2nd Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το Sony Ericsson Satio

2nd Techblog Workshop – Η ανακοίνωση. Από εχθές έχω στα χέρια μου το Sony Ericsson Satio με την κάμερα των 12 Megapixel. Είναι το τελικό μοντέλο που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο. Εντυπωσιακό από εμφάνιση, στιβαρή κατασκευή, ελαφριά αίσθηση και super φωτογραφίες/ βίντεο! Τον προηγούμενο μήνα πραγματοποιήθηκε το 1ο Techblog Workshop και είδαμε από κοντά το HTC Hero. Αυτή τη φορά θέλω να μοιραστώ μαζί σας το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson Satio.

, 2nd Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το Sony Ericsson Satio

Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα του Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά καφέ της Αθήνας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε, όλα τα τελευταία μοντέλα κινητών που έρχονται για δοκιμή στο Techblog.

Για να δούμε από κοντά το Satio θα συγκεντρωθούμε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 20:00 στο καφέ bar Mish Mash στο Γκάζι, Βουτάδων 50 (Μετρό Κεραμικός). Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε, στείλτε μου ένα email εδώ με Θέμα: 2nd Techblog Workshop. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Σας περιμένω όλους, είναι μια ευκαιρία για γενικότερο networking!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
isidorosr20595

Να στείλω σε ένα φόρουμ αυτό το άρθρο και την σελίδα ή ίσως μαζεύτουν πολλοί ;

isidorosr20595

ΟΚ. Για αυτό ρώτησα!
Είναι για 30/31 μέρες το κινητό ή το αγόρασες;

nas0s

μηπωσ ξερετε την τιμη του?

isidorosr20595

Είναι γύρω στα 550€. Σε λίγες μέρες θα το φέρει το Πλαίσιο. Θα έδινα link αλλά είμαι από iPod και είναι λίγο δύσκολο…
Πήγαινε εσυ αν θες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.