PublicPet: Ψήφο στην andrianoula

, PublicPet: Ψήφο στην andrianoulaΉθελα καιρό να το γράψω αυτό το post. Συγκεκριμένα το σκεφτόμουν από την προ-προηγούμενη Τρίτη 11 Δεκεμβρίου όταν έγινα PublicPet αργά το βράδυ. Λίγο νωρίτερα είχα δει το post του kbee για ένα διαγωνισμό που έπρεπε να μαζέψεις ηλεκτρονικές ψήφους. Δέχθηκα το “τσίμπημα” και αποφάσισα να αποκτήσω profile. Όπως και έγινε.

Επέλεξα username το techblogGR, έβαλα φωτό και ανέβασα το πρώτο post. Δεν έμεινα όμως εκεί, τοποθέτησα banner 468×60 στο footer και δημιούργησα στο Facebook το event vote for techblog.gr που απέκτησε 17 “φανατικούς” ψηφοφόρους. Δεν θέλησα να στείλω “spam” mail σε φίλους και συνεργάτες, ούτε να ακούσω τις κραυγές για scriptάκια με proxy. Το μόνο που έκανα και ναι το παραδέχομαι, είναι να ετοιμάσω μέσα σε μια ώρα 20 new email accounts και να αποκτήσω για μερικές ώρες +100 ψήφους.

Δεν έμαθα το τελικό αποτέλεσμα για το techblogGR, αυτό που ξέρω είναι ότι λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες είχαμε περίπου 500 (καθαρές) ψήφους.

Αργά το βράδυ χθες ανακοινώθηκαν τα 10 PublicPets που πέρασαν στην τελική φάση και “ικετεύουν” για την ψήφο σας για να φτάσουν στην κορυφή. Από αυτή τη στιγμή και έως τα μεσάνυχτα 31 Δεκεμβρίου 2007 μπορείτε να επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα www.publicpet.gr/Pets.asp και επιλέξτε το PublicPet που θα κερδίσει (κάθε μέρα ψηφίζετε μια φορά).

Εμείς εδώ στο techblog.gr στηρίζουμε την υποψηφιότητα της andrianoula γιατι είναι η μόνη που έχει επιλέξει για δώρο το πακέτο με το Blu-ray και την Full HD τηλεόραση. Μας αρέσει πολύ… η επιλογή της!

Και μερικά στατιστικά στοιχεία…
Αν έκανα σωστά την πρόσθεση, συνολικά συμμετείχαν 5591 χρήστες οι οποίοι επέλεξαν ανάμεσα σε 20 διαφορετικά δώρα και πακέτα δώρων από τη λίστα.

Οι περισσότεροι (858) επέλεξαν το Sony Vaio VGN AR 51J με Blu-ray drive, δεύτερη επιλογή η δώρο-επιταγή των 600 ευρώ (768) και τρίτη ένα μαύρο MacBook Core2Duo 2,16Ghz (596).

Το πακέτο με το PS3, το PSP και το Wii το επιλέξαμε εμείς και άλλα 307 pets. Τις λιγότερες προτιμήσεις συγκέντρωσαν τα βιβλία και τα DVD, από 28 ψήφους αντίστοιχα. Καλά το σκεφτήκατε εκεί στο Public και βάλατε τα βιβλία στον “τελευταίο”.

Από αυτούς που πέρασαν στην τελική δεκάδα οι 6 έχουν επιλέξει για δώρο το Sony VAIO, δύο το HP Pavilion, και δυο από ένα πακέτο home cinema (ο ένας με DVD-old skool- και η andrianoula με Blu-ray).

Δείτε επίσης:
> Έναρξη δοκιμαστικής χρήσης SmartEyes στην Αθήνα
> Οι τηλεοράσεις Pioneer Kuro σε επιλεγμένα καταστήματα
> Έξι συμβουλές για καλύτερη βιντεοσκόπηση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nmpardakis

οκ μόλις έδωσα μία ψήφο!

Παύλος

allh mia..

kbee

Εγώ τις πρώτες 3 μέρες είχα φάει ΤΡΕΛΟ κόλλημα! ΣΠΑΜάρα τους πάντες και τα πάντα, φίλους, φόρουμς, mailing lists που είχα πρόσβαση κτλ… Ήμουν στην πρώτη πεντάδα! Αλλά μετά βαρέθηκα και τα παράτησα, αλλά καθόλου άσχημα! Έκλεισα με πάνω από 800-900 ψήφους!

dit

D.Ι.t == Department of Informatics and Telecommunications. Κοιτάξτε εδώ https://di.forum.sokosnet.com/viewtopic.php?t=188 για περισσότερες πληροφορίες.

Serpatinas

Εγώ θα ζητήσω την βοήθειά σας και με την υπόσχεση ότι εάν κερδίζω θα καταστρέψω το παλιό μου laptop. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε παρακάτω:

https://www.help-me-destroy-my-laptop.com

lefteris

pezi kanas paromios diagonismos?

mary

ti doro kerdise telika? to modelo apo ola ta ZEN?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.