Sony PlayStation 4: Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 40 εκατομμύρια μονάδες

Η Sony σήμερα αποκάλυψε ότι το PlayStation 4 έχει ξεπεράσεις σε πωλήσεις τις 40 εκατομμύρια μονάδες, ένας αριθμός που είναι αυξημένος κατά σχεδόν 5 εκατομμύρια μονάδες από την τελευταία ανακοίνωση που έγινε πριν από έξι μήνες.

Οι πωλήσεις που ανακοίνωσε η Sony αφορούν όσες πραγματοποιήθηκαν μέχρι και τις 22 Μαΐου. Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η κονσόλα της Sony βρίσκεται σταθερά σε πωλήσεις μπροστά από εκείνη της Microsoft και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά. Η Microsoft δεν ανακοινώνει τελευταία τις πωλήσεις του Xbox One, αλλά σύμφωνα με υπολογισμούς από την Electronic Arts οι συνολικές πωλήσεις του Xbox One τον περασμένο Ιανουάριο ήταν περίπου 19 εκατομμύρια μονάδες.

Τις επόμενες ημέρες όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα τόσο στη Microsoft όσο και στη Sony μιας και τον ερχόμενο μήνα ξεκινά η φετινή Ε3. Φήμες δε, θέλουν τη Microsoft να παρουσιάζει μια slim έκδοση του Xbox One, ενώ όλοι περιμένουμε το φθινόπωρο την κυκλοφορία από τη Sony του νέου PlayStation 4 το οποίο θα έρθει με καλύτερη κάρτα γραφικών για να υποστηρίζει αναλύσεις 4Κ.

Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 4: Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 40 εκατομμύρια μονάδες

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick z3c

Όλα καλά με τις πωλήσεις ρε παιδιά. Πρόσφατα πήρα και εγώ προς αντικατάσταση του ps3 αλλά παιχνίδια πραγματικά δεν υπάρχουν… Τα περισσότερα από τα καλά είναι παλιά remaster.

apot345

Και γω αυτό είχα κάνει πριν λίγους μήνες Nick z3c!!!
Αφού κατέληξα όμως στο ίδιο συμπέρασμα, το πούλησα όσο ήταν καιρός και πήρα ένα σπασμένο PS3 και τέλος τα 70άρια € για τα remastered τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.