Sony Xperia X Performance: Με τιμή από 699 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

Το Sony Xperia X Performance είναι το δυνατότερο της σειράς X και σήμερα μαθαίνουμε που θα κινηθεί η τιμή του σε ευρωπαϊκές χώρες. Κοστίζει 699 ευρώ (SIM-free, unlocked) σε Γαλλία και Ολλανδία, ενώ φτάνει στα 729 ευρώ σε Ιταλία και Ισπανία.

Η Sony έχει ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες για το Sony Xperia X Performance μέσα από τα online καταστήματά της στην Ευρώπη, πιο συγκεκριμένα η ναυαρχίδα είναι διαθέσιμη σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Σουηδία. Όμως οι αποστολές θα ξεκινήσουν από αρχές Ιουλίου, δηλαδή πάνω από 4 μήνες από την επίσημη ανακοίνωση.

Όσο για τα υπόλοιπα δυο της σειράς, το Sony Xperia XA ξεκινά από 299 ευρώ και φτάνει μέχρι 329 ευρώ (π.χ. Ισπανία). Το Sony Xperia X έχει τιμή από 599 ευρώ και φτάνει στα 629 ευρώ (Ισπανία, Ιταλία). Το Xperia X θα γίνει διαθέσιμο την εβδομάδα που ξεκινά από 23 Μαΐου και το Xperia XA από 20 Ιουνίου.

sony xperia x performance price, Sony Xperia X Performance: Με τιμή από 699 ευρώ σε ευρωπαϊκές χώρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

@Λορενα, οι τιμες των x και xa νομίζω πανε τουμπα!

Nikos

Πλακα μας κανουν… Τοσα θα δινα μονο για το s7

ΚΝ

Ωραία κινητά… Με σαφώς καλύτερα και πολύ πιο όμορφα χρώματα από αυτό της φωτο. Θέλει στα κινητά εκπαίδευση στην προώθηση.
Νομίζω οι τιμές είναι οκ πλην του Χ γιατί θα έπρεπε να είναι γύρω στα 500 για να έχει νόημα. Αλλιώς τι 600+τι 700 για κάποιον να πάρει το Χ Ρ.

kostas

και γιατι να μην δωσει καποιος 699 για το s7?? πλακα μας κανουν???

John N

Αμα ηταν να δωσω 600€ για κινητο παντως τη νεα ναυαρχιδα της σονυ δε θα τη διαλεγα με τιποτα, κι ας ειμαι φαν της. Απο τη σειρα της καλυτερα καποιος να διαλεξει το ζ5 το κανονικο η το πρεμιουμ, αλλιως υπάρχουν και αλλου καλυτερες πορτοκαλιες ονοματι s7. Πως φαίνεται πως η σονυ εβγαλε ενα κινητο ισα ισα για να εχει μια συσκευή με τον τοπ επεξεργαστη? Πρωτον το παχος ειναι μεγαλο. Οκ κανενα προβλημα, αλλα εβαλε μπαταρια 2700 mAh μονο κι ας εχει παχος 8.7 ενω το ζ5 εχει παχος 7.3 και μπαταρια 2900 mAh. Ram ειναι στα τρια και οχι στα τεσσερα απο και θα έπρεπε. Κατ εμε το σχεδιο υπολειπεται του ζ5. Πολυ δυσκολα θα προσελκυσει με την νεα της τοπ προταση τους πελατες της που αγορασαν καποια z series συσκευη. Παντα ανα εξαμηνο εβγαζε καινούργια ναυαρχιδα αλλα τουλαχιστον ηταν εστω και λιγο καλυτερο. Το χ περφορμανσ σε καμια περιπτωση δεν ειναι καλυτερο. Εχει λιγο καλύτερο επεξεργαστη, καμερα και οθονη και το ονομασαν και ναυαρχιδα. Κουρασε πια το ιδιο τροπαρι. Ευελπιστουμε το Σεπτέμβρη μια προταση πιυ να πουμε Ναι αυτο λεγεται ναυαρχιδα. Αλλα με τοσο μικρό r&d χλωμο το βλεπω

Nick z3c

Εντάξει αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Τον Ιούνιο το S7 και το G5 θα έχουν τιμές χώμα και αυτοί με κατώτερο προϊόν θα ξεκινήσουν από αυτές τις τιμές; Αν και αγαπημένη μου εταιρία αλλά κάνουν τραγικά λάθη.

Tek nick

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιωάννης jb

@John N.. Πρώτα πιάστο στα χέρια σου… δούλεψε το και δεν εννοώ απλά να πας και να το δεις στο κωτσόβολο.. μετά έλα να μας πεις για την συσκευή και για το αν αξίζει…. όλα αυτά που λες είναι αυθαίρετα!!!! Και το z3 μπαίναν όλοι και το κράζαν οταν είχε ανακοινωθεί.. αλλά σε σχέση με το προκάτοχό του z2, ξέρω πολύ καλά απο εμπειρία χρήσης οτι έχουν διαφορές που καθιστουν το z3 πολύ καλύτερο στην απόδοση… @kostas.. Και γιατί κάποιος να δώσει 700 ευρώ για το s7?? Νομίζεις οτι έχουν καμια σοβαρή διαφορά?? @Nick z3c.. Οταν λες χώμα τι εννοείς?? Γιατί ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του xperia xp η διαφορά θα είναι 50-100 ευρώ πιο ακριβό το xperia xp… Μη κολλάτε επίτηδες με τις αρχικές τιμές διότι στα μεγάλα καταστήματα είναι ιδιες στα περισσότερα κινητά και δε πέφτουν ευκολα… Σχολιάζετε αρνητικά ενώ δεν υπάρχει κανένας σοβαρός λόγος για να το κάνετε αυτό και σχηματίζει λανθασμένη άποψη ο κόσμος που διαβάζει techblog.. Αμα το πας ετσι και το z5 σε σχέση με τα s7 και g5 έχει τιμή ακόμα πιο χώμα… 100-150 ευρώ πιο κάτω… Και το performance τέλη καλοκαιριού θα είναι κάτω απο τα 5 κατοστάρικα… Οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται… Συνέχεια »

One

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι καποιοι γκρινιάζουν τη στιγμη η ναυαρχιδα της Sony κάθε χρονο εχει τις ιδιες αρχικές τιμες . Και το htc 10 την ιδια τιμη εχει. Το S7 ειχε αρχική τιμη κοντα στα 730 ευρω αλλα κανεις δεν αντιδραει για ένα κινητο που εχει χειρότερη μπαταρία και φθείρεται η οθονη με τον καιρο.

Εγω προσωπικά περιμένω το Σεπτέμβρη το Compact και δεν περιμενω να εχει διαφορετικη τιμη από το περσινο. Μακαρι να βαλει μεταλικη πλάτη στο Compact και δεν θελω τιποτα άλλο.

John N

@Ιωαννη jb ξεκολλα επιτελους απο την ακριτη υπερασπιση μιας συσκευής που δεν αποτελεί αξιο αντικαταστατη του z5. Εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσότερο το z5 μακραν. Το μονο καλυτερο που θεωρω στο x performance είναι το πλαισιο γυρω γυρω. Εγω δε μενω εκει ουτε στο οτι τα bezel ειναι κλαψτα χαραλαμπε και οτι μικρυναν την οθονη σε ιντσες. Αλλα ειναι απαραδεκτο να βαζεις τετοιο παχος με τοσο μικρη μπαταρια. Και επειδη εχω το z5 και ξερω οτι η μπαταρια που ειναι 2900 mAh δεν βγαζει τις δυο μερες που θποσχεται. Αυτο τωρα με 2700 που παει? Οσο για τις τιμες εχεις δικιο. Υπάρχει και το σκρουτζ. Μια φορα παραδεξου οτι θα μπορουσε να βγαλει καλυτερη συσκευή. Η υποχώρηση ειναι δειγμα ηθικης ευρωστιας. Πολυ μετρια συσκευή

Ιωάννης jb

@John N.. Θα μας τρελάνεις παιδάκι μου?? Πρώτον… Το performance έχει πολύ καλύτερο cpu-gpu Δευτερον… Το performance έχει ακόμη πιο ποιοτική κατασκευή δε καταλαβαίνεις οτι η sony το πήγε ένα βήμα παραπέρα???? Είναι δέκα γραμμάρια πιο βαρύ απο το z5 παρόλο που είναι πιο μικρό, απο αυτό καταλαβαίνει κανείς οτι το κάναν τούμπανο με υλικά κορυφαία που δε συναντάς ούτε σε s7 ούτε σε iphone!!!! Το λένε παντού σε όλα τα site… είναι οτι πιο ποιοτικό έχει βγάλει η sony ξύπνα!!!! Τρίτον… δε καταλαβαίνεις οτι είναι αυθαίρετο να βγάζεις το συμπέρασμα αυτό με την μπαταρία???? Δε καταλαβαίνεις οτι έχει μικρότερη οθόνη το performance… και μπορεί με τον sd 820 να κάνει καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας???? Εγώ σου λέω οτι χαλαρά θα βγάζει τις 2 μέρες που λέει η ίδια η sony μένει να το δούμε και στη πράξη… και μη κολλάς με νούμερα!!! Δε καταλαβαίνεις οτι μια συσκευή πρέπει να κυκλοφορήσει πρώτα και μετά να την κρίνει κανείς για το θέμα της αποδοσης γενικότερα και για το αν υπολείπεται απο κάποιες αλλες?? Τέταρτον τα περιθώρια αυτά είναι και άμα σου αρέσουν φιλαράκο!!!!! Σιγά μη σε ρωτήσει η sony για το αν σου αρέσουν… Τα περιθώρια είναι που κάνουν το design μιας… Συνέχεια »

panos

Εντάξει μας επεισες σου αρέσουν τα sony τώρα γιατί θες να μας πείσεις για να το πάρουμε. Όποιος θέλει θα το πάρει ότι και να λέμε αλλιώς υπάρχουν 30 επιλογές να επιλέξει ο καθένας μας. Ξεκολατε λίγο

John N

@Ιωαννη jb εισαι αδιαλλακτος και αυτο εσενα υποβιβαζει. Εδω σου λεω οτι ενας σονακιας- φαν της σονυ δεν του αρέσει το κινητο, για ποιο λογο να αρεσει στους υπόλοιπους δηλαδή ? Αυτες τις βαλκιες για τα υλικα κλπ τα ακουω βερεσε. Δεν ειναι και απο μαγνησιο. Και αυτο για τα περιθωρια ναι σωστα δε θα με ρωτησουν. Αλλα εγω ανηκω στο μεσο καταναλωτη και αμα δεν αρεσει σε μενα που ειμαι και φαν της ξαναλεω γιατι να αρεσουν στους αλλους?
Κοιτα επειδη αναλωνομαστε τσαμπα σε μια ασκοπη συζήτηση, εγω ενα εζω να προτεινω.
Να βαλει το τεκμπλογκ ενα αρθρο με δεκα ναυαρχιδες αλλα αυτες απο τις ιδιες εταιρείες να μετρανε σα μια. Και να πρεπει να τα βάλουμε με τη σειρα το καλυτερο προς το χειρότερο με αιτιολογηση. Ετσι και το σαιτ θα παρει φωτια απο κομμεντς και εσυ θα καταλαβεις πως εχω τελικα δικιο

anwnymous

Εκτός από 2-3 πωλητές(ουπς χρήστες εννοώ), που διακρίνονται για την αμεροληψία & την αντικειμενικότητα τους, όλοι οι υπόλοιποι είναι ευτυχέςς ότι βλέπουν σωστά την κατάσταση.

Nik

Μια Χαρά Android κινητό είναι
Καλή δουλειά θα κάνει
Σε όσους αρέσει αλλιώς υπάρχουν ένα σωρό

Ιωάννης jb

Τη πωλητής και βλακείες ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ!!!! Και σε εμένα αρέσει αυτήν η εταιρία αλλά δε βγαίνω να λέω χαζομάρες!!! Είσαι φαν τις sony και δε θα παρεις το νέο τις κινητό επειδή έχει 68% αναλογία οθόνης συσκευής και οχι 70?? Τη φαν είσαι εσυ ρε φίλε πλάκα με κάνεις τώρα?? Τα λέτε και τα πιστέυετε?? και τα βλέπει ο κόσμος τα διαβάζει ρεζίλι γίνεστε.. Αντε και να σας το έκανε 2 χιλιοστά πιο μικρό στο ύψος τι θα άλλαζε δλδ?? Τι?? Πείτε μου?? ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ.. Ε ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ…. Πιο ασχημο θα ήταν.. οταν καθόσουν να δεις βίντεο, τα χέρια σου θα καλύπτανε τα ηχεία!! τόσο δύσκολο να το καταλάβετε δλδ.. Αυτο το ρημάδι το μυαλό λίγο δε το βάζετε να δουλευει?? Η sony τη τον χρειάζεται τον φαν που κράζει κάτι τέτοιο?? Οποιος είναι πραγματικός φαν μιας εταιρίες γνωρίζει και τη πρεσβευει αυτήν!!! Με αυτά που λεει μόνο φαν τις sony δεν είναι αυτός ο john n Ακους βερεσε την κατασκευή καλά οτι πεις!!! Δείτε έναν φαν μιας εταιρίας που 3 χρόνια τώρα έχει την κορυφαία κατασκευή εκει έξω με αλουμίνιο και γυαλί Ετσι για να ξέρεις η sony ποτε δεν ηταν κολλημένη εταιρία που θα σου έδινε πάντα το κινητό… Συνέχεια »

Leeco

Ρε φίλε παρτο εσύ τότε τι κάθεσαι και αναλύεις όλα αυτά τα πράγματα έλεος πια εμείς είμαστε οι κολλημένοι

john john

μαρεσει η sony σαν εταιρεια αλλα το συγκεκριμενο με τιποτα. Που πηγε η σειρα z ??

anwnymous

@Iωάννης jb Δεν μίλησα για σένα προσωπικά, αλλά θα ξέρεις τι λένε για τη μύγα….

Α και Υ.Γ. : Εκτός από 2-3 πωλητές(ουπς χρήστες εννοώ), που διακρίνονται για την αμεροληψία & την αντικειμενικότητα τους, όλοι οι υπόλοιποι είναι ευτυχέςς ότι βλέπουν σωστά την κατάσταση.

Nick

Πολύ ωραίο το κινητό πίσω σαν Sony φαν έχω το ζ2 δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω με αυτό πιο λίγες ίντσες ίδια ram πιο μικρή μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατάργησαν την σειρά Ζ η τιμή άσχημη επίσεις ότι λέει η κάμερα του για το κινούμενο φοκους της. Εν το μεταξύ πασαρουν ένα κινητό ναυαρχίδα χωρίς marketing χωρίς μια διαρροή σαν να τα έχει κάνει μαντάρα η Sony. Δεν αρμόζει αυτό το πράγμα για έναν κολωσο της τεχνολογίας καλά κάνουν και κράζουν μερικοί. Άκου τον κόσμο δώσε την 20 mp κάμερα με το ανάλογο software λέει Glens xmor rs και στην ουσία τραβάς με 8 mp. Δώσε τις Hdr οθόνες κοίτα την HTC προσπάθησε και έβγαλε κινητήρα να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και εσύ με τέτοιο όνομα πως επιτρέπεις να έχεις 4 %παγκόσμιος; Αυτοί στο mobile τμήμα θέλουν σουτο τέλος. Να μην μηνει κάνεις τους.

kwstas

παιδια το σ7 δεν συγκρινεται απλα με το σονυ….ουτε καν σε ομορφια αλλα ουτε και σε ταχυτητεσ θα το δειτε,,εγω πιστευο η σονυ εχει κατι ξεχωριστω και οχι μονοτονο στην κινητη τηλεφωνια

John N

@Ιωαννη jb εισαι μια ζωντανη διακομωδηση. Ρε φιλε πως να παει η εταιρεία μπροστά αμα εχει φαν σαν εσενα. Αμα σε οτι κανει της λες και μπραβο τοτε αυτη γιατί να βελτιωθει. Αμα ομως ατομα σαν εμενα εκφεασουν τη δυσαρεσκεια τους τοτε θα προσπαθησει για κατι καλυτερο. Εχω το z5 και δεν καλυπτω τα ηχεια με τα χερια μου. Σκεψου λιγο πριν μιλησεις αδαη. Ναι συμφωνω πως παντα ειχε καλη ποιοτητα η σονυ με γυαλι και αλουμινιο, δεν αντιλεγω. Αλλα υπάρχουν κι αλλες εκει εξω με ποιοτικες συσκευες. Τελεικα, απο οτι μου φαινεται εσυ εισαι εδω αυτος που βαζει το μυαλο του λιγοτερο σε σκεψη. Και επισης ετσι οπως κανεις φερεσαι σαν προβατο και οχι σαν υποστηρικτης της

Ιωάννης jb

@Nick.. Πριν λίγο έβλεπα champions league.. Κάθε 2 λεπτά γύρω γύρω απο τον αγωνιστικό χώρο έβλεπες xperia x…
Κάθε φορά που έδειχνε το σκορ να σου απο κάτω και το sony xperia…
Εγω αυτό δε το λέω χωρίς μαρκετινγκ…

Οι υπερβολές τύπου εγώ είμαι το πιο όμορφο απο τις χαζοapple και χαζοsamsung νομίζω οτι δεν είναι ανήκουν στην φιλοσοφία τις sony…
Το θέμα του ποιο είναι το πιο όμορφο δε θα το κρίνουν οι ιδιες οι εταιρίες με τις διαφημήσεις τους αλλά ο κόσμος…
Δυστυχώς όμως ο κόσμος ακόμα και σε αυτό το πολύ λεπτο θέμα παρασύρεται

Το λογισμικό γιατί δεν είναι καλό εμένα μια χαρά με βολευει και τα αποτελέσματα απο τις photo που βγάζω είναι πολύ καλά… ακόμα και τα 8mp μερικές φορες βγάζουν τέλειες photo και το άλλο που samsung htc το γύρισαν στα 12mp το βλέπεις δεν έχει μεγάλη διαφορά σαν νούμερο το 8 με το 12…
Μη κοιτάς μονο τα mp και φυσικά μη συγκρίνεις κινητά που δεν βγήκαν το ίδιο χρονικό διαστημα και έχουν ενσωματωμένη καμερα με άλλα κινητά που βγήκαν πρόσφατα και έχουν μια άσχημη κούμούτσα απο πίσω να προεξέχει και να έχει 10 μέτρα πάχος

παπαροκας tiamat

Mα τι ανεκδοτο έχει καταντησει αυτη η sony! Ετσι θα μπει στο στοιβο μαχης?? Θα της παρουνε και τα σοβρακα οι ανταγωνιστες,Ιωαννη αφου το ζητα ο οργανισμος σου!

Sav

Το μόνο κρίμα που δεΝ εχει είναι το Ραδιόφωνο δυστυχώς στα X και XP.. Να μου πείτε εδώ η Samsung δεν βάζει πλέον από την εποχή του s4..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.