6o Techblog Workshop, Desire X10 Legend Vivaz X6

Αυτό το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου 2010, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Techblog Workshop, στα πλαίσια του MediaCamp Athens. Στις 16:00 το μεσημέρι το Σάββατο και την Κυριακή, όσοι θέλετε μπορείτε να έρθετε για να κοντράρουμε από κοντά, Android War 1GHz: HTC Desire vs XPERIA X10, Symbian War: Sony Ericsson Vivaz vs Nokia X6, guest star HTC Legend. Η συμμετοχή και η είσοδος στο event, φυσικά είναι free. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για εσάς. Σας περιμένω όλους!

, 6o Techblog Workshop, Desire X10 Legend Vivaz X6

, 6o Techblog Workshop, Desire X10 Legend Vivaz X6

MediaCamp Athens 2010
Microsoft Innovation Center
Βασιλίσσης Σοφίας 103, Αθήνα
Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Απριλίου 2010
Στις 16:00 το Σάββατο και την Κυριακή, το Techblog Workshop

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Κάλα με τη χούφτα στο χέρι τα 5 θαυματά της τωρινής τεχνολογίας.Είμαι Ξάνθη όποτε αν μπορείς να το οργανώσεις κάπου στη μέση π.χ(Λάρισσα)

Peter

stin athina pote kai pou tha ginei?

paulo

στην συγκριση για smartphone με 1ghz επεξεργαστη νομιζω οτι θα ηταν καλυτερο να υπηρχε το nexus one απεναντι στο desire.επισης θα ηθελα να σας ρωτησω αν στο μελλον θα κανετε ενα review στο google nexus one

BHacker

Μπορεί να μου δανείσει κάποιος το ιδιωτικό του jet να πεταχτώ μέχρι την Αθήνα το Σαββατοκύριακο; 😛

BHacker

Το Nexus One θα το έχω μέσα στην εβδομάδα μάλλον, άρα ετοιμαστείτε για το πρώτο video του MyNextPhone.gr!

Staf

Mακαρι να μπορουσα να ερθω..Θα ηταν ωραια εμπειρια..

Nick

θα γινει και θεσσνικη?? pleaseeeeeeeeeeeeeeee

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Εγω δεν μπορεσα να ερθω σημερα (σαββατο) … Πειραζει να ερθω μονο αυριο (κυριακη) ??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Ευχαριστω Κωστα. Πολυ Ωραια !
Θα ερθω αυριο στις 4 λοιπον.

Theocharis

μπραβο πολυ καλο το event και θα ηθελα να ειμαι εκει!! Δυστυχως ομως βρισκομαι στην αλεξανδρουπολη!

Λευτέρης

Θεσ/νίκη γιου χου
Και πάλι δεν ξέρω αν θα έρθω ώντας 14
Άλλα λατρεύω την τεχνολογία…………………………

Staf

Eγω μενω Καστορια αλλα θα κατεβω Θεσσαλονικη εαν ειναι να ερθεις..(Φυσικα εαν ειμαι ευπροσδεκτος).

ghannis

να κανετε και κανενα στην Καλαματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λευτέρης

Άρε staf εσύ όχι ευπρόσδεκτος έγω τι να πω που είμαι 14 χρονών;

Staf

Δεν το εθεσα σωστα..Εννοουσα αν ειναι ανοιχτο για ολους..Και γιατι να μην δεν ειμαι ευπροσδεκτος?Μπορει να αφορα συγκεκριμενα ατομα η συναντηση..Οσο για την ηλικια..Παιζει καποιο ρολο?

mitsos

ενυπώσεις απο το event? σχόλια όσων ήρθαν για τα κινητά?

Staf

Kωστα thanks που μας κανεις και νοιωθουμε ετσι..”Σαν παρεα”.
Υποσχομαι εαν ανεβεις Θεσσαλονικη θα ερθω να σας συναντησω..
Παιδια περιμενουμε εντυπωσεις..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Λοιπον παιδια τωρα προλαβα να ποσταρω… Παρεβρεθησα στο wordshop σημερα και θα σας πω εντυπωσεις.. Πρωτον , οσον αφορα το event τα λογια ειναι περιτά.. Περασαμε τελεια !! Κωστα μπραβο και παλι μπραβο !! Πολυ μαγκιά αυτο που κανεις και μας δινεις την δυνατοτητα να δουμε κινητα πολυ πριν κυκλοφορησουν… Να πω οτι ειχαμε ολο τον χρονο να περιεργαστουμε τις συσκευες ΟΣΟ θελαμε και να ανταλαξουμε αποψεις και να βγαλουμε χρησιμα συμπερασματα… Οσον αφορα τις συσκευες τωρα : Προσωπικα ,οπως αλλωστε εχω ξαναπει , το desire ηταν αυτο που μου αρεσε περισσοτερο λογω htc sence και δυνατου hardware που δεν “μασαγε” με τιποτα.. το μονο που με χαλαγε ηταν οτι ηταν λιγακι αποτομο (choppy)… φυσικα απο ταχυτητα κανενα προβλημα. Ανταποκρινοταν αστραπιαια.. Το legend οπως τα εχουμε πει.. πολυ ομορφο και πραγματικα πολυ καλο κινητακι με βαση τα χρηματα που κανει.. Αυτο ομως που πραγματικα με εντυπωσιασε ηταν το x10.. Πραγμτικα ειναι παρεξηγημενο… Τελικα ειναι μια πολυ καλη επιλογη.. Η οθονη του τελεια.. οι 4 ιντσες ειναι οτι πρεπει… σε μεγεθος ειναι πολυ καλο… δεν το λες παντοφλα με τιποτα και ειναι πραγματικα πολυ ομορφο , λεπτο και κομψο… επισης παρολο που ειχε λιγοτερη μνημη απο τον ανταγωνισμο (384mb) η αληθεια… Συνέχεια »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Κι εγω ρε φιλε ! Θα τα ξαναπουμε στο helexpo !

Theocharis

Περιμενουμε και event στη Θεσσαλονικη…!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!