Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Όπως το είχε υποσχεθεί από τον Οκτώβριο, η Sony ξεκίνησε να αναβαθμίζει σε Android Marshmallow τα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact. Μετά την Beta έκδοση που δόθηκε πριν από έναν μήνα, έρχεται η σειρά της επίσημης αναβάθμισης.

Το firmware έχει αριθμό 23.5.A.0.570, φέρνει στα Sony Xperia Z2, Sony Xperia Z3 και Sony Xperia Z3 Compact το Android Marshmallow 6.0.1 μαζί με το security patch του Φεβρουαρίου και το νέο camera app interface.

Προς το παρόν αναβαθμίζονται τα D6503 Z2, D6603 Z3 και D5803 Z3 Compact σε συγκεκριμένες περιοχές όπως Ουκρανία, Ρωσία, ΗΠΑ, Μ. Ανατολή, Λ. Αμερική. Φανταζόμαστε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθεί και σε άλλες περιοχές.

xperia z2, z3, z3 compact marshmallow, Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

xperia z2, z3, z3 compact marshmallow, Sony Xperia Z2, Z3, Z3 Compact: Ξεκίνησε το update σε Marshmallow

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

66 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος z3c

Ωραία! Αντέ να δούμε πως θα δουλεύει τώρα.

Βασίλης

Άντε να δούμε το GPS το φτιάξανε??

alien

ade ke sto xperia m4

Makis

Το GPS τι πρόβλημα είχε; Στο Ζ2 μου μια χαρά δούλευε πάντα..

Βασίλης

κανε search στο google z3c gps problem μετά το τελευταίο update σταμάτησε να δουλεύει το gps

One

Μπράβο στη Sony που συνεχίζει να αναβαθμίζει κινητα του 2014. Περιμενω με ανυπομονησία την αναβάθμιση στο Ζ3c

@Βασίλης Σε εμενα το GPS δουλεύει κανονικά στο Ζ3c. Σήμερα χρησιμοποίησα Sygic έκανα και τρέξιμο στα 5km και μια χαρά δούλευε. Πάτα *#*#7378423#*#* -> Service Tests -> GPS και πατα Purge Assistance Data και αν δε φτιάξει τότε κανε ενα Factory Reset.

Γιάννης

Η καινούργια ναυαρχίδα της sony θα έρθει στην Ελλάδα?

Χρήστος

Επιτέλους 6.0.1 (όχι 6.0)!!!
Πως και πως το περιμένουμε….Αν το πάρει κάποιος ας πει εντυπώσεις εδώ.
Όσο για το GPS σε εμένα λειτουργεί κανονικά!!

Αργυρης

Δυστυχώς το Ζ1c δεν θα το αναβάθμιση,

Χρήστος

Επιτέλους 6.0.1(όχι 6.0)!!! Αν το πάρει κάποιος ας γράψει τις εντυπώσεις του!
Όσο για το GPS εμένα λειτουργεί κανονικά!!(Με την τελευταία ενημέρωση πάνω στο 5.1.1)

Gvirginia

@One Όταν την πάρεις, γράψε εδώ πώς είναι το κινητό μετά από καιρό (όχι με το που την κάνεις εγκατάσταση).

ΑντώνηςΤ

@Αργύρη, από όσο έχω διαβάσει όχι, μήπως γνωρίζεις κανείς μήπως η Sony έχει αλλάξει στάση για αυτό? (γιατί είναι θέμα πολιτικής και όχι τεχνικών χαρακτηριστικών)

Ανδρέας

Γειά σας παιδιά
Πέρασα εγώ το λογισμικό στο z3 μου και είναι πολύ καλό γενικά πάει σφαίρα το κινητό… Βέβαια δεν έκανα factory reset γιατί βαριομουν να το ρυθμίσω… Clean install θα κάνω όταν βγει για Ελλάδα…
Αλλά και πάλι Πάει πολύ καλά και έχουν προστεθεί πολλές νέες λειτουργίες..

One

@Gvirginia Βεβαίως θα το κάνω. Λογικά θα κάνω ενα clean install στην αρχή αλλά και με 103 εφαρμογές που έχω τώρα εγκαταστημένες στο κινητο δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα. Η 6.0.1 είναι πιο αξιόπιστη από την αρχική έκδοση της M και πιστεύω θα ρολάρει καλά.

Makis

Λοιπόν, τα πάντα δουλεύουν άψογα σε Ζ2 μέχρι στιγμής, δεν είδα κάποια τραγική διαφορά στην ταχύτητα, το ίδιο με πριν μου φαίνεται ίσως λίγο πιο γρήγορο αλλά γενικότερα δεν είχα ποτέ θέμα. Έχει αρκετές μικρές προσθήκες και βελτιώσεις.

john

Για το Z1 compact υπάρχει κάποια πληροφόρηση;

George

Μπορεί αργότερα να το κυκλοφορήσουν και σε Z1 compact αν την πιέσουν οι καταναλωτές όπως έγινε και με το Xperia M2 που πήρε lollipop ενώ ήταν να μην πάρει

ΑντώνηςΤ

Το θέμα ειναι πώς την πιέζεις… εκτός και αν κάνουμε ένα μαζικό “spam” email ο καθένας ρωτώντας την ποτέ θα έρθει η αναβάθμιση στο Z1 οπότε να τής είναι πιο οικονομικό να την κάνει παρά να απαντάει 😉

ΑντώνηςΤ

Από μία γρήγορη αναζήτηση βρήκα 2 ενδιαφέροντες δημοσκοπήσεις που αναφερονται σε αρκετές πηγές, αλλά τα νούμερα που θέλουν να πιάσουν είναι «αστεία» για εμένα (5000 & 10000) οταν αναφερόμαστε σε μια παγκόσμια αγορά.

https://www.change.org/p/sony-mobile-company-android-6-0-marshmallow-for-sony-xperia-z1

https://www.change.org/p/sony-mobile-company-android-6-0-marshmallow-for-sony-xperia-z1-compact

Υ.Γ. Εαν δεν επιτρεπονται τέτοια link διαγράψτε αυτό το σχόλιο.

Νίκος

Εντάξει αν πάρει το z1 compact το Marsmallows τότε πρέπει να πάρει και το z1, μετά πρέπει να πάρει και το xperia ultra,σιγά μην δώσει η Sony!

ΑντώνηςΤ

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που φαίνεται σιγά σιγά και προκύπτει από την συχνή δημιουργία καινούργιων μοντέλων κάθε 6 μήνες.

Οι χρήστες βλέποντας παρόμοια χαρακτηριστικά για όλη την σειρά Z θα δυσαρεστηθούν με αυτήν την καθαρά πολιτική δίνω μόνο στα τελευταία μοντέλα και θα γυρίσει μπούμερανκ στην Sony εάν δεν το καταλάβει.

Δεν υπάρχει τεχνικός περιορισμός για την απόφαση αυτή, είναι καθαρά μάρκετινγκ.

Νίκος z3c

Χθες έβαλα μέσω OTA την αναβάθμιση. Προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει καλά. Ίσως και καλύτερα σε θέματα ταχύτητας. Αν δω και τα παίζει τότε πάω σε clean install.

Βασίλης

Έχω το Ζ3 κ περιμένω την τελευταία έκδοση λογισμικού.Το θέμα μ είναι πως θα είναι η συσκευή μετά.Έχω δει κάποιες εικόνες κ μοιάζει αρκετά με google phone κ δε μ άρεσε έτσι.

nikos s

ξερουμε ποτε θα ανβαθμιστει επιτελους το z3 σε 6.0.1 ?

Kaber

Ξέρουμε τελικά πότε θα γίνει η αναβάθμιση στο z3 compact?? Κοντεύει να βγει ο μήνας και ακόμα δεν έχουμε μάθει κάτι….όποιος γνωρίζει ας μας πει τουλάχιστον να μάθουμε!!!!

madvinegar

Κανένα νέο για την αναβάθμιση στο Ζ3 compact?

Νίκος

Εγώ την πήρα σήμερα στο z3 compact

madvinegar

Σε όποιον ήρθε η αναβαθμιση μπορει να μας πει με ποια εταιρία ειναι?

Στο Xperifirm ειδα οτι μόνο για Vodafone εχει έρθει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα.

Εγω ειμαι με Cosmote και δεν εχει ερθει ακόμα.

Βασίλης

Καλημέρα στην παρέα.Έχω το Ζ3 με cosmote κ έχω κάνει την ενημέρωση 6.0.1 από την Μ.Παρασκευή.Με το καινούριο λογισμικό πέρα από κάποια νέα κόλπα που έχουν προσθέσει δεν είδα κάποιες ιδιαίτερες διαφορές στην ταχύτητα,μπορώ να πω πως ανοίγοντας την εφαρμογή τηλέφωνο αργεί λίγο κ δε ρολάρει τόσο καλά όσο πριν.Επίσης μέχρι τώρα ούτε στην μπαταρία είδα κάποια βελτίωση,να ξέρετε δεν έχει το stamina mode.Ακόμα κ όταν συνδέεται μέσω wifi το σήμα δεν είναι το ίδιο δυνατό όπως πριν. Έχει αλλάξει εντελώς το μενού της κάμερας,αλλά εκεί είναι το μεγάλο κακό στη συσκευή μ!Όταν θέλω να βγάλω φωτογραφία με φλας κ το θέμα είναι σκούρο ή είναι βράδυ σε εξωτερικό χώρο μ κάνει κάτι σαν ένα θολό καμπυλωτό σαν ουράνιο τόξο.Αν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφίες θα σας έδειχνα παραδείγματα.Στην αρχή έκανα την ενημέρωση μέσω wifi κ μετά την έκανα μέσω η/υ στο xperia companion σαν επιδιόρθωση λογισμικού κ πάλι δεν έφτιαξε το θέμα της κάμερας.

Νίκος

Βασίλη ξέχασες να αναφέρεις και το ότι δεν έχει με την σειρά στις ρυθμίσεις και εφαρμογές να κάνεις μεταφορά σε κάρτα sd. Δηλαδή πρέπει να ψάχνεις μια εφαρμογή για να την μεταφέρεις στην sd κάρτα.

Βασίλης

Σωστά Νίκο.Βασικά αυτό με την sd δεν το έχω πειράξει πολύ γιατί έχω ακούσει ότι την διαβάζει μετά σαν εσωτερική μνήμη κ δεν μπορείς μετά να τη βάλεις κάπου αλλού σα να την αχρηστεύει κ επειδή έχω πολλά αρχεία μέσα δε θέλω να το ρισκάρω.Το μεγάλο πρόβλημα όμως είναι με την κάμερα.

Χρήστος

Καλησπέρα παιδιά!! Μόλις μου ήρθε η ενημέρωση στο Xperia z3 D6303 με κωδικό ενημέρωσης 23.5.Α.0.570 είναι η έκδοση 6.0 η 6.0.1 ?? Την έχει κάνει κάποιος ?? Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ?

Νίκος

Είναι η 6.0.1 εγώ δεν έχω πρόβλημα προς το παρών

Βασίλης

Εγώ που είχα την 6.0.1στο Ζ3 κ είχα θέμα με την κάμερα όπως έγραψα κ πιο πάνω πήγα τη συσκευή για service κ μ πέρασαν πάλι την 5.1.1 κ με έναν τεχνικό που μίλησα μ είπε καλύτερα να περιμένω μέχρι τον Ιούλιο για να έχουν φτιάξει τυχόν προβλήματα.

madvinegar

Σημερα πέρασα την αναβαθμιση σε marsmallow σε sony Xperia Z3 Compact μέσω Sony Pc Companion.
Απλά ενημερωτικά το ftf μου ειναι το “customized GR” το οποίο βγήκε σημερα.

Όλα πηγαν καλά με την αναβαθμιση και δουλευει μια χαρα το κινητο.
Δεν εχω κανενα θέμα ούτε με την κάρτα SD ουτε με την κάμερα.

madvinegar

Μια αλλαγη που παρατηρησα και ηθελα να μου πειτε αν έτσι ειναι και σε εσας.

Είναι μόνιμα αναμμένο το σηματάκι του 4g ή 3g ή Η+ κτλπ ακόμα και αν ειμαι συνδεδεμενος με wifi, η ακόμα και αν κλεισω τα δεδομένα κινητής.

Απ’ότι είδα, παρότι ειναι αναμμενο (αν εχεις κλεισει τα δεδομενα κινητης ή είσαι συνδεδεμένος με wifi) δεν χρησιμοποιεί δεδομένα. Δεν αναβουν δλδ αυτα τα βελάκια πανω-κατω που αναβουν οταν χρησιμοποιείς τα δεδομένα. Αν βεβαια τωρα βγω έξω απο το σπιτι και όντως χρησιμοποιήσω τα δεδομενα κινητής, τότε τα βελακια θα αρχισουν να αναβοσβηνουν κανονικά.

Ειναι δλδ κατι σαν ενημερωτικό. Σαν να σου λέει πως σε αυτο το σημείο που βρισκεσαι τωρα, αν χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα θα έχεις 4g ή 3g κτλπ.

Το βγάζει σε όλους αυτο…? Το τηλεφωνο μου ειναι το Z3 compact.

Βασίλης

Εμένα στο Ζ3 δε μ έκανε αυτό με τα σήματα που λες.Βέβαια εγώ τώρα έχω ξανά την 5.1.1. κ θα περάσω ξανά την 6.0.1. κατά τουν Ιούλιο όπως μ είπε ο τεχνικός της Sony.

madvinegar

Και εγω οσο ειχα την 5.1.1. δεν το εκανε. Αλλά απ’ότι διαβάζω στο google, μαλλον ειναι νέο feature του marshmallow.

Βασίλης

Ίσως,όπως κ να έχει εγώ θα την αφήσω την ενημέρωση να την κάνω μετά από κόποιο χρονικό διάστημα.Το ftf που αναφέρεις πιο πάνω τι είναι κ που μπορώ να το δω εγώ στη συσκευή μ;

madvinegar

Πας ρυθμίσεις > Πληροφορίες τηλεφωνου > διαγνωστικοί έλεγχοι > καρτέλα “δεδομένα” > και σκρολάρεις κατω εκει που λέει “Προσαρμογη”.

Θα δεις ενα νουμερο. Εμένα πχ ειναι 1288-4952 R4D. Αυτός ο κωδικός ειναι το firmware για το Customized GR.

Πληροφοριακά:

1288-4952 Customized GR
1289-8445 Vodafone GR
1288-4951 Cosmote GR
1288-7915 Customized CE1

Δες ποιο νουμερο αντιστοιχεί σε εσένα. Αν δεν ειναι κανενα απο τα παραπανω, γραψε μου εδω το νουμερο να σου πω πιο ftf έχεις.

YΓ:
Τελικά αυτο με το σηματακι του 4g στο status bar το εχει κανενας αλλος σε Z3 Compact με 6.0.1. ?

Βασίλης

@ madvinegar το νούμερο που έχω είναι 1288-5032 R5C

madvinegar

Εχεις κι εσυ την Customized GR.

1288-5032 Customized GR 23.5.A.0.570-R3D

Τα νουμερα που εδωσα πριν ηταν για το Z3 Compact D5803.
Αντιστοιχα για το Ζ3 D6603 είναι:

1288-5032 Customized GR
1289-4161 Vodafone GR
1289-3105 Cosmote GR
1288-7914 Customized CE1

Προς ενημέρωση: Τo CE1 σημαινει Central Europe 1.

Βασίλης

Ωραία σε ευχαριστώ.

Χρήστος

Καλημέρα παιδιά!! Εγώ έχω αυτή… 1288-5032 Customized GR τι σημαίνει δηλαδή ??
Αυτό με το 4G που λέει ο Βασίλης ισχύει.. Δείχνει τι σήμα πιάνεις στιγμιαία…
Πάντως με την 6.0.1 βλέπω ότι χρησιμοποιεί περισσότερη ραμ…

madvinegar

Για το 4g εγω το ανεφερα. Για να το εχεις κι εσυ σημαινει οτι οντως καποιο νεο feature του marshmallow θα ειναι.

Τα firmware εχουν καποιες ονομασιες αναλογα με την χωρα που ζεις και τον πάροχο σου.

Πχ το Cosmote GR σημαινει πως η συσκευη εχει ελληνικό firmware και πάροχος ειναι η Cosmote.
Η διαφορά του ανωτέρω με το Customized GR, ειναι οτι στην 1η περιπτωση το τηλεφωνο θα εχει και branding της cosmote (πχ θα αναγραφει cosmote στην Home Screen και θα εχει και καποια cosmote apps προεγκατεστημενα, τα οποία δεν υπάρχουν στο customized firmware.

Συνηθως οταν αγοράζεις το τηλεφωνο απο τα γνωστα μαγαζιά πχ Germanos ή Vodafone, το firmware της συσκευής έχει το ανάλογο branding του παρόχου.
Αν το πάρεις από τα no-name μαγαζιά, θα εχει το customized firmware.

Def

Γειά σάς επροχθες πέρασα το marshmallow 6.0.1 λοιπόν θα ξεκινήσω με τα προβλήματα του λογισμικού. 1ον το μενού τον εφαρμογών δεν γυρίζει όταν το έχεις το κινητό οριζόντια.2ον όταν γυρίσεις το κινητό δεν καταλαβαίνει την κίνηση του τηλεφώνου δηλαδή δεν καταλαβαίνει την αυτόματη περιστροφή. Πρέπει η Sony να το διορθώσει αυτό. Τα καλά ακόμα δεν τα έχω δει.

Νικος

Εχω το xperia z2.Σημερα εκανε ενημερωση στο android 6.Οπως ειδα ομως δεν εχει την λειτουργια ultra stamina εξοικονομηση μπαταριας.Ξερει καποιος φιλος κατι;Δεν βλεπω να το εχει.

Def

ολα καλα με το λογισμικο εκανα επιδιορθωση λογισμικου και ευτυχως εφτιαξε το τηλ.

Βασίλης

Θα το επαναφέρουν το stamina mode με νέα μικρή ενημέρωση.Αυτό είπαν από τη Sony .

Βασίλης Γ

Καλησπέρα παιδιά, έχω το z3c και έχω εδώ και δύο εβδομάδες το νέο λογισμικό. Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσο σας κρατάει η μπαταρία;

madvinegar

Μια χαρα κραταει εμενα. Πιστευω λιγο καλύτερα απ’ότι με το lollipop.

Βασίλης Γ

Δηλαδή πόσο;

madvinegar

Αν το χαζολογάω όλη μέρα (τονίζω όλη μέρα) δλδ facebook, instagram, youtube, viber, photo editing κτλπ, κρατάει μια μέρα σιγουρα και περισσευει κανενα 20%.

Αν το εχω με νορμάλ χρήση, ανετα βγαζει 2 μερες.

Και στις δυο περιπτωσεις μιλάω να είναι μονιμα ανοιχτο το wifi και το 4g (και να εναλλάσονται ανάλογα αν ειμαι εξω απο το σπιτι ή τη δουλειά).

Βασίλης Γ

Μια χαρά σ κρατάει. Εμένα δύσκολα με βγάζει μια μέρα…

madvinegar

Μολις μου ηρθε η αναβαθμιση σε 23.5.A.0.575.
Το πρωτο πραγμα που παρατηρησα ειναι οτι πλέον δεν βγάζει μόνιμα το σηματακι του 4g (ή 3g) πανω απο την ισχύ σήματος. To βγάζει μονο οταν οντως χρησιμοποιω 4g ή 4g.
Αρα μαλλον ηταν bug αυτο στην έκδοση .570

Stamina mode δεν εχει προστεθει. Λογικά θα έρθει σε αλλη αναβαθμιση.

Παντως το κινητο δειχνει πολύ γρηγορο, σταθερό και πιο smooth. Καλύτερα απο πριν. Σιγουρα καποια πραγματακια πρεπει να τα διορθωσαν.

kaber

Ωραία όλα αυτά που λέτε βρε παιδια όταν έκανα εγκατάσταση εγω το καινούριο λογισμικό μου έβγαλε πρόβλημα στο μικρόφωνο…. Είχε μια ρύθμιση στις κλήσης που έλεγε εξάλειψη θορύβου μικρόφωνου και κάτι άλλες ρυθμίσεις.. Αυτές ενσωματωθηκαν στο καινούργιο λογισμικό και από τότε στις κλήσεις ο άλλος με ακούει χάλια…..Η δεν μπορεί να με ακούσει καλά Τι μπορεί να είναι ??ενημερώνω,πριν την αναβάθμιση δεν είχα πρόβλημα, μετά την ενημέρωση έγινε…..please help me!!!!

Χριστίνα

Θέλω να πάρω το z2 αξίζει;

Βασίλης

Καλό κινητό με καλά χαρακτηριστικά κ καλά υλικά κατασκευής.Το έχει ένας ξάδερφος μ κ είναι απόλυτα ευχαριστημένος.Έκανε κ την καινούρια ενημέρωση κ το κινητό είναι μια χαρά!Είναι πλέον κ σχετικά φθηνό.Το μόνο θέμα που είναι πιο παλιό χρονολογικά.

ΑντώνηςΤ

Έχει λάβει κανείς το update για το Xperia Z2 Tablet? Αν ναι είναι αυτό με την έκδοση WiFi?

makis

Αν κάνω ενημέρωση χρειάζεται να κάνω clean install πρώτα ή δεν χρειάζεται; Επίσης είναι καλύτερη έκδοση .575 από .570; Η απόδοση και η μπαταρία είναι καλύτερη; Είμαι 5.1.1 τώρα.

madvinegar

Δεν χρειαζεται να κανεις clean install. Αν θες, καντο καλυτερα μεσω xperia companion.
Και ναι, η .575 ειναι καλύτερη απο την .570. Εχουν διορθωθεί καποια bugs.

Βασίλης Γ

Παιδιά εμένα η μπαταρία πέφτει πολύ γρήγορα, μπορείτε να μου προτείνετε κάτι;

ΑντώνηςΤ

Αν μου επιτρέπεις να σε πειράξω λίγο «Μην εξερευνάς τις νέες δυνατότητες ;)»

Γενικά όταν αλλάξει ένα λειτουργικό σύστημα οι χρήστες έχουν την τάση να το πειράζουν συνεχώς για να δουν τις νέες δυνατότητες, με αποτέλεσμα να «πέφτει» φαινομενικά η διάρκεια της μπαταρίας.

Όμως όλα είναι σχετικά, πια τα κινητά δεν είναι standby με μόνο ομιλία αλλά επηρεάζονται από
πολλές παραμέτρους.

Εάν κάνεις την ίδια χρήση, δες λίγο εάν έχει ανοιχτά αχρείαστα πράγματα (πχ GPS, NFC, φωτεινότητα etc).

Γενικά από την εμπειρία μου στο Z3 δεν έχω δει καμία διαφορά (εκτός από τις πρώτες ημέρες)

Βασίλης Γ

Απλά, με ελάχιστη χρήση πέφτει πάρα πολύ, γι αυτό το λέω!!

makis

Πόσο κρατάει η μπαταρία με 6.0.1; Πόσο διαρκεί με απλή, μέτρια και βαριά χρήση;

madvinegar

Απλή χρήση: 2 μέρες+
Μέτρια χρήση: 1μέρα και μισή περίπου+
Βαριά χρήση: Μία μέρα ή και λιγότερο αν εισαι μονιμα με 4g σε facebook, instagram κτλπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.