Samsung Galaxy S7 / S7 edge: Σημαντικές βελτιώσεις μέσω firmware update

Εκτός του σηνηθισμένου χρονοδιαγράμματος η Samsung διεθεσε νέο firmware update για τα Galaxy S7 και S7 edge το οποίο φέρνει σημαντικές διορθώσεις.

Η σημαντικότερη διόρθωση στο firmware update για τα Galaxy S7 και S7 edge είναι η βελτίωση σε μεγάλο βαθμό της “καθαρότητας¨ της οθόνης στη λειτουργία Always On Display.

Επιπλέον στο νέο firmware update έρχεται η διόρθωση του flickering κατά την αναπαραγωγή video αμέσως μετά την εγγραφή του, η δυνατότητα που πλέον δινεται στο χρήστη για την απανεργοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας ενώ το Google Now τρέχει. Τέλος το πρόβλημα που είχαν αρκετοί χρήστες κατά την αποθήκευση αρχείων στην microSD κάρτα διορθώθηκε.

Ενδιαφέρον είναι πως τα αρχεία της αναβάθμισης έχουν μέγεθος 332MB για το Galaxy S7 και 353ΜΒ για το Galaxy S7 edge, ενώ εμείς σε κάθε περίπτωση προτείνουμε την αναβάθμιση ακόμα και αν δεν έχετε αντιμετωπίσει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα μέχρι σήμερα.

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge, Samsung Galaxy S7 / S7 edge: Σημαντικές βελτιώσεις μέσω firmware update

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@ki$

Αυτή η αναβάθμιση στο Note4 θα έρθει η θα έχει τη μόνιμη τύχη κάθε συσκευής πάνω από 6 μηνων;

Κώστας

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Samsung σαν εταιρεία είναι ότι δεν δίνει τις αναβαθμίσεις στην ώρα της, άμα το διορθώσει και αυτό τότε θα μιλάμε για τον απόλυτο βασιλιά τον κινητών.δυστυχώς μπαίνει Ιούνιος και το s6 μου ακόμα τρέχει lollipop.

AndreasManou

Το s6 μου το πούλησα πριν 2 μηνες για να παρω s7 και ειχε marshmallow! Το note 4 επισης εχει πάρει 6.0. Τελος η συγκεκριμένη αναβάθμιση αφορά μονο s7 γιατί επιλυει δικα του bug κλπ!

NikosAr

@Κώστας
Κάτι δεν κάνεις σωστά ..
1.Είναι factory ?
2. Το update θέλει wifi
Το έχω κανα τρίμηνο το 6.01

Κώστας

Το τηλέφωνο το έχω πάρει από Γερμανία το machmallow δεν μου έχει έρθει ακόμα, μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό για να πάρω την αναβάθμιση?

kostas_falcon

Πρώτα φροντίζουμε να είμαστε ενημερωμένοι και μετά κάνουμε παράπονα…..κλασικος ελληναρας ο Κώστας…..

NtinosMD

Απορω γιατι παραπονιουβται μερικοι για το ΜΜ στο s6… θεωρουσα αυτονοητο οτι αναγνωστες tech site γνωριζουν τ αυτονοητο του rom flashing. Τεσπα. Τι ν πεις…αγνοια πλεον κ στα πιο βασικα. Και οχι δεν ειμαι υπερβολικος….

NikosAr

@Κώστας
Μπές στην σελίδα http://www.sammobile.com κατέβασε την εφαρμογή odin και τέλος το firmware για τη συσκευή σου στο pc..διάβασε λιγο πριν κανεις οτιδήποτε..

mikasgm

Το δικό μου Note4 πήρε αναβάθμιση σε Marshmallow μόνο του την περασμένη Παρασκευή!

kostas

σε εμενα αυτο το update δεν ηρθε ακομα s7 edge απο βελγιο

NtinosMD

@kostas Sammobile-κατεβαζεις το FW που βγηκε και το φλασαρεις με odin και ξεμπλεξες.

g.k

Δεν έχει έρθει καμμια αναβάθμιση σε note4 ,ούτε σε μενα,ούτε σε κανένα από όσα γνωστών μου ξέρω.ΓΙ αυτό μου κάνει εντύπωση όταν διαβάζω ότι κάποιοι λιγοι το πήραν εδώ Κ μέρες. Αν έρχεται επιλεκτικά άλλο θέμα.

fl ou

Eγ πάντως με 910f note4 δεν την πήρα. Τόσο άτυχος ειμαι;
Πάντως το s7 είναι πάρα πολύ καλό. Δε είχε πρόβλημα Κ χωρίς το update.

Μιχάλης

Εγω εχω παρει και την 2η αναβαθμιση σε ΜΜ για νοτε4(910f). Πρωτου κραξετε, ψαχτειτε λιγακι. Χρησιμοποιειστε ειτε το Smart Switch ειτε μπειτε Sammoblie στα firmwares.Βρειτε αυτο που ειναι για την συσκευη σας, κατεβαστε το, κανετε flash με odin ,καλυτερα να κανετε clean install και τελος

tsosmi

Μην είστε όλοι σας απόλυτοι, οι αναβαθμίσεις βγαίνουν ανά χώρα και μερικές αργούν. Το δικό μου S6 από Ελβετία δεν έχει πάρει ακόμα την ΜΜ γιατί δεν έχει βγει ακόμα. Τα Νote 4 τώρα ξεκινήσανε την αναβάθμιση τους, όπως και τα S5. Δεν γίνονται οι αναβαθμίσεις ταυτόχρονα για όλες τις χώρες. Κακώς, αλλά αυτό συμβαίνει.

Αλεξανδρος

Ω ρε γεμίσαμε haxorz. Και γιατί θα πρέπει το παληκάρι να ξέρει να φλασάρει ΡΟΜ με Odin?
Και εγώ μπαίνω σε site με αυτοκίνητα και δεν ξέρω τη τύφλα μου.

Αν απαιτούνταν αυτό θα περίμενα email από Samsung που να εξηγεί τον λόγο και όλα τα βήματα με λεπτομέρεια.

Και επίσης χαλαρώστε λίγο αγορίνες μου. Αν έχετε όρεξη βοηθήστε.
Από αρνητικότητα έχουμε χορτάσει.

P@n.

Αλέξανδρε 1000%σωστος

Κώστας Ζ.

@Αλέξανδρος 101% σωστός

@Κώστας, δεν ειναι η Samsung που αργει,μην πελαγωνεις….μπορεί να εισαι τυχερός και η χώρα στην οποία είναι φτιαγμένο το κινητό σου να την δώσει νωρίς, και αντίστροφα να είσαι άτυχος… Και εγω με Z3 compact είμαι και είμαι με 5.1 τη στιγμή που του αδερφού μου είναι με 6.0.1(εκείνου άσπρο εμένα μαύρο, τίθεται θεμα ρατσισμού εδω, άρα η Sony θα κλείσει σε κανα χρόνο)

Αν βαριέσαι να περιμένεις και δε βαριέσαι να ασχοληθείς τοτε δες το Odin και τι μπορείς να κάνεις με αυτό.

Κώστας Ζ.

Να πω επίσης οτι η Apple είναι ανώτερη στις αναβαθμίσεις γιατί είναι διαθέσιμη την ιδια ωρα σε ολους,ανεξαρτήτως περιοχής ή χωρας.

Ν. Τ.

Επειδή έχω και iPhone συσκευές,εκτός από android έρχονται μεν άμεσα τα update αλλά πολλά προβλήματα. Εγώ πχ με το 5 μετά από το 9.3 είδα κι έπαθα.

Ekimolaos

@Κώστας Ζ
Η Apple βγάζει 2 συσκευές το χρόνο (μέχρι πρόπερσι 1 το χρόνο) ενώ οι άλλες τουλάχιστον 10. Η Samsung πάλι έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει όλο το λατινικό αλφάβητο, άρα πρέπει να βγάζει κάπου στα 3,000,000 συσκευές τκ χρόνο.

Αν θες να συγκρίσεις τα updates του iOS με του Android, τότε συνέκρινέ τα Apple iPhone με τα Google Nexus. Αλλιώς απλά post-άρεις παραπληροφόρηση.

@Κώστας
Μήπως η συσκευή σου είναι branded;

JohnWave

Από τη μία συμφωνώ με όσους κάνετε παράπονα απέναντι στη Samsung γιατί καθυστερεί να δίνει μέσω ΟΤΑ τα updates εκδόσεων σε ορισμένες χώρες ( σε αυτό φταίει η Samsung της εκάστοτε χώρας , βλέπε πχ Samsung Ελβετίας) αλλά από την άλλη δεν θεωρώ ότι η διαδικασία μέσω Odin είναι κάτι το δύσκολο. Λίγα απλά βήματα είναι και δεν χρειάζεται πολύς κόπος κάποιος να τα μάθει και να τα εφαρμόσει. Ναι το σωστό θα ήταν να μη χρειαζόταν να τα μάθει αλλά από την άλλη μη τρελαινόμαστε κιόλας. Είναι τρομερά απλή διαδικασία.

Αποστολος

Γεια σας, θελω να θεσω ενα προβλημα που εχω με το S7 edge…..Έχει κανείς πρόβλημα με το online-banking?
Δεν μου παιρνει τα 16 ψηφια του ID παίρνει μόνο τα 15 οοεεεοοο!

Πέτρος

ρε παιδιά εμένα δεν μου ήρθε ακόμα ελληνικό από vodafone

Γιωργος

Καλησπερα!

Μπορειτε να μου πειτε τη γνωμη σας για το s7 edge?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 series: Λαμβάνουν νέα ενημέρωση λογισμικού

Όσο και να ακούγεται περίεργο, η σειρά Samsung Galaxy S7 λαμβάνει νέα ενημέρωση λογισμικού, μαζί με το security update Σεπτεμβρίου.

Software Android Smartphones featured Samsung

Samsung Galaxy S7: Έλαβε νέα αναβάθμιση 4 χρόνια μετά την κυκλοφορία του

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge αναβαθμίζονται, με το νέο Security Patch να φέρνει τις συσκευές στο επίπεδο ασφαλείας του Μαρτίου.

Smartphones Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7: Τέλος στα τριμηνιαία security updates

Δύο βασικά μοντέλα της Galaxy S7 σειράς μεταφέρονται στην τρίτη κατηγορία των security update έπειτα από 3 ολόκληρα χρόνια.