Vivodi: 3 μήνες “ενόχληση” με επιστολές και τηλεφωνήματα… Priceless!

, Vivodi: 3 μήνες “ενόχληση” με επιστολές και τηλεφωνήματα… Priceless!14 Ιουνίου 2007 παρέδωσα τα απαραίτητα έγγραφα σε courrier της Speedex για αίτηση σύνδεσης στο πακέτο Telephonet+ της Vivodi (σταθερή τηλεφωνία και ίντερνετ χωρίς πάγιο ΟΤΕ). Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκινάει μια απίστευτη όσο και αληθινή ιστορία.

Μετά την πάροδο περίπου 10 εργάσιμων ημερών δέχθηκα την πρώτη επιστολή της Vivodi με το ταχυδρομείο. Αυτή ανέφερε ότι η εταιρεία κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να ενεργοποιήσει το συντομότερο τη γραμμή μου, σημειωτέον ότι το διαμέρισμα για το οποίο έκανα την αίτηση, δεν είχε προηγούμενος καθόλου γραμμή ΟΤΕ και όπως με ενημέρωσαν οι γλυκύτατες πλην άσχετες με το αντικείμενο νεαρές σε ηλικία κοπελίτσες της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών, αυτό θα διευκόλυνε τη διαδικασία ενεργοποίηση.

Για να μην σας κουράζω να σας πω ότι από τις 14 Ιουνίου 2007 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου 2007 που είχα τελικά την πρώτη συνάντηση με τεχνικό της Vivodi στο διαμέρισμά μου, είχα δεχθεί 6 επιστολές που με καθησύχαζαν ότι όλα πάνε καλά και κάνουν ότι μπορούν και ένα ή δύο τηλεφωνήματα από “γλυκύτατες πλην άσχετες με το αντικείμενο νεαρές σε ηλικία κοπελίτσες της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών”.

Ούτε μια εβδομάδα πριν έρθουν οι τεχνικοί, έστειλα με fax στη Vivodi αίτημα για διακοπή της αίτησης σύνδεσης της υπηρεσίας Telephonet+ μην αντέχοντας άλλο να περιμένω πότε θα δεήσει OTE και Vivodi. Την επόμενη ημέρα με πήραν τηλέφωνο στο κινητό και μου είπαν ότι όλο τον Αύγουστο με έψαχναν στο τηλέφωνο για να έρθουν να κάνουν τη σύνδεση και δεν με έβρισκαν κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Καλοπροαίρετος εγώ την ίδια κιόλας ημέρα έστειλα νέο fax σύμφωνα με υπόδειξη της Vivodi για άρση του αιτήματος διακοπής της αίτησης σύνδεσης και όντως μετά από 2-3 ημέρες με ξαναπήραν τηλέφωνο και κλείσαμε το ραντεβού με τους τεχνικούς για να πραγματοποιήσουν την σύνδεση του Telephonet+.

Τελικά στις 16 Σεπτεμβρίου, τρεις ολόκληρους μήνες μετά την ημέρα αποστολής της αίτησης κατέφτασαν δυο outsource τεχνικοί της εταιρείας με τον εξοπλισμό και το βαλιτσάκι του Μπομπ του Μάστορα. Αφού τους καλημέρισα άρχισαν να ψάχνουν κάποιο box του OTE το οποίο τελικά δε βρήκαν όπως έγραψαν και στο χαρτί με τις βλάβες που μου άφησαν.

Η διαδικασία της σύνδεσης όπως καταλαβαίνετε είχε παγώσει και έφταιγε για αυτό ο ΟΤΕ όπως που είπαν οι δύο outsource τεχνικοί της Vivodi. Θέλησαν μάλιστα να μου παραδώσουν και τον εξοπλισμό κάτι φυσικά που δεν δέχθηκα γιατί αισθάνθηκα ότι με αυτό τον τρόπο ήθελαν ολοκληρωτικά να με δεσμεύσουν έως ότου και αν πραγματοποιούσαν τη σύνδεση.

Μετά από δυο ημέρες ξαναέστειλα (3η φορά fax) με οριστικό αίτημα διακοπής της αίτησης σύνδεσης. Μετά από δύο ημέρες το κινητό ξαναχτυπάει και μια κυρία μου είπε να τις δώσω έναν αριθμό σταθερού τηλεφώνου στην περιοχή για να προχωρήσει η διόρθωση του προβλήματος. Αν έχετε κάνει αίτηση για διαμέρισμα που δεν έχει γραμμή ΟΤΕ θα ξέρετε και εσείς ότι από την ημέρα της αίτησης (3 μήνες πριν) είχα δηλώσει τηλεφωνικό αριθμό και μάλιστα στην ίδια πολυκατοικία.

Ενημέρωσα την κυρία στο τηλέφωνο ότι έχω στείλει με fax αίτηση για διακοπή, έψαξε για λίγο εκεί στο γραφείο της, μου είπε ότι τη βρήκε και κλείσαμε το τηλέφωνο.

Ας κάνουμε τώρα τη σούμα:
Τηλεφωνήματα στο 13880 για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες πριν κάνω τη σύνδεση: 3 ευρώ
Αποστολή τριών fax με φωτοτυπία της ταυτότητας, από βιβλιοπωλείο: 3 ευρώ
Ενόχληση από τις αλλεπάλληλες επιστολές και τα τηλεφωνήματα: Ανεκτίμητη (priceless)!!!

Καλή σας ημέρα…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cghera

Σχετικά με το θέμα των κλήσεων στο κινητό, πιστευω και από προσωπική εμπειρία οτι κάποιοι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν πρόβλημα με τα κινητά και δη της Vodafone. Μου έχει τύχει να με καλούν απο αντιπροσωπεία αυτοκινήτου για το σέρβις μου και να μην χτυπά το κινητό μου. Επίσης μου έχει τύχει να μιλάω στο σταθερό και να ζητώ να με καλέσουν στο κινητό επίτηδες από άλλη γραμμή και να μην χτυπάει! Αυτό σαν παρένθεση.
Σχετικά με την βιβόντι welcome το Greece

tasosvel

Ηθελα κι εγω να βαλω vivodi μιας και εχει μια πολυ καλη φοιτητικη προσφορα και η dsl που εχω τωρα ληγει σε κανενα μηνα :)Λες να την αποφυγω καλυτερα ε; δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχουν τοσο μεγαλες καθυστερησεις τοσο η vivodi οσο και αλλες εταιρειες !! Δεν το καταλαβαινουν οτι χανουν πελατες;

John Karakatsanis

Καλά, η εξυπηρέτηση πελατών και η γενικότερη οργάνωση της Vivodi είναι για τα πανηγύρια! Πέρυσι που ήθελα να πάω από Vivodi ΑΡΥΣ σε shared LLU έκαναν 2 μήνες για την ενεργοποίηση και αυτό αφού τους πλάκωσα στις καταγγελίες και στις επιστολές στα περιοδικά.

Φέτος έκανα αίτηση τέλη Ιουλίου για το telefonet+, 35 εργάσιμες μου λένε, 2 μήνες πέρασαν ακόμα τίποτα. Ξανά καταγγελία και ευτυχώς κινήθηκαν.. Ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές διαδικασίες και είμαι στο στάδιο μεταφοράς του αριθμού μου από τον ΟΤΕ στη Vivodi, σε 10 μέρες όπως μου είπαν θα ΄μαι ΟΚ.

John Karakatsanis

Πέρυσι είχα κάνει καταγγελία στην ΕΕΤΤ, δημοσίευσα posts για το θέμα στο blog μου (JohnKarakatsanis.gr), το adslgr.com και έστειλα και επιστολές στα περιοδικά (το θέμα μου δημοσιεύτηκε στο RAM και το Computer Για Όλους).

Φέτος αν έβλεπα ότι θα καθυστερούσαν κι άλλο, εκτός από την ΕΕΤΤ, θα προχωρούσα σε καταγγελία στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στο Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών κλπ.

ifi

vivodi & cable tv Λόγω προσφοράς που είχαν αρχές του 2007 με απεριόριστες κλήσεις δωρεάν Internet με καλή ταχύτητα και όλα αυτά με 35 ευρώ μέχρι 31/12/07 αποφάσισα να κάνω την σχετική αίτηση γύρω στις 20 Μαρτίου 2007. Γύρω στις 12 Ιουνίου 2007 και μετά από πολλές ενοχλήσεις μου μας έφεραν τον αποδικωποιητή. Από την πρώτη στιγμή είδαμε μαζί με τον τεχνικό ότι έκανε “flickering” στην οθόνη αλλά μας είπε ότι πρέπει να φταίει το καλώδιο που είχαμε.Πήραμε το καλώδιο δοκιμάσαμε αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Τους ενημέρωσα άμεσα και μου είπαν να στείλουμε τον αποδικωποιητή να δουν μήπως έχει κάποιο πρόβλήμα. Ενα μήνα μετά και μετά από δική μου ενόχληση ,μου είπαν ότι δεν το είχαν δει ακόμη αλλά θα το έβλεπαν ,άμεσα. Μετά από μερικές μέρες μου τον στέλνουν πίσω χωρίς κανένα σημείωμα που να αναφέρει αν ελέγχθη- κε αν είχε ή δεν είχε πρόβλημα. Πάλι το ίδιο αποτέλεσμα !!!! Τους λέω να στείλουν τεχνικό να δει τι γίνεται και μου λένε ότι θα πληρώσω την επίσκεψη κάτι που δεν δέχθηκα . Ζήτησα να με γυρίσουν στο προηγούμενο πρόγραμμα που ήμουν με 29 ευρώ τον μήνα αλλά το είχαν αλλάξει και είχε 35 ευρώ ,οπότε έμεινα σε… Συνέχεια »

exoaptonkyklo

ΠΑΡΤΕ ΠΟΔΙ ΑΠ ΤΗ VIVODI ! Ειναι εξωφρενικο! Η Vivodi εχει πλεον υποχρεωσει το προσωπικο της που απαντα στο 13880 (τηλ εξυπηρετησης πελατων) να μην αναφερουν το ονομα τους με κανεναν τροπο και σε κανεναν!!!! Η απαντηση τους οταν τους ρωτας “με ποιον μιλω παρακαλω” ειναι “θεση 101,2,3” κοκ. Οι ξεφτιλες ειναι τοσα τα προβληματα και τα παραπονα που εχουν απο τα θυματα πελατες τους ,που τωρα πια δεν εχουν ουτε το θαρρος να σου πουν ουτε καν το ονομα τους ! Αν αυτο θεωρουν οτι ειναι σερβις, ειναι πολυ γελασμενοι και θα το καταλαβουν πολυ συντομα. Οι ρεζιλιδες! Διαβαστε τωρα και την προσωπικη μου περιπετεια (email που αναγκαστηκα να τους στειλω μετα απο αμετρητα τηλεφωνα διχως αποτελεσμα) για να παρετε μια -πολυ μικρη σας διαβεβαιω- γευση… Κυριοι, την 31/03/08 ελαβα λογαριασμο (αρ.τηλ 21049*****) με προηγουμενο υπολοιπο 49.68 ευρω. Την ιδια μερα σε καταστημα της eurobank σας κατεθεσα το ακριβες ποσο. Στις 26/05/08 λαμβανω ειδοποιηση προσωρινης διακοπης της συνδεσης μου για το δηθεν ανεξοφλητο ποσο.Τηλεφωνω αμεσως στο 13880 και η ΑΝΩΝΥΜΗ θεση 113 μου ζητα να σας στειλω με φαξ την αποδειξη της τραπεζας ,ως ΔΕΝ ειχα καμμια υποχρεωση να πραξω αφου η μη ενημερωση της εταιριας σας ,θα επρεπε… Συνέχεια »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕΙΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΧΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠ’ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ! ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ(!!!) ΝΑΙ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ TRIPLE PLAY (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥ! ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ!). ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ! (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ;)ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΥΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΟΓΧΟ, ΛΕΕΙ! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΩ CONNX TALK), ΝΑ ΔΩ ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΟΥΝ! ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!!! ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ. Α! ΡΕ ΜΗΛΙΩΚΑ, ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΟΥ: “ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ”. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΑΣ ΕΙΝΑΙ… Συνέχεια »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Συγχωρήστε με για τα κεφαλαία. Αυτό που δεν ανέφερα πρίν είναι ότι το τηλεφώνημα που δέχθηκα ήταν από την VIVODI η οποία προφανώς αποφάσισε να σκαντζάρει την ανύπαρκτη γραμμή από την ON TELECOMS. Φυσικά η ευγενέστατη telemarketer (τη δουλειά της κάνει η κοπέλλα), με διαβεβαίωσε ότι υπάρχει δίκτυο και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! Φυσικά στην περιοχή μου, το Μενίδι, και η ΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΟ!!! Τώρα εγώ είμαι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνω, ή ζω σε λάθος εποχή;

xiii

Σημερα 31 εργασιμες ημερες απο την υπογραφη του συμβολαιου στην VIVODI μου βαλανε το internet .Περιοχη κολωνος και εκτος απο αυτο τρεις φορες τουσ πηρα τηλεφωνω και το σηκωσαν κατευθειαν σε διαφορετικες ωρες ! μαλλον παω να παιξω κανα τζοκερ!

Stathis

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.Γιατι μια απο τα ιδια επαθα+εγω.Πηρα τηλ.να κανω την αιτηση στην VIVODI,με ρωτησαν το νουμερο μου(το σταθερο)+μου ειπαν οτι αυτη η γραμμη παει μεχρι 2048 ταχυτητα.Ειπα ok,να προχωρησει η αιτηση.Μου την εστειλαν(μαζι με το router)με courier,την υπεγραψα και την ξαναεστειλα.Μετα απο καποιες μερες,μου εστειλαν κωδικο με sms +μετα αpχισε η ταλαιπωρια.Tηλεφωνα στην εξuπ.πελατων +και αναμονη με τις ωρες.Δυο πρωινα δεν πηγα στη δουλεια για να περιμενω ταχα τους τεχνικους,οι οποιοι τηλεφωνικως μου ειπαν οτι ειχαν ερθει τελικα ενα πρωι και δεν εντοπισαν καποια βλαβη και να επιμεινω στην τεχνικη υποστηριξη.(παιξανε να νευρα μου να περιμενω στην αναμονη),ωσπου 55 μερες εστειλα φαξ που απαιτουσα τα χρηματα που ειχα δωσει για το ρουτερ πισω.και μου ειπαν να παω τον εξοπλισμο σε ενα καταστημα πλαισιο και φυσικα να αγορασω κατι απο εκει και οχι να μου δωσουν μετρητα,περιπου 100 ευρω.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ INTERNET EINAI TOY ΓΕΙΤΟΝΑ.

vet

Φιλοι μου καλοι γεια σας..εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι η vivodi ειναι απο τις πιο αξιοπιστες εταιρειες..εκανα αιτηση για να συνδεθω στο telefonet+ με 19.90 τον μηνα.να σημειωσω εδω οτι αυτη η τιμη με ολα αυτα που παρεχει ειναι η χαμηλοτερη τιμη της αγορας επειτα απο ερευνα που εχω κανει.μετα απο ενα μηνα μεταφερθηκε η γραμμη μου απο τον οτε στη vivodi και απο τοτε δεν εχω κανενα προβλημα.το τηλεφωνο μου λειτουργει κανονικοτατα και η ταχυτητα στο ιντερνετ ειναι πολυ γρηγορη..επισης θα ηθελα να αναφερω σε αυτο το σημειο οτι η τεχνικη υπηρεσια της vivodi με εξυπηρετει αμεσως και ειναι χωρις χρεωση.το τηλεφωνο ξεκιναει απο 800 και ειναι και χωρις χρεωση.εγω λοιπον αυτο που εχω να πω ειναι οτι την vivodi δεν θα την αλλαζα με καμια αλλη εταιρεια..και φυσικα ολοι πρεπει να φυγουν απο τον οτε..δεν αξιζει φιλοι μου να πληρωνουμε κατι που δεν μας προσφερει τιποτα..vivodi εισαι τρελα…

Nikos

Τελικά τι καρκίνωμα είναι αυτό ρε παίδια ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop mouth Workshop

1st Techblog Workshop, Δοκιμάσαμε το HTC Hero

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε το 1o Techblog Workshop, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας. Στο κάλεσμα για να δούμε από κοντά το αναμενόμενο HTC Hero ανταποκρίθηκαν 7 φίλοι της τεχνολογίας και του Techblog. Συζητήσαμε για τα λειτουργικά συστήματα των κινητών, επιλέξαμε στρατόπεδο και η κουβέντα άναψε. Το Hero άρεσε σε όλους, βρήκαν πολύ όμορφο τον […]

Business On Telecoms Vivodi

On Telecoms, Εξαγοράζει το 100% της Vivodi Telecom

Με βασικό άξονα τη στρατηγική δημιουργίας ισχυρότερων παικτών στην εγχώρια αγορά των τηλεπικοινωνιών, υπεγράφη η συμφωνία εξαγοράς του 100% της Vivodi Telecom από την Οn Telecoms. Στo πλαίσιο αυτό η Οn Telecoms αποφάσισε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά 50 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά με παραίτηση των παλαιών μετόχων. Η αύξηση θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου […]

Μικρά νέα EETT Internet Vivodi

Διοικητικά πρόστιμα στη VIVODI για θέματα προεπιλογής φορέα

Αναρωτιέμαι αν συμβαίνουν ακόμα αυτά τα πράγματα; Κάποιοι εναλλακτικοί πάροχοι τηλεπικοινωνιών να προχωρούν σε αυθαίρετες ενεργοποιήσεις προεπιλογής φορέα χωρίς την απαιτούμενη συγκατάθεση των καταναλωτών. Δηλαδή στα καλά του καθουμένου να σου αλλάζουν εταιρεία τηλεφωνίας και ίντερνετ χωρίς να το έχεις ζητήσει. Και όμως φαίνεται ότι ακόμα συμβαίνουν…

Internet Vivodi

Vivodi, Αναβαθμίζει τις ταχύτητες ADSL

Η Vivodi Telecom, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτιστοποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, πραγματοποιεί αναβάθμιση των ADSL ταχυτήτων πρόσβασης των πελατών της, σε ταχύτητα έως 24/1Mbps, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι οικιακοί πελάτες που συνδέονται απευθείας στο δίκτυο της Vivodi θα έχουν αυτόματη αναβάθμιση έως τα 24Μbps με μοναδικές τιμές που ξεκινάνε […]