες στιγμες η sony(2012) δεν αμφιβαλω. Προωπικα πηρα τοτε xperia go. Την μίσησα οσο δεν παει. Αλλα τα επομενα μοντελα της ηταν και ειναι εξαιρετικα. Απο design απο ολα. Απο τις λιγες που ειχε τοτε αδιαβροχοποίηση οπως καποιος πιο πανω αναφερε. Οι Ιάπωνες ειναι 50 χρονια μπροστά χωνεψτε το. Αυτα ειχα να πω ελπιζω να καλυψα αρκετους.

John

H Sony στα κινητά αν μιλάμε για το 2016 είναι β διαλογής όπως και η HTC , τι έκανε πριν 5-10 χρόνια δεν ενδιαφέρει πλέον κανέναν πλην κάποιου μικρού ποσοστού funboys που είναι και αυτοί που αγοράζουν τα κινητά της (1-2% παγκοσμίως). Οι υπόλοιποι καταναλωτές αγοράζουμε για το παρόν και όχι για το παρελθόν κάποιας εταιρείας.

Ιωάννης jb

@John.. Και τα α διαλογής είναι τα samsung ε?? αρε κάτι τυπάδες που σχολιάζουν εδω μέσα

ChrisG

ότι και να λέμε τα Notes είναι τα μόνα στην κορυφή.το Note 6 θα είναι το πιο δυνατό σε όλα(αναφέρομαι στην γενική χρήση και features του λειτουργικού)και με βλέπω αν έχει αποσπώμενη να το παίρνω με κλειστά τα μάτια.αν δεν έχει αποσπώμενη θα περιμένω το 7 που λογικά θα έχει καταλάβει η samsung οτι είναι αυτό που θέλουν όλοι.θα έχει και Android N με το καλημέρα…οπότε τι να λέμε…

John

Αν συγκρίνουμε μερίδιο αγοράς η Samsung πουλάει 15-20 φορές όσο η Sony Mobile , αν συγκρίνουμε προϊόντα κάθε χρόνο τα S και Note είναι στα 3-4 καλύτερα της χρονιάς ενώ τα Sony είναι μετριότητες (IPS οθόνες FullHD , κάμερες που ουσιαστικά λειτουργούν στα 8 mp , σχεδιασμός 5ετίας κτλ).
Ας επιστρέψουμε στο θέμα τώρα που είναι το Note και όχι τι έκαναν κάποτε μάρκες που τώρα ανήκουν στο παρελθόν για την πλειοψηφία των καταναλωτών.

Κώστας Ζ.

@John
Το μερίδιο αγορας της εταιρείας κάνει το κινητό της αξιόλογο ή οχι; αλλο καινούριο αυτο….

FULL HD μετριότητα; εσυ σπιτι σου ,υποθέτω, έχεις 4κ τηλεοράσεις και παλι τα βλεπεις τα ρημαδια τα πιξελς…αναμενεις την καινούρια ανάλυση,υψηλότερη φυσικά της ηδη χαμηλής 4k.
Κάμερες που λειτουργούν στα 8mp? Τι λες; χρησιμοποιείς Sony κινητό και το auto mode? (Που και αυτο πλεον λειτουργεί σε υψηλότερες αναλύσεις, ξαναψαξου πριν γράψεις ο,τι γραψεις και εκτεθείς!) Καλύτερα να παίξεις με το manual mode μήπως και δεις τι παίζει και αλλάξεις γνωμη…Θαυματα κάνεις αν ασχοληθείς, απλα…

Συγχώρεσε με για την ειρωνεία, μα δεν μπορώ να απαντήσω πιο κομψα.

Stavros

Εχω φέρει το note 5 απ έξω σε τιμή 480 ευρώ καινουριο. Εχω ολες τις σειρές απο το note 3 και μετά.. το έχω 5 μήνες τώρα.. ειναι οτι καλύτερο εχω πιάσει στα χέρια μου. Τα περι μπαταρίας ειναι απλα βλακεις αφου η Samsung έχει κάνει αυτή τη φορα τέλεια δουλειά στο λογισμικο της. Αίσθηση i phone σε λαγκαρισματα μεγάλη δειρκεια μπαταρίας απίστευτα γρήγορη φόρτιση!!καλα μη πω τωρα για πενακοα διπλές οθονες και τα περαιτέρω…άψογο!!σίγουρα θα πάρω και το note 6!!

agnwstos

Τα Samsung είναι τοπ στον κόσμο από το s3 και πίσω είναι λίγο κάπως αλλά όποιος δεν έχει πιάσει Samsung δεν μπορεί να υποστηρίξει την Apple το Samsung είναι τοπ και έκλεψε ιδέες η apple απο την samsung αρνακια πιστεύετε ότι σας πασάρει η Apple και οι κάτοχοι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.