SONY XPERIA Day Athens: Θα δούμε πρώτοι το νέο XPERIA XZ

SONY XPERIA Day Athens αυτή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ένα special private event για να δούμε πρώτοι από κοντά το νέο XPERIA XZ πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά. Ένα event αποκλειστικά για τους φίλους της τεχνολογίας και του Techblog.

Το SONY XPERIA Day Athens σε συνεργασία με το Techblog πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι ένα private event τεχνολογίας που σκοπό έχει να ενώσει τους φίλους της τεχνολογίας και να τους δώσει αποκλειστική πρόσβαση σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες της SONY Mobile.

Στο SONY XPERIA Day Athens οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτοι το νέο XPERIA XZ αλλά και το XPERIA X Compact, να γνωριστούν με νέους φίλους που αγαπούν την τεχνολογία και να συζητήσουν από κοντά με στελέχη της SONY Mobile Ελλάς.

To event θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας σε μια μυστική τοποθεσία που θα μάθουν όσοι συμμετέχουν λίγες ώρες νωρίτερα.

Για να λάβετε μέρος στο SONY XPERIA Day Athens αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή και απαραίτητα στείλτε μας ένα email στο techblogGR @ gmail.com. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Update: Οι διαθέσιμες θέσεις εξαντλήθηκαν. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για το ενδιαφέρον. Είναι αδύνατον να χωρέσουμε όλοι. Θα τα πούμε από κοντά σε ένα από τα επόμενα event του Techblog 🙂

SONY XPERIA Day Athens by Techblog
Επισκεφτείτε το Facebook event για ενημέρωση με νεότερες πληροφορίες.

SONY XPERIA Day Athens Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, SONY XPERIA Day Athens: Θα δούμε πρώτοι το νέο XPERIA XZ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Πόσο κοστίζει ή είσοδος?
Επίσης μπορούν να προσέλθουν και ανήλικα άτομα, όπως τις προηγούμενες φορές?

Αλέξανδρος

Για να δούμε τι θα δούμε 😀

Διονύσης Κ

Πάμε να το δούμε από κοντά

Παναγιώτης

Τέλεια

Γιάννης Σκάγκος

Συμμετοχή

ZaChris

περιμένουμε για τοποθεσία!!

Temasek

Συμμετοχή

Δημήτρης

Θα έρθω εγώ και άλλο ένα άτομο. Στέλνω και mail τώρα.

Γιάννης Καπ

Θα τα πούμε την Παρασκευή λοιπόν! 🙂

Γιάννης

Θα ερθω μαζι με τον αδελφο μου!!

djfapples

Κινητάρες

George

Sony sony sony για να δουμε τι εφτιαξες αυτη τη φορα;

Μφ

Αυτή η απαρχαιωμενη σχεδίαση και η ατονη οθόνη είναι οι λόγοι που δεν έχω πάει ακόμα Sony. Ελπίζω βλέποντας το xz να είναι βελτιωμένα αυτά τα δυο

Κώστας Ζ.

Και ο Μφ που σχολίασε από πάνω μου πήρε τη θέση ας πούμε,επειδή ήμουν προπόνηση και δεν πρόλαβα.

Νίκος Ζ5

Μφ ρε φίλε που την είδες την ατονη οθόνη. Μήπως είδες τελευταία φορά Xperia ναυαρχίδα την εποχή του Z1; Έλεος δηλαδή. Από Ζ2 και μετά οι οθόνες είναι ίσως οι καλύτερες Lcd της αγοράς και αυτές που είναι πιο κοντά στις super amoledμη πω ότι σε θέμα ακριβείας χρώματος είναι και καλύτερες με εξαίρεση φυσικά το μαύρο χρώμα.

Mits

Πιστεύω ότι σε μπαταρία, ποιότητα κάμερα και λογισμικό, φυσάει. Χωρίς όμως να θέλω να γίνω σπαστικος , εμένα η οθόνη του z5 premium που ειδα σε μεγάλο πολύ κατάστημα, μου φανηκε υποδεεστερη και από Samsung και από htc και από Huawei Xiaomi. Μόνο η LG παίζει στο ίδιο επίπεδο Φυσικά είναι προσωπική εκτίμηση αλλά γενικευμενα υπάρχει αυτή η αίσθηση.

Nick

Επική καραμέλα αυτή με τις τάχα μου ξεπλυμενες οθόνες lcd της Sony και όχι μόνο σε σχέση με τις τάχα μου ακριβείς Amoled της Samsung. Τα χρώματα είναι ήδη υπερκορεσμενα και στα lcd panel, τουλάχιστον στο Z3 μου όπως και στα υπόλοιπα τηλέφωνα της Sony, για αυτό άλλωστε έχει και την επιλογή να απενεργοποιήσεις αν θες το X-Reality ή το ακόμα πιο Amoled-esque “Super Vivid mode” για πιο φυσικά χρώματα.

Impressive-Instant

Τυχεροί όσοι θα πάτε. Θα θέλαμε και αντίστοιχο event στην Θεσσαλονίκη. Καλά να περάσετε και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας.

Sotiris

Περιμένω με αγωνία να το δώ απο κοντά!!!!!

ΜΦ

Παραχωρω θέση αν έγινε δεκτό το mail και περιμένω ανυπομονα mate9.

Σπύρος.Κ

Το έχω παραγγείλει σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα μου είχαν πει ότι θα έρθει σήμερα και τώρα έλαβα αυτό το μήνυμα : H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ THΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH MAΣ. MOΛIΣ TA ΠPOIONTA ΣAΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME AMEΣA.
τα νεύρα μου πρωί πρωί …

Σπύρος.Κ

Μόλις με ειδοποίησαν ότι θα το έχω την Τετάρτη επιτέλους με έσκασαν ……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.