Miele Con@ctivity, Αυτοματισμός στην κουζίνα

Τεχνολογία δεν έχουν μόνο τα κινητά, οι τηλεοράσεις και οι υπολογιστές. Τεχνολογία έχουν και οι οικιακές συσκευές όπως οι κουζίνες, οι φούρνοι, τα ψυγεία και τα πλυντήρια. Η Miele, πρωτοπόρος στη δημιουργία lifestyle οικιακών συσκευών έχει αναπτύξει την τεχνολογία Con@ctivity με την οποία ο απορροφητήρας επικοινωνεί με τις κεραμικές εστίες τις κουζίνας και ρυθμίζει αυτόματα τους ανεμιστήρες του.

, Miele Con@ctivity, Αυτοματισμός στην κουζίνα

Θα έχει τύχει και σε εσάς όταν μαγειρεύεται να χρειαστεί να αυξομειώσετε την ένταση του απορροφητήρα. Στην αρχή δεν χρειάζεται ο απορροφητήρας, μετά που ξεκινάει να ψήνεται το φαγητό είναι απαραίτητη η λειτουργία του ενώ προς το τέλος του ψησίματος και πάλι πρέπει να κλείσει.

Όλα αυτά τα κάνει αυτόματα το σύστημα Miele Con@ctivity όπου απορροφητήρας και κεραμικές εστίες βρίσκονται σε επικοινωνία και αναλόγως με το πόσες από αυτές και σε ποια ένταση λειτουργούν, ρυθμίζεται αυτόματα και η λειτουργία του απορροφητήρα. Πάντα έχετε την δυνατότητα να παρέμβετε και εσείς στη χρήση του.

Το σύστημα Miele Con@ctivity μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κουζίνα Miele και τοποθετείται το έμπειρο προσωπικό της γερμανικής εταιρείας.

, Miele Con@ctivity, Αυτοματισμός στην κουζίνα

Συζήτηση στο Techblog forum για το Miele Con@ctivity.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear CES 2013 Gadgets White

Dacor Discovery IQ Controller, Έξυπνος φούρνος με Android [CES 2013]

Η αμερικάνικη εταιρεία Dacor Kitchen Studio δημιούργησε τον φούρνο Discovery IQ Controller με Android 4.0 Ice Cream Sandwich, οθόνη αφής 7 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή της Samsung χρονισμένο στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB για τις συνταγές σας και φυσικά Wi-Fi αλλά και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

White LG White

LG Klebio, Νέο σύστημα κλιματισμού με λειτουργία Έξυπνου Καθαρισμού

H LG Electronics ανακοινώνει τη διάθεση του Klebio, του νέου κλιματιστικού τεχνολογίας Inverter που σχεδιάστηκε ειδικά για το κλιματικό περιβάλλον της Ευρώπης. Το Klebio της LG απευθύνεται σε καταναλωτές συνειδητοποιημένους ως προς την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ενσωματώνει ένα προηγμένο σύστημα για τον αυτόματο και τακτικό καθαρισμό του κλιματιστικού, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η λειτουργία […]

White Dyson White

Dyson Core Separator, Τεχνολογία στο καθάρισμα

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα σωματίδια σκόνης και άλλοι μικροοργανισμοί συναντώνται μόνο στα χαλιά και τις μοκέτες. Γα το λόγο αυτό – στην Ελλάδα τουλάχιστον που κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες τα χαλιά απομακρύνονται και αποθηκεύονται – το σκούπισμα θεωρείται προαιρετικό. Πρόκειται όμως για μια λανθασμένη αντίληψη, καθώς σκόνη και βρομιά συγκεντρώνονται εξίσου στα δάπεδα […]