6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

Techblog Workshop, η τεχνολογία μας ενώνει και μας φέρνει κοντά. Πάνω από 45 άτομα, γνωστοί και άγνωστοι, διψασμένοι για τεχνολογία συναντηθήκαμε στο διήμερο Techblog Workshop που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Γνωριστήκαμε, γίναμε παρέα και χρησιμοποιήσαμε πρώτοι δυο από τα καλύτερα κινητά αυτή την περίοδο, το Sony Ericsson XPERIA X10 και το HTC Desire. Στην “παρέα” είχαμε και ένα από τα λίγα iPad που βρίσκονται στην χώρα μας.

Ανταλλάξαμε απόψεις, συμφωνήσαμε στα περισσότερα, διαφωνήσαμε και σε αρκετά. Ποιο έχει καλύτερη οθόνη, πόσο βολεύει το μέγεθος, πόσο εύχρηστα είναι, πόσο γρήγορα είναι τα δύο αυτά κινητά. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας περιμένω και στο επόμενο Workshop που αρκετοί φίλοι, θέλουν να πραγματοποιηθεί εκτός Αθηνών. Εν αναμονή λοιπόν!

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Αν θες να πραγματοποιηθεί Workshop στην περιοχή σου, επικοινώνησε μαζί μας.

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

, 6th Techblog Workshop, Η τεχνολογία μας ενώνει

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikkos K

Λοιπόν πώς σας φάνηκαν? Ρίξτε κανένα σχόλιο, να μάθουμε και όσοι δεν καταφέραμε να έρθουμε.

Φυσικά το ενδιαφέρον εστιάζεται στα Android και στο iPad.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Nikkos K εχω κανει ενα post στο πρωτο θεμα για το 6ο workshop. Θα κανω copy-paste εδω αν δεν υπαρχει προβλημα με τις εντυπωσεις μου.. ” ….. Οσον αφορα τις συσκευες τωρα : Προσωπικα ,οπως αλλωστε εχω ξαναπει , το desire ηταν αυτο που μου αρεσε περισσοτερο λογω htc sence και δυνατου hardware που δεν «μασαγε» με τιποτα.. το μονο που με χαλαγε ηταν οτι ηταν λιγακι αποτομο (choppy)… φυσικα απο ταχυτητα κανενα προβλημα. Ανταποκρινοταν αστραπιαια.. Το legend οπως τα εχουμε πει.. πολυ ομορφο και πραγματικα πολυ καλο κινητακι με βαση τα χρηματα που κανει.. Αυτο ομως που πραγματικα με εντυπωσιασε ηταν το x10.. Πραγμτικα ειναι παρεξηγημενο… Τελικα ειναι μια πολυ καλη επιλογη.. Η οθονη του τελεια.. οι 4 ιντσες ειναι οτι πρεπει… σε μεγεθος ειναι πολυ καλο… δεν το λες παντοφλα με τιποτα και ειναι πραγματικα πολυ ομορφο , λεπτο και κομψο… επισης παρολο που ειχε λιγοτερη μνημη απο τον ανταγωνισμο (384mb) η αληθεια ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις με τιποτα μιας και μπορεις να τρεχεις οσες εφαρμογες θες χωρις κανενα προβλημα..Οσον αφορα το timescape δεν με εντυπωσιασε αλλα ενταξη δεν πειραζει… Τελος οσον αφορα τα vivaz και το x6 δεν ειχα καμοια προσδοκια οποτε δεν μπορω να πω… Συνέχεια »

Giannis S.

Ένα μεγάλο Thank You… φοβερά κινητά

NPapanikolaou

χθες στον διαδυκτειο διαβασα καποιες ειδησεις για το χ10… στη ΙΑΠΩΝΙΑ εχει κυκλοφορισει και και απο την πρωτη μερα σχηματισαν ουρες………….. για να το αποκτησουν!!!!!!

panagiotisXII

Το event φαινεται φοβερο…Κριμα που ειμαστε τοσο μακρια και δεν μπορουμε να παρεβρεθουμε. Παντως σε αντιστοιχο event στη Θεσ/νικη θα ειμαι σιγουρα εκει. Περιμενω με ανυπομονησια hands-on του Χ10 για να κατασταλαξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!