Techblog εκδρομή στο Καρπενήσι και Workshop Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Μια μεγάλη, απαιτητική αλλά και ευχάριστη προετοιμασία εβδομάδων πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της με αυτό εδώ το άρθρο και την ανακοίνωση του πρώτου Techblog Workshop, της πρώτης μεγάλης συνάντησης τεχνολογίας μακριά από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στην Ευρυτανία και συγκεκριμένα στο Καρπενήσι.

Μια ιδέα που ξεκίνησε να περιστρέφεται στο μυαλό μου από τον περασμένο Οκτώβριο, τότε που επισκέφτηκα για πρώτη φορά την πανέμορφη Ευρυτανία και έζησα από κοντά τις ομορφιές της. Τότε είχα νοικιάσει στον ξενώνα Κώνισκος και όταν είδα από κοντά τη μεγάλη κεντρική σάλα με το αναμένο τζάκι σκέφτηκα ότι εδώ θα είναι το ιδανικό μέρος για μια συνάντηση φίλων του Techblog και της τεχνολογίας.

Μακριά από τη βοή της πόλης, στη μέση του πουθενά, ανάμεσα στα δέντρα και δίπλα στον Καρπενησιώτη ποταμό. Από τον Οκτώβριο λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι τον πως θα υλοποιήσω αυτή την εκδρομή. Είχα κρατήσει τα στοιχεία του ξενώνα και της κας. Χαράς, αλλά και είχα φάει στα γύρω χωριά. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα βγήκε μέσα από τη δική μου εμπειρία και θα το χαρακτήριχα “δοκιμασμένο”.

Ωραία μεγάλα, καθαρά δωμάτια στον ξενώνα, ποιοτικό φαγητό στις δύο ταβέρνες που έχουμε κλείσει για φαγητό τα δύο μεσημέρια, και βραδάκι Σαββάτου στην πόλη του Καρπενησίου για καφέ και χαλαρό ποτάκι.

Όπως πέρασα δηλαδή εγώ, ήθελα να περάσουμε και όλοι μαζί με φίλους από το Techblog. Έτσι και έγινε και πήρα την απόφαση ξεκινώντας να επικοινωνώ με τους εμπλεκόμενους (πούλμαν, ξενώνας, ταβέρνες) από τις αρχές Ιανουαρίου. Και νά μαστε σήμερα εδώ μια μέρα πριν την εκδρομή, να είμαστε έτοιμοι κανονισμένοι και πανέτοιμα προετοιμασμένοι 16 φίλοι άγνωστοι μεταξύ τους οι περισσότεροι αλλά όλοι με ένα κοινό, την αγάπη μας για την τεχνολογία, την επικοινωνία, τα smartphones και τα tablets.

Αύριο το πρωί λοιπόν (Σάββατο), 16 άτομα (από Αθήνα, Κατερίνη! και Γαλλία!) θα συναντηθούμε στο κέντρο της Αθήνας και θα ξεκινήσουμε όλοι μαζι για μια εκδρομή τεχνολογίας μέσα στη φύση. Με χαμόγελα, ευχάριστες συζητήσεις και όρεξη για εξερεύνηση στην όμορφη Ευρυτανία.

Πολλά είπα και έγραψα όμως ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας και να σας πω ότι επιστρέφοντας από το Καρπενήσι, θα ξεκινήσω να σκέφτομαι το που θα πάμε το καλοκαίρι όλοι μαζί για βουτιές! (περιμένω προτάσεις σας!). Η τεχνολογία μας ενώνει!

Το event διοργανώνει το Techlounge.gr, η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας.

Workshop στο Καρπενήσι – Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
Όσοι φίλοι βρίσκεστε κοντά στην περιοχή του Καρπενησίου και θέλετε να συναντηθείτε μαζί μας και να γνωριστούμε, θα σας περιμένω μαζί με 15 Τechbloggers στον ξενώνα Κώνισκος (2.5 χλμ. Καρπενησίου – Προυσού) αυτή την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 12:00-14:00 το μεσημέρι για να πιούμε καφέ να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και της εφαρμογές της.

, Techblog εκδρομή στο Καρπενήσι και Workshop Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giorgos

Ωραια σκεψη, καλη οργανωση και ειμαστε σιγουροι οτι θα ειναι αριστη η υλοποιηση της. Η “Κατερινη” ειναι στο ΚΤΕΛ για Αθηνα και παλι διαβαζει techblog 🙂 Απλα πραγματα!

Νικος Ιωαννίδης

Καλοκαίρι στο Σχοινιά ή στην Βαρκιζα(Ya Banaki) με τα μαγιο μας τα mochito μας και βεβαια μην ξεχνάμε και την Τεχνολογία :))

j

Δν πάτε Πάτρα (3η μεγαλύτερη πολύ της ΕλλάδαΣ) και πάτε Καρπενήσι o_O

Δημήτρης Κ.

Ωραίος Κώστα,next time κάνε κανένα Ηράκλειο,το συζητάμε με πολλά παιδιά εδώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.