11ο Techblog Workshop, Θα δούμε το Sony Ericsson XPERIA Arc

Έκτακτο Techblog Workshop με πρώτη αποκλειστική εμφάνιση του Sony Ericsson XPERIA Arc στη χώρα μας. Μόλις μια εβδομάδα μετά την επίσημη παρουσίαση του, το Techblog εξασφάλισε το μοναδικό XPERIA Arc με Android 2.3 που βρίσκεται στη χώρα μας και έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 19:30 στο 11o Techblog Workshop.

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιανουαρίου στις 19:30, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.
Σας περιμένω όλους.

Παιδιά το καταλαβαίνω ότι σας αιφνιδιάζω μιας και η ανακοίνωση για το αυριανό Workshop βγαίνει σήμερα Τρίτη αλλά το κινητό βρέθηκε σήμερα στα χέρια μου και θα το κρατήσω για δύο μόλις 24ωρα…

11ο Techblog Workshop
Πότε: Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011, 19:30 με 23:00 το βράδυ
Που: Mish Mash, Βουτάδων 50 – Γκάζι/ Αθήνα (Στάση Μετρό Κεραμικός)
Δείτε το στο χάρτη: https://goo.gl/DYFYl
Κόστος συμμετοχής: 0

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από προηγούμενα Worskhop εδώ.

, 11ο Techblog Workshop, Θα δούμε το Sony Ericsson XPERIA Arc
, 11ο Techblog Workshop, Θα δούμε το Sony Ericsson XPERIA Arc

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tsamo

Τι μας κάνεις τώρα !!! Μόλις γύρισα στο ΤΕΙ μου !!! Τελος Πάντων … Απ’ότι φαίνεται θα πρέπει να περιμένω για ν’ακούσω τισ εντυπώσεις !!!

Αντωνης

Φενετε πολυ ομορφο.ξερει κανεις ποτε 8α βγει και ποσο περιπου θα εχει ?

tsamo

@Αντωνης Απ’οτι έχω ακούσει θα βγει κατά τον Μάρτιο και θα κοστίζει γύρω στα 550 ευρώ .

nikostama

hands on δικο σου θα δουμε???:D

xristos

τέλειο..πολύ καλά specs και πιστεύω οτι είναι η τέλεια επιλογή. διπλοπύρηνος επεξεργαστής και 1gb ram πιστεύω οτι είναι τελείως αχρείαστα σε κινητό και κατασκοτώνουν την μπαταρία

Αντώνης

OK ειναι πολυ ωραιο…και πολυ γρηγορο και μπλα μπλα αλλα οταν το αγορασω θα εχω υποστηρηξη? λογικα ολα τα high end ανδροιτ κινητα που βγαινουν με 2,3 θα ειναι αναβαθμισιμα σε 3,0..αλλα οπως φλεπω με το Χ10 (OMG) ε μην το παρουμε(ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΙΔΕΡΟ) και να περοιμενουμε 1,5 χρονο για μια αναβαθμιση..

tsamo

@Αντώνης συμφωνώ με όσα λες και έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου για την αναβάθμιση . Βέβαια η SE υποστηρίζει ότι η υποστήριξη στο Xperia Arc θα είναι καλύτερη και γρηγορότερη (Μακάρι !!!). Μένει τώρα να δούμε μετά απο πόσο καιρό θα φέρει στο Arc το 2.4(Ice Cream) που θα βγει κοντά στα μέσα του Μάη …

ManosXperia

το hands on ποτε θα ανεβει στο youtube?

DJTaurus

Κωστα μετα την world wide αποκλειστηκοτητα του ps phone τωρα μας φαιρνεις και το arc….εχεις ακρες με se :)…..κατα την αποψη μου 600 ευρω για μονοπυρηνο ειναι πολλα και ας εχει το ”bravia display” οταν το εξισου μονπυρηνο και ομορφο Black θα κοστιζει περι τα 500 ευρω με Nova Display που υποστηριζουν οτι ειναι ανωτερο του samoled και Retina.

tom

ti tha doume? enoo mono xperia arc? arkei telio einai etsi ki allios krima pou meno proastia allios tha erxomoun

Gabriel Pal

@tsamo
Η επόμενη έκδοση θα είναι η 3.0 (Honeycomb).

Nikos

@DJTaurus το΄πα και σε αλλο thread στον cVlachaki οτι τα 600 και ΄γω τα θεωρω πολλα, και κοντα στο 500αρι το βλεπω και απαντηση δεν πηρα. Θελω να δω ποιος θα τα δωσει αυτα τα λεφτα αν οντως βγηκε εκει για να το παρει?

Panagiotis

H έκδοση 3.0 είναι μόνο για tablets και όχι για smartphones.

Gabriel Pal

@Panagiotis
Το Honeycomb θα είναι η έκδοση 2.4 τελικά όχι η 3.0;

Ben

Android 3.0 = Honeycomb
Android 2.4 = Ice Cream Sandwich

Και για όσους ανυπομονείτε για hands-on:
https://www.youtube.com/watch?v=iFldMC_2dgI

Fadasma

@Ben αν το Honeycomb είναι το 3.0 τότε το Icecream θα είναι το 3.x

tsamo

Παιδιά επειδή έχουμε βγει λίγο εκτός θέματος και για να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση , Το Honeycomb (3.0) είναι η έκδοση του Android για τις tablets . Σύμφωνα με τη Google το Honeycomb πράγματι μπορεί να χρησιμοποιειθεί και σε smartphones αλλά όχι αυτούσιο . Αυτό σημαίνει ότι η έκδοση που θα ανακοινωθεί το Μάιο , η Ice Cream Sandwich (2.4) , θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του gingerbread (2.3) που θα εμπεριέχει και στοιχεία που εμφανίστηκαν αρχικά στο Honeycomb . Και σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα είναι 3.χ αλλά 2.4 .

Ovios

πολύ ωραίο κινητό, οθόνη που τα σπάει, φωτογραφική με υποστήριξη από sony, τέλειο 2,3 android super αλλά 512 RAM epic FAIL μόνο για αυτό είναι αρνητικό να το πάρω έχω το Desire και έχω πρόβλημα ποίο παιχνίδι να σβήσω για να περάσω το επόμενο δεν θα δώσω ένα μηνιάτικο για να έχω το ίδιο πρόβλημα…
Έλεος χάθηκε να έβαζαν έστω ένα 1GB….

Tpc

Τι ηλικια πρεπει να εχει καποιος για να ερθει σε ενα workshop?

Kostas

Ωραιότατο το workshop!

Πολύ καλό το κινητό, λειτουργικότατο αν και κομμάτι προπαραγωγής!
Ένα προβληματάκι με το led(?) flash που λειτουργούσε όποτε ήθελε.
Yπερβολικός ζήλος για rendering των σελίδων στον browser.
Τελευταία έκδοση android(2.3) σε κινητό SE, απίστευτο! 😛

Αναμένουμε αντίστοιχο post με φωτογραφίες και βίντεο από την συνάντηση!

Giwrgos

Polu kalo to workshop..Perasame wraia to xrono mas!!
To ARC fwna3e parwn kai me entupwsiase me to apisteuta lepto design tou, th polu kalh o8onh tou kai thn apokrish ths 2,3 pou an kai dikomastikh htan anta3ia twn peristasewn..
H Sony deixnei ta dontia ths se Samsung kai HTC..
To kalutero sto kinhto htan to design…
An er8ei sta 500 eurw einai mia polu kalh protash kai de fovatai kanena ap ta shmerina smartphones!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!