4ο Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το HTC HD2

, 4ο Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το HTC HD2
Save the day. Τρεις εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει επίσημα στη χώρα μας, δείτε από κοντά το HTC HD2 στο 4ο Techblog Workshop. Αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στις 16:30 το μεσημέρι στο καφέ/bar Mish Mash, Βουτάδων 50 Γκάζι, στάση Μετρό Κεραμικός.

Αφήστε το σχόλιό σας για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στο 4ο Techblog Workshop.

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις τελευταίες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog.

Δείτε φωτογραφίες από τα προηγούμενα Techblog Workshop.

, 4ο Techblog Workshop, Θα δούμε από κοντά το HTC HD2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vpapβγε

Το έχω δει απο κοντά και είναι οτι καλήτερο έχει βγεί, Δεν είναι σφαίρα είναι πύραυλος. Κ το UI πολύ βελτιωμένο.

Το είχε προπαραγγήλει φίλος απο το έξπανσις.

95% θα είμαι κ εγώ εκει.

anonymous

kalispera fyle mipos ksereis pote tha kikloforisei episima stin vodafone gt edo k ena mhna exo meinei xoris kinito k to perimeno pos k pos ti les aksizei ton kopo i mipos iparxei kai kapio kalitero modelo aftin tin stigmi?

ageor

Ανυπομονώ!

Harry

Θα έρθω και εγώ με ένα φιλαράκι.

anonymous

den leo inai arketa psili i timi tou omos an to pareis me sindesi katebenei arketa, apla ithela na ksero an inai to kalitero , den leo na pao akoma se android gt pisteuo pos den iparxei tosi ipostiriksi kai plithos efarmogon oso ta windows parolo pou inai pio grigoro to android, inai akoma arxi pisteuo oso afora to iphone pisteuo oti se sxesi me to hd2 inai poli piso esi ti les ? tha elega oti inai ena dilima na dialeksis…

Nick the freak

gia na doume tha skasw se ayto to workshop?!! 😀

anonymous

Πώς γίνετε αυτό αφού τα windows mobile έχουν βγεί πολύ καιρό πριν ενώ το android πριν λίγο καιρό…; Μήπως υπάρχει κάποιο site που να μπορώ να δω τις εφαρμογές. Βέβαια μου αρέσει και το satio όμως επειδή έχει symbian και επειδή μου έχουν χαλάσει 2/3 προηγούμενα se κινητά μου θα προτιμούσα να αποφύγω την se, παρόλο που η κάμερά του τα σπάει. Όπως και στο android έτσι πιστεύω και στο symbian ότι δεν υπάρχουν τόσες εφαρμογές όσες των windows. Μακάρι να μπορούσα να ερχόμουν αύριο στο worskhop όμως δυστυχώς μένω μακρία..

anonymous

Όντος έχεις δίκιο, επίσης στα wm πρέπει και να πληρώσεις… Εσύ τι θα προτιμούσες αν έπερνες τώρα κινητό -SATIO-HD2-X10- ή κάποιο άλλο; Εγώ πιστεύω ότι είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς αφτήν τη στιγμή εσύ τι λές; Βέβαια αυτό που θα ήθελα να είχε είνα μια κάμερα 12 megapixel με flash xenon, και μια οθόνη 16.000.000 χρώματα όμως εκεί υπάρχει περιορισμός των windows..

anonymous

…… αν και πιστεύω ότι δεν θα υποστιρίζουν όλα τα applications τα 16.000.000 χρώματα

Running_dap

μιας και πιάσατε την συζήτηση περι applications, γίνεται ο καθένας να φτιάξει application για το HD2 (αν γνωρίζει προφανώς πως :P) ή όλες οι εφαρμογές πρέπει να είναι αποκλιστικά απο το π.χ. Windows Marketplace;

anonymous

Όχι μόνο απαραίτητα από αυτά που έχω γράψει πιο πάνω γενικά απλά αυτά μου ήρθαν πρόχειρα και τα έγραψα ας πούμε ξέχασα να βάλω και το omnia II , και σίγουρα και άλλα μοντέλα..

oasisag

telka cVlachakis t protineis iphone 32G 3GS i ti htc HD2 ???

matthew

paidia to exw parageilei!!paw 5thhmerh me to sxoleio kai molis gyrisw tha to exw!!kserete pou tha brw endiaferouses efarmoges???

konstantinos

ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ marketplace? αν εχεις καποιο αξιοπιστο λινκ σε παρακαλω στειλτο, επισης εχω σπασει το κεφαλι μου με το ADOBE FLASH PLAYER και λυση ακομα δν μπορεσα να βρω, η συσκευη τελικα το υποστιριζει το προγραμμα? απο site που μπαινω και μου δινουν λινκ για να το κατεβασω δν γινεται τιποτα…
ευχαριστω

konstantinos

ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ TOY YOUTUBE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠ ΤΟΝ OPERA NA ΜΠΕΙΣ ΔΝ ΠΑΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΟΚ, ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΥΟUTUBE ΑΠ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 SITE,

elena

τέλειο το HTC HD2 αλλά είναι ακριβό…..γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω το HTC HD mini..
cVlachakis είναι καλό;

elena

ευχαριστώ!!

elena

για να το λες εσύ…πρέπει να είναι πολύ καλό….!

θανασηs

δεν υπαρχει πιο ειδικοs απο τον κωστα!

elena

Κώστας ο EXPERT ρεεε!!!!!ΔΕΝ υπάρχει καλύτερος!!!!!!:DD

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured HTC HTC HD2

HTC HD2: Ο θρύλος που αρνήθηκε να πεθάνει [Throwback]

Ο ζωντανός θρύλος, η συσκευή που έτρεχε ότι λειτουργικό κυκλοφορούσε, με εμφάνιση του σήμερα σε smartphone του 2009. Αυτό είναι το HTC HD2.

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

News Android HTC HTC HD2

HTC HD2: Ο γερόλυκος ζει και τρέχει Android 6.0 Marshmallow

Ο γερόλυκος HTC HD2 αρνείται να παραδώσει τα όπλα και αντέχει στο χρόνο μιας και αν σκεφτούμε τι λειτουργικά συστήματα έχει “φορέσει”, θα μείνουμε έκπληκτοι με το τι μπορεί να κάνει το smartphone αυτό. Πρόσφατα εμφανίστηκε να “τρέχει” Android 6.0 Marshmallow και για το hardware που διαθέτει, τα πηγαίνει καλά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.

Smartphones Android HTC HTC HD2

HTC HD2, Ξαναζεί και τρέχει το Android του Nokia X

Το HTC HD2 ζει και βασιλεύει και φαίνεται πως αντέχει στο χρόνο μιας και από το 2009 έχει “φορέσει” πολλά λειτουργικά συστήματα όπως Windows Mobile Professional 6.5, Windows Phone 7, Windows Phone 7 και Android, Windows Phone 8, Windows RT και Firefox OS. Μια συσκευή που άντεξε πολλές “μεταλλάξεις” και φαίνεται πως αντέχει ακόμα μια […]