8o Techblog Workshop, Θα δούμε το Samsung Galaxy Tab

Ξεκινάμε δυνατά τη νέα σεζόν και τις καθιερωμένες συναντήσεις τεχνολογίας, τα γνωστά Techblog Workshop αυτή τη φορά σε ένα ξεχωριστό χώρο, στο Φεστιβάλ Τεχνολογίας Athens Digital Week στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Μαζί μου θα έχω το Samsung Galaxy Tab για να το δούμε όλοι μαζί από κοντά και αποκλειστικά μερικές εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει επίσημα από τη Vodafone.

, 8o Techblog Workshop, Θα δούμε το Samsung Galaxy Tab

Λοιπόν η ιδέα έχει ως εξής, Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 14:00 το μεσημέρι δίνουμε ραντεβού στο Καφέ που βρίσκεται μέσα στην Τεχνόπολις (όπως μπαίνεις αριστερά στο βάθος) και αφού συγκεντρωθούμε και οργανωθούμε, κάνουμε όλοι μαζί βόλτα στην έκθεση Athens Digital Week. Συζητάμε, σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε γύρω μας και τραβάμε τα γνωστά video με την κάμερα του TechblogTV!

Φέρτε μαζί σας τα αγαπημένα σας gadget και κινητά για να τα δούμε και να τα σχολιάσουμε όλοι μαζί. Έκκληση: Όποιος έχει το iPad να το κρατάει να το κοντράρουμε με το Samsung Galaxy Tab. Δείτε εδώ πως έχουμε περάσει σε προηγούμενα Techblog Workhop. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και η είσοδος στο Athens Digital Week είναι δωρεάν. Σας περιμένω όλους!

Ακόμα και αν δεν μπορέσετε να είστε ακριβώς στις 14:00 στο σημείο συνάντησης, θα βρεθούμε κάπου μέσα στην Τεχνόπολις, θα κάνω συνεχή updates στο group μας στο Facebook και στον λογαριασμό μας στο Twitter.

, 8o Techblog Workshop, Θα δούμε το Samsung Galaxy Tab

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα νεύρα μου.Σας ζηλεύω.Αλλά απο την άλλη δεν μπορώ και την Αθήνα οπότε.
Κώστα σου το είχα πεί και πέρσι και ισχύει και φέτος αν κάποια στιγμή το πάρεις απόφαση να κάνεις κάτι αντίστοιχο στο Ηράκλειο Κρήτης είμαι διατεθειμένος να τρέξω και να βοηθήσω-να κανονίσω κάποιο χώρο ή ότι άλλο χρειαστεί.Άντε γιατί ζηλεύουμε και μείς που δεν ζούμε στην πρωτεύουσα(φυσικά μόνο για τέτοιες περιπτώσεις)

vpap

Ωραία.
Θα έχω μαζί μου iPad 3G/32 4.2 Beta 2 και iPad WiFi/16 iOS 3.1.3.
Τα πάμε μια κόντρα μέχρι το Μοναστηράκι 🙂

Λευτέρης

Κώστα εγώ παιζετε μπορει και να μην έρθω αν και μετακόμισα γιατί εχω δύο προβλήματα:
Επειδη ήρθα από Ξάνθη δεν ξέρω και που είναι το Γκάζι και δεύτερων , οι γονεις μου γιατί μπορεί να χαθώ και είναι λιγο unsafe για 15χρονο………………….. 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

alex

tha ertho sigoura

Ισίδωρος

Εγώ είμαι σχεδόν η ίδια περίπτωση με τον Λευτέρη (4ο σχόλιο). 🙁 Θα συναντηθούμε όμως μέσω twitter/facebook. 😛 🙂

[ χμμ… Ιδέα: Γιατί δεν παίρνεις το MacBook Pro και να βάλεις live streaming μέσω usteam; 😛 ]

giorgosk

που περιπου ειναι ειναι η Τεχνόπολις ????

giorgosk

και μεχρι τι ωρα περιπου θα ειναι????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βάλε Hands on από GALAXY TAB…Σε αναμέννα κάρβουνα κάθομαι 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 και Tab A9+ κυκλοφορούν παγκόσμια

Ξεκίνησε επίσημα η παγκόσμια κυκλοφορία των Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+ που έρχονται με ελαφρύ σώμα, απλή σχεδίαση και ελκυστικές τιμές.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Samsung, εκτός από το Galaxy S23 FE, παρουσίασε και άλλα προϊόντα της σειράς Fan Edition, το Galaxy Tab S9 FE και τα Galaxy Buds FE.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 & Tab S9 FE στo Google Play Console

Tα επερχόμενα budget tablet της Samsung, Galaxy Tab A9 και Tab S9 FE, έκαναν την εμφάνιση τους στη βάση δεδομένων Google Play Console.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE: Διέρρευσε η τιμή

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα tablet Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+, με τις τιμές τους να διαρρέουν στο διαδίκτυο.