7ο Techblog Workshop, Απόψε στις 20:00

Μόλις τώρα έφτασε στα χέρια μου το Samsung Galaxy S, είναι το πρώτο κομμάτι που φτάνει σε ελληνικά χέρια και το Techblog το πρώτο ελληνικό τεχνολογικό portal που το υποδέχεται. Δείτε το από κοντά, ζωντανά και αποκλειστικά, απόψε στις 20:00 το βράδυ στο 7o Techblog Workshop παρέα με τα HTC Desire, XPERIA X10, HTC Legend, iPad και Vodafone Mi-Fi. Σας περιμένω όλους.

7o Techblog Workshop
Πότε: Σήμερα Πέμπτη 10 Ιουνίου, 20:00 το βράδυ
Που: Mish Mash, Βουτάδων 50 – Γκάζι
Κόστος συμμετοχής: 0
Δηλώστε συμμετοχή στο Facebook.

, 7ο Techblog Workshop, Απόψε στις 20:00

Όσοι δεν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε, κάντε λίγο υπομονή από αύριο ξεκινάμε τα hands-on και τις επικές μάχες! Θα το κρατήσω για τουλάχιστον 3 εβδομάδες!!!

Στο Workshop θα φιλοξενήσουμε τον Ιωάννη Δοξαρά από την Niobium Labs να μας παρουσιάσει τη δωρεάν εφαρμογή World Cup 2010 Application για iPhone και Android συσκευές. Νομίζω ότι θα έχει μαζί του και ένα Nexus One!

World Cup 2010 Application for iPhone & Android
Η Audiobet σε συνεργασία με την Niobium Labs ανέπτυξαν και λανσάρουν την εφαρμογή World Cup 2010 για κινητά iPhone και Android. H εφαρμογή θα διατίθεται δωρεάν από την ερχόμενη εβδομάδα μέσω του Android Market και του App Store. Η πρωτοποριακή εφαρμογή είναι ουσιαστικά η πρώτη που όχι μόνο θα δίνει σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα όλων των αγώνων του παγκόσμιου κυπέλλου, αλλά θα παρέχει στους χρήστες της την δυνατότητα σύγκρισης αποδόσεων μεταξύ 35 bet shops παγκοσμίως, για πολλαπλούς τύπους στοιχήματος. Η εφαρμογή διαθέτει βελτιστοποιημένο user interface και υποστηρίξει πολλαπλές “αγαπημένες ομάδες”, offline view, αναλυτικό roster, ιστορία, στατιστικά, βαθμολογίες ομίλων, ημερολόγιο αγώνων εμφανίσεις εντός και εκτός, ενδεκάδες και πολλές άλλες λειτουργικότητες που θα ενθουσιάσουν τους football fans.

, 7ο Techblog Workshop, Απόψε στις 20:00

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotisXII

Αυτα ειναι Κωστα για μια ακομη φορα αρχηγος. Χιλια μπραβο! Περιμενουμε με ανυπομονησια τα πρακτικα του Workshop, hands-on κλπ κλπ για ολους εμας που ειμαστε μακρια και δεν μπορουμε να παρευρεθουμε στα events.

θανασηs

περιμενω να δω κ samsung galaxy s hands-on για να δω πιο θα παρω γιατι η ιστορια με το ποτε θα ερθει το desire εχει κουρασει παρα πολυ.καλη επιτυχια στο workshop θα ηθελα να ερθω αλλα ειμαι καποια χιλιομετρα μακρια.

Θοδωρής

Κριμα που ειναι σημερα και οχι το Σαββατο που θα ειμαι αθηνα 🙁
Ευχομαι να βγουν χρησιμα συμπερασματα απο ολα τα παιδια που θα παρευρεθουν και να τα μοιραστειτε μαζι μας!

Κωστα μιας και εχεις το galaxy στα χερια σου, τι λεει το touch του σε σχεση με iphone & desire (1) και ποσο αναγκαιο ειναι ενα προστατευτικο φιλμ στη οθονη του galaxy για αποφυγη γρατσουνιων (2). (να σου θυμησω οτι στην DTE το παιδι της htc εξυνε το desire με κλειδι!)

Θοδωρής

Επισης ριξε μια ματια στην εκδοση του firmware…
πριν λιγες μερες εβγαλαν την I9000XXJF4

Petr@n

Ανυπομονώ να δω την σύγκριση των τιτάνων του android (xperia x10, htc desire, galaxy s)! Όντως επικές μάχες!!! 🙂
μπράβο κώστα!

avenger

Κώστα αναμένουμε με αγωνία να μας μεταφέρεις εντυπώσεις! Φυσικά περιμένω και εκτενές Hands-on.

avenger

Γιατί το γελάς? Μια χαρά θα ήταν ένα Techblog.gr κιόσκι σε διάφορους νομούς. 😛

johnny wide

αμα ερθεις ρεθυμνο κανονισε ενα techblog workshop

Φανης

Μαλλον δεν συμφερει να ερθω απο Θεσ/νικη…οποτε περιμενω βιντεακι.

Θοδωρής

Το πρωτο 15θημερο του Αυγουστου θα μαι και εγω Χανια Κωστα, αλλα αν περιμενω μεχρι τοτε να πιασω στα χερια μου το galaxy………..
Ελπιζω οτι το πολυ Ιουλιο θα το εχω ηδη αγορασει!

Θα σε παρακαλουσα καποια στιγμη να μου λυσεις τις αποριες που ποσταρα παραπανω.

Ευχαριστω

giannis

Τα νεύρα μου!Εγώ να διαβάζω απο δώ και σεις εκεί τώρα να τα πασπατεύεται.Αυριο περιμένω τα βιντεάκια και φωτογραφίες απο σήμερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Μακαρι να μπορουσα να ερθω κιεγω αλλα εγω μπλέξει με την εξεταστική στο πανεπιστήμιο και δεν προλαβαίνω ρε γαμώτο..

Χάρης

Καλό θα ήταν να είχαμε και μια εικόνα για την ποιότητα των φωτό και του video που μπορεί να πάρει το Galaxy S σε συνθήκες σχετικά χαμηλού φωτισμού, δεδομένης και της απουσίας φλάς …
Για να δούμε ..

dimitris

Μια ερώτηση θέλω να κάνω..ξέρει κανείσ αν το samsung galaxy s έχει δυνατά ηχεία;;

cVlachakis

dimitris, ένα ηχείο έχει στο πίσω μέρος του κινητού και είναι αρκετά δυνατό (έως πολύ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!