17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

Απόψε στις 16:00 το μεσημέρι ελάτε να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στo κέντρο της Αθήνας και να δοκιμάσουμε 4G smartphones στο 17ο Techblog Workshop με ταχύτητες 4G από την Cosmote. Μαζί μας θα έχουμε μπόλικα Galaxy S4, HTC One, Xperia Z και Optimus F5 για να λύσουμε όλες μας τις απορίες. Η προσέλευση αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη καταφέραμε όμως να εξασφαλίσουμε κάποιες λίγες προσκλήσεις ακόμα για όλους εσάς της τελευταίας στιγμής!

Update: Κυριακή 9 Ιουνίου 20:30.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή σας και την όμορφη παρέα που δημιουργήσαμε. Τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας. Συγχαρητήρια στους νικητές που κέρδισαν τα HTC One, Xperia Z, Galaxy S4 και Optimus F5. Ευχαριστούμε την COSMOTE για τα δώρα αλλά και τα κινητά που διέθεσε για να παίζουμε!

Ετοιμαστείτε για νέο Techblog Workshop αυτή τη φορά με…………! Τις επόμενες ημέρες όλες οι λεπτομέρειες. Μην το χάσει κανείς! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Ακολουθούν κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τη σημερινή συγκέντρωση. Σύντομα θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και βίντεο!

17ο Techblog Workshop, 17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

17ο Techblog Workshop, 17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

17ο Techblog Workshop, 17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

Last minute
• Δηλώστε συμμετοχή στο event αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω και παράλληλα στείλτε μας ένα email στο techblogGR @ gmail.com αναφέροντας το όνομα και το επώνυμό σας. Σύντομα θα λάβετε από εμάς απάντηση με την επιβεβαίωση ότι θα σας περιμένουμε την Κυριακή στο event! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας 🙂

17ο Techblog Workshop με ταχύτητες 4G από την Cosmote
• Πότε: Σήμερα Κυριακή 9 Ιουνίου, 16:00-19:00
• Που: Ξενοδοχείο Fresh
– Σοφοκλέους 26, Αθήνα (Χάρτης) – Εξυπηρετεί στάση Μετρό Μοναστηράκι ή Ομόνοια
• Πόσο: 0

Δείτε εδώ πως έχουμε περάσει σε προηγούμενα Techblog Workshop Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Techblog Workshop, η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας

Τα λέμε από κοντά!

17ο Techblog Workshop, 17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

17ο Techblog Workshop, 17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

17ο Techblog Workshop, 17ο Techblog Workshop, Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας [updated]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geohot

Γιατι να μη μενω Αθηηηηνααααα;;;

Αποστόλης Ρόδος

Ναι… πολύ κρίμα που είμαστε μακριά. Καλά να περάσετε παιδιά.

thanos

αν υπάρχει θέση ενδιαφερομαι

aris

θα περάσουμε υπέροχα:)

Νιο

Δεν ξερω γιατι αλλα σημερα ονειρευτηκα ενα HTC one οτι χαριζαν στον αδερφο μου. Κ του ελεγα φερτο σε μενα ρε. Τι να το κανεις εσυ? Πας πρωτη γυμνασιου.

Timotheos

χαχαχααχα!!!! Ωραίος ο Nio!!!

zak91

Ετοιμαζομαι και ξεκιναω σε κανα μισάωρο!!! 4 θα είμαι εκει!!

Nikos Athina

Υπάρχει θέση τελευταία στιγμή;

kostas

Νομίζω πως στην φωτογραφία υπάρχει ένα USB καλώδιο της Nokia [πάνω αριστερά, κοντά στο F5 και το one (το one απ’την αριστερη πλευρα)] ???

kkalog

μόνο αndroid συσκευές υποστηρίζουν 4G στην Ελλάδα;

Georgesot

Kwsta prolavainw?? Ki egw endiaferomai

OREZTIZ

γιατί να μην είμαι και εγώ εκεί ??? ελπίζω να περνάτε καλά αυτή τη μια ώρα που είστε εκεί μέχρι στιγμής 🙂 περιμένω αύριο να δω τις φωτογραφίες !!!!!

aris

παιδιά οποίος ήταν σήμερα στο workshop και έχει Facebook ας με κάνει αντ:)

https://www.facebook.com/aris.wesleyy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!