1ο Techblog Workshop στην Πάτρα, Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Είναι γεγονός! Το event που περίμεναν όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας από την Πελοπόννησο! Πρώτη μεγάλη συνάντηση του Techblog στην Πάτρα, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο Tag cafe στο κέντρο της πόλης, με τα καλύτερα smartphones, τα περισσότερα gadgets και διάθεση για νέες γνωριμίες και συζήτηση για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της.

1ο Techblog Workshop στην Πάτρα
• Πότε: Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, 15:00-18:00
• Που: Tag cafe, Αγίου Ανδρέου 127 (χάρτης)

Για όλους τους φίλους του Techblog εξασφαλίσαμε προνομιακές τιμές με όλους τους καφέδες στα 2 ευρώ και πακέτο μπύρα draft (500 ml) με σάντουιτς στα 5 ευρώ.

Εκδρομή Techblog από Αθήνα για Πάτρα
Όσοι φίλοι θέλετε να ξεκινήσετε μαζί μας από Αθήνα το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και να συνδιάσετε το Workshop με εκδρομή-Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, επικοινωνήστε μαζί μας στο techblogGR@gmail.com.
Θα μετακινηθούμε με τα αυτοκίνητά μας και θα κοιμηθούμε Σάββατο βράδυ στην Πάτρα σε ξενοδοχείο που κανονίζουμε αυτές τις μέρες με τιμή περίπου 50-60 ευρώ τα δύο άτομα σε δίκλινο με πρωϊνό (φυσικά μπορείτε να κανονίσετε να κοιμηθείτε όπου θέλετε). Στα έξοδα θα πρέπει να υπολογίσετε αυτά της μετακίνησης (βενζίνη-διόδια), του ύπνου (ένα βράδυ) το φαγητό και το ποτό σας το Σάββατο το βράδυ, “Πάτρα by night”! Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο techblogGR@gmail.com.

Το event διοργανώνεται από το Techlounge.gr. Σας περιμένουμε όλους!

1ο Techblog Cafe Πάτρα, 1ο Techblog Workshop στην Πάτρα, Κυριακή 12 Οκτωβρίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
βαγγος

Το περιμενα πος και πος 99% θα ειμαι εκει.

Αντρέας

Δεν υπάρχει θέμα ηλικίας; Έτσι δεν είναι;
Εφόσον δεν υπάρχει θα είμαι εκεί

Nikos

Επιτέλους και στην Πάτρα!!θα είμαι εκεί!

Σπυρος

Ωλεεεε!!!
3-6 κιολας η ωρα?Σουπερ
Θα φερω και το Nexus 5 red!! 😛

nikos

Άντε βρε Κώστα, σε περιμέναμε τόσο καιρό!!😉Θα έρθουμε και κατάλληλα εξοπλισμένοι όπως καταλαβαίνεις!!Οποτε μπορείς να μας πεις και ποια εργαλεία θα έχεις μαζί σου!!

gio

Κωστα κοιτα να εχεις μαζι το note 4.αλλιως μην ερθεις χεχεχεχε

Jason Matsoukas

Χωρίς σάντουιτς πόσο πάνε οι μπύρες;; 🙂

Αναστάσιος Γιαχαλής

Έλα Κε Βλαχάκη, το αποφασίσατε; Έβλεπα που κάνατε συναντήσεις σε άλλες πόλεις και έλεγα, τι θα γίνει βρε παιδιά με τη Πάτρα; Αν και η δουλειά μου είναι συνεχείς, με βάρδιες το είδα έγκαιρα πριν βγει το πρόγραμμα Οκτωβρίου και εννοείται ότι θα είμαι παρών.

dimitris

θα έρθω σιγουρα. Βάζω υπενθύμιση τώρα 🙂 🙂

Billys

Επιτελους ρε Κωστα θα ερθεις και απο την πολη μας 🙂

Αλέξης Κοράκης

Μπράβο ρε Κώστα που θα έρθεις και Πάτρα επιτέλους. Θα έρθω σίγουρα,

VASILEIOS MEGREMIS

Ωστε ετσι αλεξη. Εχουμε δηλωση! Βασικα πρεπει να πειτε και το σαββατο τι περιλαμβανει το προγραμμα.

venom21

Άντε επιτέλους!!! Πάρε μαζί οτι τελευταία γκατζετιά έχεις. Α, και για τους παρευρισκόμενους περιμένουμε καμιά κλήρωση ή μπα??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.