9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

Techblog Workshop, η τεχνολογία μας ενώνει. Λάτρεις της τεχνολογίας και του social networking ανταποκρίθηκαν για 9η φορά στο κάλεσμα του Techblog και είδαν από κοντά πρώτοι στην Ελλάδα, τα νέα smartphones της HTC αλλά και το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7. Στον φιλόξενο χώρο των γραφείων της HTC Ελλάδας, δουλέψαμε τα νέα κινητά, ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις και δοκιμάσαμε αποκλειστικά τα Desire HD, Desire Z, HD7, Trophy 7 και Mozart.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας Κώστα, Κυριάκο, Κορίνα, Ίρις, Βασίλη, Αλέξανδρε, Μάριε, Μανώλη, Απόλλωνα, Λίνα, Βαγγέλη (συγνώμη που ξεχνάω κάποιους, αλλά τόσα πολλά ονόματα την ίδια μέρα… έσκασε το buffer!) και χάρηκα πολύ που σας γνώρισα από κοντά. Ευχαριστώ τα στελέχη της HTC Hellas, την Καρίνα, τον Κώστα, τον Αχιλλέα, τον Στρατή για την ζεστή υποδοχή και τη φιλοξενία.

Σαν Techblog παραμένουμε σε επαφή με ελληνικές εταιρείες τεχνολογίας ώστε να διοργανώσουμε μαζί περισσότερα Workshop με περισσότερα προϊόντα και περισσότερους συμμετέχοντες. Techblog Workshop, η τεχνολογία μας ενώνει.

Τι είναι τα Techblog Workshop
Με γνώμονα την καλύτερη ενημέρωση των φίλων της τεχνολογίας, γεννήθηκε η ιδέα των Techblog Workshop. Μικρός αριθμός συμμετεχόντων, συγκεντρωνόμαστε σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και της περιφέρειας και βλέπουμε από κοντά, αγγίζουμε πρώτοι, όλες τις νέες συσκευές τεχνολογίας που έρχονται για δοκιμή στο Techblog. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

, 9o Techblog Workshop, Τα πρακτικά

Φωτογραφίες: Techblog και Vpap
Περισσότερες φωτογραφίες στο Fan Page του Techblog.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vpap

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κώστα, τους ανθρώπους της HTC και όλους εμάς που συμμετείχαμε σε αυτό το μοναδικό workshop.

Αν και κάτοχος iPhone δεν μπορώ να μην παραδεκτώ οτι η HTC βγάζει τα καλύτερα smartphones της αγοράς.

angelos

Οι σακουλίτσες τί είχαν μέσα ?

Aris karapostolis

μια χαρα περασατε βλεπω 😛
τελικως το desire hd…
για ποτε το αναμενουμε?

Alexandros

Ζηλεύουμε εμείς στην Θεσσαλονίκη! Κώστα, κανόνισε το 10 workshop να είναι Σαλόνικα!

Vangelis Serafis

Μπράβο Κώστα για ακόμα μια φορά! Παραμένουμε πιστοί fan του Techblog και αναμένουμε ο,τι νέο μας ετοιμάζεις.. 😉

alexandros

Κριμα για εμας που σπουδαζουμε εκτος Αθηνων! Κωστα συνεχισε ετσι! Μια μερα θα ερθω κι εγω! 🙂

iRiD@k!*

Φαίνεται και στη φωτό ότι το Desire Z με απορρόφησε πλήρως!!!! 😀
Καταπληκτικό event, ήταν το πρώτο μου και ανυπομονώ για τα επόμενα!

mafias

Ήταν μια υπεροχη συνάτηση που μείναμε όλοι ευχαριστημένοι ακόμα και το πράσινο android από πάνω (ναι αυτό που κοίτα περίεργα ένα windows phone 7 μπροστά του).

mixalis

καταπληκτικη δουλεια!!μπραβο σε ολους!!αν ειδα καλα ξεχωρισα μια ταμπλετα!!!τι ηταν?

giannis

μπράβο ρε παιδιά-μπράβο.Φαίνεται ωραίο κλίμα-ωραίος χώρος-ωραία πράγματα για εμάς τους geek αλλά και ωραία κορίτσια για εμάς τους άντρες 😉
Μιά μέρα θα είμαι και γώ σε ένα τέτοιο γιατί τώρα δεν γινόταν με τίποτα.Κώστα πολλά μπράβο πάντως και μιά μερα θα τα πούμε και απο κοντά που θέλω πολύ να σε γνωρίσω

Spirakos

Μπράβο Κώστα για το workshop……πολύ ωραίο και ωραίο κλίμα 🙂 κρίμα που μένω Κέρκυρα και δεν μπορώ να έρθω……… ΙΔΕΑ : Κώστα γιατί δεν κάνεις 5-6 workshop το καλοκαίρι σε νησιά ???? Η Κέρκυρα είναι πολύ ωραίο νησί ……..

καλή ιδέα ?

ageor

Με μία λέξη: εξαιρετικό!

Για περισσότερα, https://dipot.com/2010/10/9th-techblog-workshop-android-or-wp7

Marios

Παιδιά το workshop ήταν εξαιρετικό, όπως και η περιποίηση γενικότερα της HTC! Μπράβο στον Κώστα για μία ακόμη φορά και μπράβο και στην HTC Eλλάδας για την πολύ καλή οργάνωση, την φιλικότητα και την ευγένεια των αντιπροσώπων της 🙂

Πάντα τέτοια Κώστα :))))

Προσωπικά μου άρεσε το ΗD7 πιο πολύ αλλά και το HTC Desire HD..

Περιμένουμε το επόμενο με ανυπομονησία!!!

nkk

Δεύτερη παρουσία μου σε techblog workshop και ομολογώ ότι το ευχαριστήθηκα δεόντως. Δεν θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στα (εξαιρετικά) τηλέφωνα που είδα, καθώς είμαι μεγάλος fan της HTC και δύσκολα θα είμαι αμερόληπτος. Θα σταθώ όμως στην καλή διάθεση και ευγένεια των υπαλλήλων της, όπως και του οικοδεσπότη μας (ναι Κώστα εσένα). Χαίρομαι με τα workshops γιατί έρχονται άνθρωποι που πραγματικά γουστάρουν να έρθουν και όχι απλά επειδή δεν είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν εκείνο το απόγευμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα πολύ θετικό κλίμα, με συζήτηση και ανταλλαγή ουσιαστικών απόψεων.

Ευχαριστώ Κώστα, θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Miniks

Κρίμα που σπουδάζω εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσα να έρθω γιατί ήθελα να δω πως είναι τo Workshop! Τα Mozart και Trophy πως σας φάνηκαν ? Με χαλάει λίγο το λειτουργικό τους αλλά έχουν πολύ καλά χαρακτηριστικά ειδικά το Mozart που έχει και 8Mp κάμερα και έχω ψηθεί αρκετά για ένα από τα 2…δεν παλεύεται άλλο το Vivaz! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!