5o Techblog Workshop, Sony Ericsson XPERIA X10

Εδώ και δυο ημέρες έχω στα χέρια μου το Sony Ericsson XPERIA X10. Το πρώτο κινητό της SE με Android και επεξεργαστή 1GHz, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 3 μήνες! Θέλεις να το δεις πρώτος και αποκλειστικά από κοντά; Έλα αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο 5ο Techblog Workshop.

Το 5ο Techblog Workshop θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 16:00 το μεσημέρι στην καφετέρια που βρίσκεται μέσα στην Τεχνόπολις στο Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμικός). Μόλις μπαίνετε στον χώρο της Τεχνόπολις, αριστερά. Σας περιμένω όλους, η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Για να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το post.

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις τελευταίες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Δείτε φωτογραφίες από προηγούμενα Workshop.

, 5o Techblog Workshop, Sony Ericsson XPERIA X10

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιάννης

Γεια σου Κώστα.

Ελπίζω να ξεμπερδέψω νωρίς με κάτι υποχρεώσεις που έχω και να πεταχτώ για λίγο. Πάντως φαινεται… διαστημικό. Σαν το κινητό του Wall-E!!!

Wandborg

Nice to see your videos and read about your experience on this page even if i don’t understand Greek. But thanks to google i can reed bye translation. Keep up the good work my friend!!!

Wandborg

cVlachakis it works just fine, okey the words maybe comes in the wrong places some times but its not a problem. Sorry to say that i am from Sweden and can not come your workshop on Sunday but i hope to read about it very soon 🙂 Hope the X10 is as good as it looks, going to bye one when its coming to Sweden if i can afford it will say. Have a nice evening!

Spyridon Kagkas

XPERIA X10?
Τόσο πιο νωρίς από την ημερομηνία κυκλοφορίας του; Θα χαρώ να παρευρεθώ και να δω από κοντά αν αξίζει η έκδοση της SE του Android καθώς και η εφαρμογή του. Κυρίως όμως θα χαρώ να γνωρίσω και άλλους τρελούς σαν εμένα αλλά και εσένα Κώστα.

Υ.Γ. Πότε με το κάλο θα αγοράσουμε το Ν900;

Wandborg

Thanks cVlachakis me and my small family are planing to go to Athens and start our boat trekking there next summer. So maybe i will hunt you down to get a peek on the latest in the phone technology 😉 One of the best things in life except my family is new technique .

jgkortsos

Ραντεβού εκει !! 😉

jgkortsos

Και περιμένουμε και Θεσσαλονίκη αναλογα events 😀

Wandborg

Just hope that my wife and sons will wait for me at Pireus 😛

Billy

θα προσπαθήσω να έρθω! Για να είμαι ειλικρινείς ποιο παντόφλα το περίμενα το X10, από ότι βλέπω στις φωτογραφίες μια χαρά μέγεθος έχει, ίσως απλά λίγο μεγάλο.

Billy

Όντως πολύ καλο μέγεθος φαίνεται, είδα την φωτογραφία με το iPhone διπλα και κατάλαβα. Ελπίζω να το δω αύριο από κοντά. … εάν καταφέρεις να βρείς και κανένα Palm Pre για κανένα Workshop!!!

Wandborg

cVlachakis Could you do an presentation on the X10 in english and at the same time skip the Media and Time scape that one every on already have seen but the android system no one have seen.
If its possible i think you will be the KING!!!
Compeer it to a Hero or some thing just to see the speed difference 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!