Ταινίες Blu-ray και HD DVD στα Public

, Ταινίες Blu-ray και HD DVD στα PublicΜερικές φορές εκπλήσομαι ευχάριστα όταν κάνω βόλτα στα καταστήματα ηλεκτρονικών. Και λέω μερικές φορές, γιατί πλέον τα περισσότερα καταστήματα-αλυσίδες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και μου είναι αδιάφορα. Όμως στην περίπτωση του Public στην Πλατεία Συντάγματος, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Στο επίπεδο με τις “μάυρες” συσκευές, δηλαδή τηλεοράσεις, dvd, βιντεοπροβολείς, υπάρχει σταντ αποκλειστικά με ταινίες High-Def. Όλο για Blu-ray και HD DVD λέμε και… δεν βλέπουμε. Όμως στα Public θα βρείτε αρκετές ταινίες και από τα δύο φορμά και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Προσοχή μόνο γιατί οι περισσότερες απο αυτές δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.